Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu Dışı Nereye Gidiyor?

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

ya bize okulda falan yakın tarihi neden öğretmio bu adamlar yahu.
şimdi varmı bilmiyorum ama ben 7 sene önce mezun oldum lisede o lisede bana bir tek sey öğretilmedi darbeyle ilgili falan. hep kulaktan kulağa yayılan bilgiler oldu. yok annem anlattı falan. yani aramızdan hiçbiri düzgün bi eğitim almamışken geçmişini düzgün bilmiyorken. siyaset tartışmak yanlış değilmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Konu dışında siyaset konuları açıldığı dönemde kalite düşükte olsa bir tartışma ortamı oluşuyordu.Arada da gerçekten bilgilendirici faydalı mesajlar da oluyordu.Madem böyle birşeye talep var ve bu şeyde ayıp utanılacak birşey değil , ülkemizde yaşanan olayları tartışmak en doğal hakkımız , o zaman buna bir yasak değil de çözüm bulunmalı.
Kalite düşük konusuna gelince de mesala gaztelerin haberlerine yorum yapanları okuyoruz da onlara göre çok daha yüksekti burda ki siyaset topiclerinin kalitesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Birileri islerine gelmeyen yorumlar gormemek icin zaman zaman atilan seviyesiz yazilari bahane edip baski yaptilar yonetime , onlarinda kolayina geldi ekstra caba ortaya koymaktansa dogruyuda yanlisida kestirip atmak. Simdi pek seviyeli oldu herhalde vaziyet ,eminim bazilarinin iclerinin yaglari erimistir , istedikleri sansuru elde ettiler. Simdilik bekleyip soz verilen moderasyon gelince konularin tekrar tartismaya acilacagini ummaktan baska care yok. Ama bu uc vakte kadarmi olur bes vakte kadarmi bilinmez.
Sosyal ağlarda paylaş

bence yasak devam etsin çünkü modlar kontrol altına alamıyorlar. şu ana kadar yolladığım şikayetlerde 1 tanesi bile kabul edilmedi :) kaç tane yolladım haberim yok ama ben paticiğe girip sinir kübüne dönmek istemiyorum açıkçası. siyaset konuşmak isteyenler için çok iyi siteler mevcut. üstelik çoğu çoluk çocukta değil muhattap olacağınız kişilerin. araştırın bulursunuz.

ha adam gibi kontrol altına alırlar, müdahale ederler o zaman eyvalla deriz paticik içinde ama bence böyle bişi yeni sisteme geçince dahi olmayacak. bu açıdan yukarıda yazdığımı bir daha okuyun.

benim fikrim kısacası bi daha patide hiçbir zaman siyaset olmaması...
Sosyal ağlarda paylaş

konu dışı bir yere gitmiyor, 7 senedir dağ gibi duruyor. daha da durur, seni beni de gömer.
siz kendinizi düşünün bence, siz nereye gidiyorsunuz?
arkeynim demiş işte.
konudışı kişinin kendine yakışanı giymesiyse eğer, soru $u: size ne yakışıyor?

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 08:39 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
noxite 24 Eylül 2007, Pazartesi - 01:16 tarihinde demis ki:
[b] Moderasyon geldikten sonra mevcut kadromuz ile tekrar görüşüp karar değiştirebiliriz. Şuandan itibaren başta konu dışı bölümü olmak üzere hiçbir bölümde Din ve Siyasi içerikli konu açılmayacaktır.[/b]

bu kısa paragrafı anlayamayan adamlar siyaset tartışmasın.

Bence hiçbir şey tartışmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...