elaidi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Evet Edu çok averaj bi adam ve Brezilya Milli takımında stoper oynuyo. Evet çok averaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 edu'nun ortalama bi adam olmadigi kesin.deivid ortalama mi degil mi bilmiyorum.gecen seneye bakarsan ortalama.bu seneye bakarsan gayet iyi bir oyuncu.avrupaya buyuk beklentilerle gelen bi futbolcu deivid ole bos adam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: FB'de o oyuncuları alacak para yok. Tamam çok para var, GS'den BJK'dan daha fazla para var ama yine de "o oyunculara yetecek kadar" yok. Sen bu mantığı kasadaki para ile kıyaslıyosunda bi yanlışın var. o oyuncu geldikten sonra kazanılıcak parayıda hesap et. Forma satışları. bilet satışları. sponsor satışları. Sen bile hayal edemessin bunları. Emin ol. said: FB'nin son dönemlerdeki transferlerine karşılık GS'nin de eski başarıları ve avrupada çok daha tanınmış bir adı var. Lincoln de Carlos kadar asla olmasa da tanınmış bir isim tabii. 13 yıl önce şampiyon olan takımda tanınmıştır avrupada. 5 yıl öncede. 17 yıl öncede. Bu mantıkla bakarsak fb 49 yıl sahasında yenilmeyen dünyanın en iyi klübü olan manchester utd yi yendi. Al sana tanınmışlık al sana ün. Yani söylediğin saçma. said: CL'de oynamak bir avantaj değil. Zaten CL'ye katılan takım her sene değişiyor. Ve UEFA'da ilerlemek CL'de ilerlemekten daha kolay olduğundan isim süksesi yapmak da daha kolay. O_o Cl de oynamak avantaj değil? Cl ye katılan her takım değişiyor? Uefada ilerlemek kolay? yahu sen ne demişsin böyle. içki falan mı içtin? Bi yerde ülke şampiyonları ve ikincileri ( ingiltere ispanya gibi ülkelerde 3. ve 4.cülerde elemeyle) geliyor onlarla top koşturuyorsun. Maçlarını dünya izliyor. Bir tarafta Uefada liglerdeki 5-6. takımlarla kupa sahipleriyle oynuyorsun. Maçlarını kimse izlemiyor. Şu kadar yıldır tek bir tane uefa maçını oturupda izlemediğimi bilirim ben. bu kadar heyecansız ve böyle az iddalı ve kalitesi bana yetmeyen maçları ne yapayım? üstüne üstlük büyük klüpler ne yapsın? Kim neden izlesin. ha izlicek bişeyin olmaz tamam. Ama hiç haftalarca oturup uefa maçı beklediğimi falan hatırlamam. Takımları bile takip etmem. Ama bir cl maçını 2 ay beklediğimi bilirim. Herhalde anlatabilmişimdir. Ha bide uefa da ilerlemek demişsin ya ona da güldüm epey eheh. Uefa final maçı dışında diğer maçların izlenme oranlarını topla 3-4 cl maçına yetişemez. ^^ said: Ben zaten Adriano GS'ye gelir FB'ye gelmez demiyorum. Türkiye'ye gelmez diyorum. Roberto Carlos, Hoydonk, kezman, ortega, Zico, ocak ayında da inş adriano. Fenerbahçe gibi bir takım olduğu sürece türkiyede, Herkez gelebilir. Şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Fistan, 21 Eylül 2007, Cuma - 18:14 tarihinde demis ki: Gelir gelir Adriano GS'ye. Satın almaya gelir belki sfdds ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Ronaldinho'nun kalbindeki takım? Hahaha peki :) Dünyanın en iyi futbolcularından Ronaldinho artık Fenerbahçe taraftarı. Ülkesinde Globo'ya konuşan Barcelona'nın yıldızı Ronaldinho Roberto Carlos'un FB'ye transferinin ardından Fenerbahçe'yi tutacağını açıkladı. Ronaldinho Fenerbahçe taraftarı olmasının nedenini de şöyle açıkladı: "Roberto Carlos Milan'ı değil de Fenerbahçe'yi tercih etti. Bu beni çok heyecanlandırdı. Zico'nun Febenbahçe'nin başında olması benim Fenerbahçe'yi ilgimi zaten arttırmıştı. Carlos'da gidince artık Fenerbahçe taraftarı oldum. Bundan sonra Fenerbahçe'nin maçlarını elimden geldiğince izlemeye çalışacağım. