Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşref Saati

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi reklamlarini gordum, mahalledeki 2 kabadayi arasindaki cekisme filan tarzi birsey tabi bu arada komedi.

traileri baya hosuma gitti, o piercingli cocugun saklanmasi filan.

bakalim nasi olcak
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Amerikan tarzı sitcomlardan sonra çok hoşuma gitti, bence komik, çok hızlı ve aksiyonlu gelişmiyor da olaylar, kafayı dağıtıyo, tavsiye ederim :P izleyin de reyting alsın yayınlansın bu dönem bari :P
Mesaj tarihi:
Geçen hafta biraz izlemiştim, fena değil gibi. Ama Yaprak Dökümü tek başına haftalık bünyeyi dibe çekmeyi iyi becerdiğinden 2. bir diziye katlanabilir miyim bilmiyorum. :S
Mesaj tarihi:
güzel yav konuştuğum herkes [izleyen herkes] beğendiğini söylüyor uzun zaman sonra gülerek Türk dizisi izliyoruz yav inş uzun soluklu olur [avrupa yakası hariç :Ç]
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

dizi ayrı bir güzel arkada çalan müziklerde öyle espirilerde kıvamında cuma geceleri demliyorum çayımı oturup izliyorum,katırdan inene kadar beklememeye karar verdim artık

geçenlerde mahelleyi basma olayı vardı valla tekrar tekrar izlenesi var sahnenin bunlar ın kahveden bi kalkışları var beraber mekana doğru gidiyorlar arkada müzik sözleride deli zaten neyse güzel dizi işte izleyin izlettirin
Mesaj tarihi:
hem izliyorum cuma akşamları hem de indiriyorum arşiv yapacam son zamanlarda yapılan ender güzelliklerden inş bundan sonra da sapıtmaz + son bölümde[dün akşamki] acayip reklam vardı avrupa yakasının ilk zamanlarına benzedi inş düzelir
Mesaj tarihi:
Son dönemindeki en iyi 2 diziden biri,diğeri de Elveda Rumeli benim gözümde.

İnternet'ten inmeyi hiç akıl edemedim ama başlayayım bence,birde box set vs. çıkarırlarsa güzel bir tane düşünmem alırım.Çok güzel bir dizi ya,esprileri yerinde,eğlenceli.Herşeyden çok Yetkin Dikinciler gibi harika bir oyuncu var,diğer yandan Yavuz Bingöl'e de hayranım ben,adam oynadığı her rolde ayrı bir güzel ya :)

İzleyin ya,ciddi ciddi çok güzel bir dizi ehehe
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
böle duygusallığa geçiş anında çalan müziği güzel.onun harici 2 bölümden fazlası izlenmez.hep aynı muabbet sana dedim kara sana dedim sarı :)
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
pana filmden yollanan maile göre dizi yayından kaldırıldı. kurtlar vadisi ile birlikte durmuştu kvsi show tvde devam ediyor ama anlaşılan eşrefsaati için gerekli ücret ödenemiyor
  • Yeni Oluştur...