Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz en çok paranoyak yapan filmler

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

küçükken eerie indiana diye bir dizi izlerken endişelenmiştim. Bir bölümü şöyleydi. Herkesin aynada yaşayan bir kopyası var ama ayna olduğu için herşeyi ters yapıyor. Şunun gibi: solaksan sağlak oluyosun. Bişey olunca otomatik yer değiştiriyosun. Bundan korkmuştum ben kimim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Halka yı seyrettikten sonra karanlıkta televizyonun önünden geçerken hızlıca geçerdim ve uzun süre Samara nın suratı aklımdan çıkammıştı ciddi korkmuştum :)

Truman Show dada seyretikten sonra kısa süreliğinede olsa bi paranoyaklık başlamıştı maa çabuk bitti.

Garez 2 nin de fragmanında tırsmıştım biraz ama tabie tkilememişti. En nefret ettiğim fragmanlardandır. Bide uzundur tam bitti diyosun bi sahen daha gösteriolar. Hatta sinemadaki genel olarka herkez bnm gibi olmuştu.

Birde küçükken adını hatırlamadığım bir film seyretmiştim. Böyle küçük böcekimsi yaratıklar vardı. Gece yatağımdan çıakcaklar yada ben uyurken yatağıma sürüncekler diye yorganın altınadan ayağımı bile çıkarmazdım.

Zaten korku filmlerinide çok sevmiyorum fazla etkiliyorlar beni :)
Sosyal ağlarda paylaş

halka'nın ilk filminde nova'nın öldüğü sahnede bi anlığına samara'nın yüzü görünür. o kadar garez dolu, öyle pis, öyle dopdolu bi öfkeyle bakıyodu ki anlatamam. bi saniyelik bi bakışta tüylerimi diken diken etmişti. hiç de unutamadım zaten. ne bakıştı o.

hani televizyonları fazla çevirince anteni çıkar ya arkadan, sonra ekran siyah beyaz çizgi haline gelip "cozzz" diye ses çıkar. işte bu lanet olay ne zaman olsa altıma edicek gibi olurum evde.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski tüplü televizyonlarkendi kendilerine açılır, kapanır, kanal değiştirirler. Ben bunu tam bilmiyordum, halka izledikten sonra birkaç kez çok pis korkmama sebep olmuştur :D

Ayrıca "feardotcom" da çok paranoyak yapan bir filmdir.

Bir de tabii "one missed call"

O filmin üstüne bir de birkaç hafta sonra telefonuma gelecekten bir mesaj geldi :D

Harbi mesajın geliş tarihi birkaç gün sonrasıydı ama telefonun tarih ayarı doğruydu. Neyseki arkadaşımdan geldi o kadar da sorun olmadı korku açısından :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...