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarıyım bundan sonra. Umarım Avrupa'da da başarılı olurlar' dedi... Dünyadaki brezilyalıların %99 unun Fenerbahçeye sempatisi vardır , anlatmak istediğim bu ama sen nasıl anlıyorsun ,onuda ben anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 abi fenerliyim filanda nerden biliyosun % 99 filan o yazılanlar kaynak varmı.allahın peygamberisin haberimizmi yok.yoksa allahmısın ne yani bu çok emin konuşup herşeyi bilmeler.saçmalıyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Valla kusra bakmayın ama fanatizm gözünüzü kör etmiş sizin. Ben de açar fanatik'i yüzlerce dünya yıldızını GS'ye getiririm kaynak göstererek, Adrianosundan Henry'sine, Eto'osundan Kakasına... Öyle büyütmüşsünüz ki takımınızı gözünüzde artık objektif düşünemiyorsunuz. Kendi kulüp başkanınız bile diyor "Biz Avrupa devleriyle kapışamayız transferde, sadece onların ilgilenmedikleri için diğer takımlarla kapışıyoruz" diye. 34-35 yaşına gelen oyunculardan, kariyeri sallantıda oyunculardan, sorunlu oyunculardan ya da yaşı gelmiş geçmekte ama Avrupa arenası görmemiş oyunculardan bahsetseniz tamam. Ama tutup dünya yıldızlarını şu anda avrupa devlerine sorsanız hepsinin kadrosunda görmek için can atacağı adamları kendi takımınıza gelir diye düşünüyorsanız artık mantığınızla değil sadece fanatizmle konuşuyorsunuz demektir. Gözünüzde bu kadar büyütmeyin ne takımınızı ne de gücünü. Biraz gerçekçi olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 g.tumden uyduruyorum bunları , kaynak istiyorsan yaz google a 50bin tane sonuç çıkar .. ayrıca zaten insanda azcık mantık oldugunda , milli takımdan eski arkadaşının takımına sempati ile bakmasında yadırganacak birşey oldugunu sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Sempati duymak ayrı şey. Ama "kalbindeki takım" demek benim için ayrı. Hani kalbindeki takım demek "abi çağırsınlar fenerden koşa koşa gider imza atarım" demek gibi bişey. Sadece sempatiyle bitiyosa o tamam. Ha yine %99 falan çok abartı tabii de vardır bazı oyuncularda sempati Hadi sempatisini geçtim sen fenerlisin ama heralde barcelona'da milan'da inter'de oynasan fb den çağırsalar sen bile gitmezsin mesela en basidinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Dünyanın en iyi futbolcularından Ronaldinho artık Fenerbahçe taraftarı. Ülkesinde Globo'ya konuşan Barcelona'nın yıldızı Ronaldinho Roberto Carlos'un FB'ye transferinin ardından Fenerbahçe'yi tutacağını açıkladı. MUHAUHAAUHA ABİ NEREMLE GÜLECEĞİMİ BİLEMİYORUM ZUHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Hayır bi de "Yalan dolan haberleri koymayın buraya" diyen adamlar koyuyo böyle haberleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bir gün herkes fenerbahçeli olacak derken bunu kastediyolardı herelde. ronaldinho da fenerli olduysa ronaldinho hayranları da fenerli olmustur. zincirleme bir akımla dünyayı ele gecirecekler amauhusdfgdxgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 toggie kapasitenin üstünde espriler yapıyorsun çok zorlama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 peki patron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ayrıca rewendor haber yalan haber harbi , ayrıca çok mantıksız , brezilyanın futbol idollerinden zico ve roberto carlosun olduga takıma brezilyalılar tarafından sempatiyle bakılması harbi çok saçma , sempatiyi bırak antipati ile bakmaları lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Dünyanın en iyi futbolcularından Ronaldinho artık Fenerbahçe taraftarı. Ülkesinde Globo'ya konuşan Barcelona'nın yıldızı Ronaldinho Roberto Carlos'un FB'ye transferinin ardından Fenerbahçe'yi tutacağını açıkladı. Ahahahhaaaa, ahahahhhaaaaa, ahahahhaaa :D lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ben ne kadar ugrassam bos valla senin yaptıgın espriye daha cok guluyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Bonjo üye § 21 Eylül 2007, Cuma - 19:42 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ayrıca