LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Dikkat ediyorumda din ve siyaset yasaklandığından beri konu dışında bi kaç topic hariç kayda değer bir topic yada fikir alış-verişi göremedim ben dini bilemem ama siyasetin yasağı bence kaldırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 toggie lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 siyaset topicleri çok kayda değer topiclerdi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 LucifeL:Konu Dışı Nereye Gidiyor? +camiye gitti.. gelicek -olm! Naaaptın? din yasak! +hass.. -lam küfür de yasak! +ee.. oo.. aa.. mitinge gitti gelicek o zaman -ulan siyasette yasak! +yav, vay *#@x1! -sıçtın +evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ben de siyaset serbest olsun diyorum. Ha tartışmalar oldukça kısır oluyor o ayrı. Birde başbakan, cumhurbaşkanı, genelkurmay başkanı vb. şahsiyetlere en azından hakaret yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: Moderasyon geldikten sonra mevcut kadromuz ile tekrar görüşüp karar değiştirebiliriz. Şuandan itibaren başta konu dışı bölümü olmak üzere hiçbir bölümde Din ve Siyasi içerikli konu açılmayacaktır. bu kısa paragrafı anlayamayan adamlar siyaset tartışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 siyaset serbest olsun arkadaş abartını banlarsınız bu ülke apolitik gençlik yüzünden bu halde daha özalı inönüyü falan tanımayanlar vardır kesin aramızda ya da dışarda bizim yaslarımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 evet zaten paticik meb'e bağlı bir kamu kuruluşu olduğu için böyle bir görev üstlenmek durumunda. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 02:24 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 siyasetin yasaklanması kötü oldu ama insanlar bir ara gerçekten sapıttı (çoğumuz dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya bize okulda falan yakın tarihi neden öğretmio bu adamlar yahu. şimdi varmı bilmiyorum ama ben 7 sene önce mezun oldum lisede o lisede bana bir tek sey öğretilmedi darbeyle ilgili falan. hep kulaktan kulağa yayılan bilgiler oldu. yok annem anlattı falan. yani aramızdan hiçbiri düzgün bi eğitim almamışken geçmişini düzgün bilmiyorken. siyaset tartışmak yanlış değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konu dışında siyaset konuları açıldığı dönemde kalite düşükte olsa bir tartışma ortamı oluşuyordu.Arada da gerçekten bilgilendirici faydalı mesajlar da oluyordu.Madem böyle birşeye talep var ve bu şeyde ayıp utanılacak birşey değil , ülkemizde yaşanan olayları tartışmak en doğal hakkımız , o zaman buna bir yasak değil de çözüm bulunmalı. Kalite düşük konusuna gelince de mesala gaztelerin haberlerine yorum yapanları okuyoruz da onlara göre çok daha yüksekti burda ki siyaset topiclerinin kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Birileri islerine gelmeyen yorumlar gormemek icin zaman zaman atilan seviyesiz yazilari bahane edip baski yaptilar yonetime , onlarinda kolayina geldi ekstra caba ortaya koymaktansa dogruyuda yanlisida kestirip atmak. Simdi pek seviyeli oldu herhalde vaziyet ,eminim bazilarinin iclerinin yaglari erimistir , istedikleri sansuru elde ettiler. Simdilik bekleyip soz verilen moderasyon gelince konularin tekrar tartismaya acilacagini ummaktan baska care yok. Ama bu uc vakte kadarmi olur bes vakte kadarmi bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Evet o kırmızı ünleme tıklamaya meraklı bir kitle var. Kurallara aykırı laf etmesen bile oraya tıklıyor bu vatandaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kurallara aykırı değilse mesaj zaten kaldırılmıyor gösterimden, yasal mesajının şikayet edildiğini nasıl anlıyorsun merak ettim doğrusu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bence yasak devam etsin çünkü modlar kontrol altına alamıyorlar. şu ana kadar yolladığım şikayetlerde 1 tanesi bile kabul edilmedi :) kaç tane yolladım haberim yok ama ben paticiğe girip sinir kübüne dönmek istemiyorum açıkçası. siyaset konuşmak isteyenler için çok iyi siteler mevcut. üstelik çoğu çoluk çocukta değil muhattap olacağınız kişilerin. araştırın bulursunuz. ha adam gibi kontrol altına alırlar, müdahale ederler o zaman eyvalla deriz paticik içinde ama bence böyle bişi yeni sisteme geçince dahi olmayacak. bu açıdan yukarıda yazdığımı bir daha okuyun. benim fikrim kısacası bi daha patide hiçbir zaman siyaset olmaması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Din ve siyaset olmadan konu dışının iş yapamaması diye birşey varsa bu kullanıcıların noobluğudur zira konu dışıdır ki bütün bölümler arasında en yüksek eğlence potansiyeline sahip bölümdür, kullanmayı bilene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 konu dışı bir yere gitmiyor, 7 senedir dağ gibi duruyor. daha da durur, seni beni de gömer. siz kendinizi düşünün bence, siz nereye gidiyorsunuz? arkeynim demiş işte. konudışı kişinin kendine yakışanı giymesiyse eğer, soru $u: size ne yakışıyor? [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 08:39 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: noxite 24 Eylül 2007, Pazartesi - 01:16 tarihinde demis ki: [b] Moderasyon geldikten sonra mevcut kadromuz ile tekrar görüşüp karar değiştirebiliriz. Şuandan itibaren başta konu dışı bölümü olmak üzere hiçbir bölümde Din ve Siyasi içerikli konu açılmayacaktır.[/b] bu kısa paragrafı anlayamayan adamlar siyaset tartışmasın. Bence hiçbir şey tartışmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yeni site açalım bence siyaset tartışmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 patipolitic.paticik.com <<< Click me [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 09:40 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: siyaset serbest olsun arkadaş abartını banlarsınız bu ülke apolitik gençlik yüzünden bu halde daha özalı inönüyü falan tanımayanlar vardır kesin aramızda ya da dışarda bizim yaslarımızda Allahtan homofobik değil bu yetişen nesil. Gitsinler gazete okusunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 gazete okumaları tabiki gerekiyor o ayrı da tartışma ortamı akılda en çok kalma sebebidir her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 http://politik.paticik.com açılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 /ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar