Video yok alo.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Silent Hill 5
ps3 ve estore ile yada xbox 360 ve live ile
sony ve microsoftun en buyuk hatasi su oyunnarin yeni serileri cikarken eskilerini storelarda satmamalari
kabul edilmeli ki bu tarihten sonr akimse gidip dvd olarka silent hill 3 u almaz
ama esotreda uygun bi fiyata satsalar (10 20 dolar gibi)
benim gibi konsolla yeni tanismis bunyelerde bu oyunnari once oynayip sonra 5 i bitirir
ama ole bi satis politikasi wqar ki bu sirketlerin
mantalite yeni oyunnarin satilmasina engel olur eski oyunnar
cunku cok daha iyi aman kimse gormeden unutturalim mantalitesi
sony ve microsoftun en buyuk hatasi su oyunnarin yeni serileri cikarken eskilerini storelarda satmamalari
kabul edilmeli ki bu tarihten sonr akimse gidip dvd olarka silent hill 3 u almaz
ama esotreda uygun bi fiyata satsalar (10 20 dolar gibi)
benim gibi konsolla yeni tanismis bunyelerde bu oyunnari once oynayip sonra 5 i bitirir
ama ole bi satis politikasi wqar ki bu sirketlerin
mantalite yeni oyunnarin satilmasina engel olur eski oyunnar
cunku cok daha iyi aman kimse gormeden unutturalim mantalitesi
- 8 ay sonra ...
bi sene olmuş nerdeyse.
hadi çıksın şu oyun da bitirip ps3ümü satıcam.
ninja gaiden ve rockband dışında düzgün oyun çıkmadı ps3 e o kadar para baymıştım halbuki.
hadi çıksın şu oyun da bitirip ps3ümü satıcam.
ninja gaiden ve rockband dışında düzgün oyun çıkmadı ps3 e o kadar para baymıştım halbuki.
- 1 ay sonra ...
2 hafta falan oluyo cikali bu kadarmi gozden dustu silent hill ya kimse takmamis. 1 saat falan oynadim oyun gene guzel olmus gibi gordugum kadariyla. daha en bastaki levelda bile sıkıntı basti resmen, atmosfer her zamanki gibi insani daraltan turden.
pc?
abi tırsarım
konsol bolumdeyiz konsol tabiki
yok çıkıcak mı manasında sordum =)
resident evil 5 bekliyoruz, bu silent hill yerine de dead space oynuyoruz...
yani 2. plana atmak durumdayım elimde:
fable 2, dead space, gears of war 2, saints row 2, guitar hero world tour, far cry 2
vs. oynanmayı beklerken
yani 2. plana atmak durumdayım elimde:
fable 2, dead space, gears of war 2, saints row 2, guitar hero world tour, far cry 2
vs. oynanmayı beklerken
allah çarpar
ps2 de var mı bu
Öne çıkan mesajlar