rewendor haber yalan haber harbi , ayrıca çok mantıksız , brezilyanın futbol idollerinden zico ve roberto carlosun olduga takıma brezilyalılar tarafından sempatiyle bakılması harbi çok saçma , sempatiyi bırak antipati ile bakmaları lazım.. Yani diyosun ki Emre ve Okan orada oynarken hatta Türkiye'nin futbol idolü Hakan Şükür oradayken İnter'e sıcak baktın sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Bonjo 21 Eylül 2007, Cuma - 18:46 tarihinde demis ki: Ronaldinho'nun kalbindeki takım? Hahaha peki :) Dünyanın en iyi futbolcularından Ronaldinho artık Fenerbahçe taraftarı. Ülkesinde Globo'ya konuşan Barcelona'nın yıldızı Ronaldinho Roberto Carlos'un FB'ye transferinin ardından Fenerbahçe'yi tutacağını açıkladı. Ronaldinho Fenerbahçe taraftarı olmasının nedenini de şöyle açıkladı: "Roberto Carlos Milan'ı değil de Fenerbahçe'yi tercih etti. Bu beni çok heyecanlandırdı. Zico'nun Febenbahçe'nin başında olması benim Fenerbahçe'yi ilgimi zaten arttırmıştı. Carlos'da gidince artık Fenerbahçe taraftarı oldum. Bundan sonra Fenerbahçe'nin maçlarını elimden geldiğince izlemeye çalışacağım. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarıyım bundan sonra. Umarım Avrupa'da da başarılı olurlar' dedi... Dünyadaki brezilyalıların %99 unun Fenerbahçeye sempatisi vardır , anlatmak istediğim bu ama sen nasıl anlıyorsun ,onuda ben anlamıyorum.. PUAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Yani diyosun ki Emre ve Okan orada oynarken hatta Türkiye'nin futbol idolü Hakan Şükür oradayken İnter'e sıcak baktın sen de Valla türk futbolcuları interdeyken taraflı tarafsız çoğu insan intere sempati ile bakmıştır , şimdi nasıl nihat villareal de gol atınca seviniyorsak zamanındada öyle olmuştur.. Brezilyalılarında efsaneleri zico ve carlos burdayken , Fenerbahçeye sempati ile bakıyorlardır bundan daha doğal ne varki..Daha yakın zamanda İstanbul parkda Ferrari pilotu Felipe Massa'da açıklama yaptı , Fenerbahçeliyim diye..Ronaldinho insan değilmi , yaratıkmı ne yani?Bakamazmı Fenerbahçeye sempati ile ..lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Off fantezilere gel. Adamlar önce Barçalı olur, Madrid'li olur. Sanki bütün efsaneleri Fener'de. Yüz tane efsanesi var adamların, hepsi de avrupanın büyük kulüplerinde. Aralarında Fener mi kaldı sempati duyulacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 hehe bi başlığı daha konusundan saptırmada usta olduğumuzu gösterdik @bonjo: sana süper tavsiyeler buldum yine,msn'de denk gelince sölicem hoşuna gitçek baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Carlos 125 kere , Alex 67 kere , Zico 88 kere , Edu 3 kere (ve şuan Brezilyanın stoperlerinden biri) Brezilya milli takımında oynamış adamlar , niye merak edip sempati ile bakmasınlar ya , çokmu mantıksız konuşuyorum , valla çözemedim bu işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 abi olay sempati değil tabii ki ben de avrupada oynayan turklerin takımlarına sempati duyuyorum senin şu ronaldinhoyla yapılmış röportajı yapıştırmana laf geliyo şey gibi görünüyo bu kluivert'in metin-ali-feyyaz posterleriyle büyüdü haberi gibi görünüyo=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ya ne bileyim ben google da gezerken gördüm bende , oldukça sayıda fazla site ve gazetede çıkmış , doğrudur yalandır neyse nede , bu verilen tepki ne onu anlamıyorum , ronaldinhoyu transfermi ediyoruz dedim ben , sadece adamın zicodan carlosdan dolayı fenerbahçeye sempati duydugunu belirttim , olay yalan olsa bile , asla olamayacak bir şeymi onu anlamıyorum http://efsanefotospor.com/haber.jsp?cid=10120 [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:51 tarihinde, Bonjo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar