nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Halka'dan sonra kötü olmuştum. Aynalara bakamıyordum. Aynı zamanda Dabbe de aynaya bakamama sebep olmuştu bir süre. Bunlar dışında aklıma gelen bir film yok, genelde çok etkilenmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 the thing harbi efsane ya kimseye güvenemez oluyorsun filmden sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: gulyabani. küçüktüm o zamanlar. inanılmaz korkunç abi o gulyabani. hele bide böyle garip bi müzikle bahçede gözüküyor ya amannnnnn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 az önce "beni ölüreni biliyorum" ya da bu mealde bi film izledim. paranoya yaratmıyor değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 cape fear - de niro nun yuzunu goruyodum her yerde. terminator 1 - o, tek kirmizi gozu urkutucuydu cocukken, dolabimin icinden cikacakmis gibiydi. chuky - lanet bebek geberemedi bi. elm sokagi kabuslari - yilbasi gecelerinin vazgecilmez filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Thruman Show. Hero. Fearless. Aklıma daha gelirse yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 "It" piskopat o_O "Hayvan mezarlığı" bide "1408" gelcek bugün sinemada fragmanı gördüm dehşet ti xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bi film beni niye paranoyak yapsın abi rahatsız mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 "Beautiful mind" akıl oyunlarımıydı yanlış yazdım kesin xD baya paranoyak yapmıştı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 rose redde güzel filmdir 2 gün rahatsız olmuştum aynalar falan tırs tırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 küçükken eerie indiana diye bir dizi izlerken endişelenmiştim. Bir bölümü şöyleydi. Herkesin aynada yaşayan bir kopyası var ama ayna olduğu için herşeyi ters yapıyor. Şunun gibi: solaksan sağlak oluyosun. Bişey olunca otomatik yer değiştiriyosun. Bundan korkmuştum ben kimim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Halka yı seyrettikten sonra karanlıkta televizyonun önünden geçerken hızlıca geçerdim ve uzun süre Samara nın suratı aklımdan çıkammıştı ciddi korkmuştum :) Truman Show dada seyretikten sonra kısa süreliğinede olsa bi paranoyaklık başlamıştı maa çabuk bitti. Garez 2 nin de fragmanında tırsmıştım biraz ama tabie tkilememişti. En nefret ettiğim fragmanlardandır. Bide uzundur tam bitti diyosun bi sahen daha gösteriolar. Hatta sinemadaki genel olarka herkez bnm gibi olmuştu. Birde küçükken adını hatırlamadığım bir film seyretmiştim. Böyle küçük böcekimsi yaratıklar vardı. Gece yatağımdan çıakcaklar yada ben uyurken yatağıma sürüncekler diye yorganın altınadan ayağımı bile çıkarmazdım. Zaten korku filmlerinide çok sevmiyorum fazla etkiliyorlar beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paranoya=Requiem For a Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Olivies, 21 Eylül 2007, Cuma - 14:05 tarihinde demis ki: rose red yav o filmde uyuyodum. ben bile korkmadım nasıl paranoya yaptınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 halka'nın ilk filminde nova'nın öldüğü sahnede bi anlığına samara'nın yüzü görünür. o kadar garez dolu, öyle pis, öyle dopdolu bi öfkeyle bakıyodu ki anlatamam. bi saniyelik bi bakışta tüylerimi diken diken etmişti. hiç de unutamadım zaten. ne bakıştı o. hani televizyonları fazla çevirince anteni çıkar ya arkadan, sonra ekran siyah beyaz çizgi haline gelip "cozzz" diye ses çıkar. işte bu lanet olay ne zaman olsa altıma edicek gibi olurum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 freddy krueger.. yahu çocukluğumu yedi bitirdi bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 the day after tomorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Eski tüplü televizyonlarkendi kendilerine açılır, kapanır, kanal değiştirirler. Ben bunu tam bilmiyordum, halka izledikten sonra birkaç kez çok pis korkmama sebep olmuştur :D Ayrıca "feardotcom" da çok paranoyak yapan bir filmdir. Bir de tabii "one missed call" O filmin üstüne bir de birkaç hafta sonra telefonuma gelecekten bir mesaj geldi :D Harbi mesajın geliş tarihi birkaç gün sonrasıydı ama telefonun tarih ayarı doğruydu. Neyseki arkadaşımdan geldi o kadar da sorun olmadı korku açısından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar