Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ön libero alsak da kimi kesecez ki? Lincoln olmaz, Linderoth olmaz, kanatlar da olmaz. Forvetten adam eksiltsek zaten zayıf olan hücum gücünü iyice kötü hale sokacaz. En iyisi sağlam bir stoper almak. Bir de bek. Bek için şu Hakan Balta'dan ümitliyim. Stoper'de de artık birini bulacaz umarım. Ah şu İbrahim Toraman'ı zamanında GS alsaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 3-1-4-2 oynayacak bir takım da değil galatasaray haklısın. ama galatasaray defansından pas yaparak hem hücuma çıkamıyor ,hem de kaliteli bir defans izleyemiyorz. bu bouzid nasıl adam ,serveti kesemez mi ? 4-1-3-2 oynayacak bir galatasaray da linderothun muhteşem koşması gerekiyor ,backlerin muhteşem koşması gerekiyor ki hücum defans gayet iyi yapabilelim ,orta sahalarımızın da mücadeleci olması gerekiyor . ayhan , lincoln ,hasan şaş ,ya da arda bu 3 lü olabilir ama yine de biraz eksik kaldı gibi geliyor . çok iyi bir stoperle 3-1-4-2 ye geçilebilir aslında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 valla herkes ugur u öve öve bitiremedi konya maçında ama adamın savunmada cok buyuk eksikleri var. sanki bek değil de sag acık gibi oynuyo, üstüne gelen adamlara ilk karsılamayı yapamıyor. servet cok komik bi adam. futbol zekası sıfıra yakın bir defans oyuncusu olarak. yani bir pozisyon vardı dün adam ile arasında 5 metre fark var, zaten kamyon gibi adam servet, bir hızlandı ayagından topu alırım diye adam da servetin arkasına dogru uzadı topla birlikte servet U dönüşü yapıp paytak paytak kosmaya basladı arkasından. bunu hep yapıyo zaten bire bir oyunlarda serveti her forvet gecer. dün tek bi hamlesi cok kritikti, son kaldı adam tam gececekti ayagını ucuyla degdi topa sonra topu aradı 1-2 saniye falan ama cok onemli bir mudaheleydi. ön libero ihtiyacımız yok bana gore. alsak da zaten cift on libero ile oynamayacagımız için yedek kalır. linderoth iyi calısıyo o bolgede su anda, hem hucum hem savunma yapıyo. alacaksak iyi bir bek ya da stoper alalım. ayrıca bir forvet daha sart bu takıma. hakan devre arası gitsin, ümit de kendine gelene kadar yedek beklesin, ya da mehmet topal, özgürcan gibi adamlar takıma yetecek seviyeye getirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 3-1-4-2 gayet mantıklı aslında sabri-song-volkan(hakan balta) ayhan hasan-linderoth-lincoln-arda umit karan-nonda yani kagıt uzerinde güzel duruo :).ama denemek lzm lincoln heryerde.ama yinede onu savunma yapmıo saydık diyelim hasan ve arda savunma yapmıyacagı için sakat takdik.ama bilsemki 2 side savunmaya yardımcı olucaklar.o zaman süper olr [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 14:42 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ya hasan oynamaz bu takımda artık. bi işe yaramıyo adam. barış daha iyi. olmadı savunmada ugur, kanatta sabri oynar ama hasan oynamaz. yeter bıktım bu herifin asabiliklerinden, calım atmaya calısırken top kaybetmelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 hasan mı barış mı dersen ,hasan dicem şimdilik . dünkü performansıyla hasan . edit : said: sabri-song-volkan(hakan balta) bu defansla galatasaray gol yer abi . yetersiz ,onu demeye çalıştım ben de. ben yeni bir şey daha buldum =) 4-2-2-2 2 ön libero ileri geri çalışıcak .backler ileri geri çalışıcak .kilit adamlar onlar . ayhan ve linderoth mutlaka oynayacak yani . lincoln ve hasan şaş diyecem sonra . arda belki tercih edilebilir . hakan -karan da forvet . [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 14:57 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Valla ben 3lü defans sisteminin artık öldüğünü düşünüyorum. 2 tane "wingback" denen defansif kanatla desteklenmedi mi (eski Ümit Davala tarzı mesela) bir şey yapamaz gözümde. Ben Barcelona'nın 4-2-3-1 taktiğinin uygulanmasından yanayım. 2 normal ortasaha, hem topa basacak hem defanstan top çıkaracak hem de oyun yönlendirecek, ön libero değil. Ama ön liberoyla göbek arasında gidip gelecek. Tam Ayhan'ın oyun tarzı işte. 3 tane ofansif orta saha. Özellikle göbekteki gizli forvet gibi oynayacak, forvetlerin açtığı koridordan atak desteği yapıp gol arayacak. Kanatlarsa sıfırdan kenardan ortalara girecek ya da çalımla içeri girmeye çalışacak. Ancak bu sistemde beklerin çok sağlam olması gerekiyor. Çünkü kanat oyuncuları fazla ileride kaldığından bekler çok yanlız kalacak geride ve sürekli bindirme yapıp dönmeleri gerekecek. Forvetin de çok baskılı oyunla oynaması ve "pivot forvet" denen top indirme, arkadan gelen üçlüye yol açma görevini alması lazım. Aslında tam Hakan Şükürlük iş işte. Orkun Sabri - Servet - Song - Volkan Linderoth - Ayhan Hasan Şaş - Lincoln - Arda Ümit Karan Şeklinde bir 11 le. Tabii Servet yerine başka bi adam daha iyi olur. Yerine göre ofansif ortasaha'ya Carrusca, Barış ve Nonda, yine forvete de Hakan ve Nonda da konabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bu arada orkun muhteşem gaz çıkıyor maçlara ,aşırı hırs reflekslerine yansıyor ,çözüm isteyen bir hadise bu . keza hakan şükür delirtti dün ,her şeyini süper yapan bu adam hala gol atmasını öğrenemedi .kaleye yarım metresin ,kale 3 metre ,altıpasın ortasındasın ,dışarı atıyorsun. fizik ötesi gibi bir şey bence . nonda'yı ilk kez izledim ,daha takıma alışacak .alışması lazım . dünyada zaten forvetler tek tük iş yapıyor yeni futbol sisteminde ,türkiye'de topyekün özellikli forvet aranıyor ,acilen aranıyor ,yeni sistem hakan şükürler,aykutlar ,tanjular,feyyazlar,metin oktaylar aranıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Türkiye'den golcü çıkar aslında. Türk futbolu buna yatkın. Çünkü Türkiye'de tüm yük forvetlerin sırtına biniyor, bizim ekolümüzde ofansif ortasaha diye bir şey yok çünkü. Türkiye'de uzaktan şut attırmıyor takımlar, uzaktan şut çekecek oyuncumuz yok, sertlik yüzünden teknik oyuncu yetişmiyor, hakem hataları, yanlış ofsaytlar yüzünden arapası atacak oyuncu yetişmiyor. Ligin oyun sistemi buna uygun değil çünkü. Dikkat edin yıllardır 3 büyüklerin, avrupada kapışan takımlarımızın 10 numaraları yabancı (Lincoln, Alex, Delgado, Ricardinho, İlic, Revivo, Hagi...) Milli takımımızda 10 numara oynayan oyuncular da hep yabancı liglerden (Emre, Yıldıray, zaman zaman Nihat, Hamit Altıntop...) Çünkü uzaktan vuran, tekniği güçlü, atak yönlendiren oyuncu tipi Türkiye ligindeki futbol anlayışında tam randıman vermiyor Ofansif ortasaha kavramı Türkiye'de gelişmediği için de tüm yük Forvetlere biniyor. Fırsatçı, yakaladım mı affetmeyen, havadan karadan hakimiyet kuran, atağı sürükleyecek forvetler daha çok çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 İyi skorla kapattı bence Gs ilk yarıdaki oyuna rağmen. İnter'in yedeklerini yendiniz diyenlere söylemeden geçemiycem sırf İbrahimoviç'in bonservisi bu Sion'u satın alır be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 feldkamp basın toplantısında maçı tekrar izleyeceğini söylemiş bu hafta kadroyu ne kadar değiştircek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 feldkamp'ın futbol bilgisine güveniyorum. ama bir patlarsak uefada erkenden, güvenim sonsuz bi şekilde bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 E bu güven değil ki :) Ümit sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar