aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ulan amma uzun, izle izle bitmiyo, sikinti basti. kisaltsinlar bunu, film yok bu kadar uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ŞESU GİTTİ Mİ ŞİMDİ DİZİDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 oha şesu varmıydıki gecen sezon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya ilk başta tepki topluyor karakterler sonra alışılıo sezon içinde ve sevilio burhan için de aynı şey olmuştu gaffur için de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Şaika bana çok itici geldi.Denk gelirse izlerim arada artık.Çok bayık olmuş. [Bence] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Şahika yavaş yavaş oturacak gibi. O bağırmaları tutacak kesin. Gülse Birsel farkındadır herşeyin, o bağırmalara yönelecektir. Cesur ise hala ortada, hehangi bir yön göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 şahika burhanın kadın versiyonu gibi beyenmedim cesur un ne oldugunu anlamadım gereksiz dizi artık burhan şahika şov olarak devam eder ve sıkar aslında çoktan sıktı ama! sezon sonu biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 mahallenin muhtarları içinde aynı şey söyleniyordu ama gördükki devam ettimi ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 her geçen bölüm karkaterler biraz daha oturuyor ve gerçektende güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 haha şkariya kopuyorum ben sahika foreverrr " http://www.youtube.com/watch?v=4seFRKmfO3k " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Topic altlarda kalmış. Dizi 20 dakika sonra başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Yakında da bitecek miş. http://www.medyafaresi.com/?hid=8796&cid=7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ata demirer diziye geri dönecekmiş, askerden dönmesi gerekirdi ztn şimdiye kdr,öyle de olucakmış.ama gürgen diziden çıkıcakmış galiba senaryoyu ata'ya yoğunlaştırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 evet geri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Şahan'ın Nezih Hoca skecindeki dalga geçtiği abartı roller bile daha gerçekçi.Çok bayıyor be kankutlar artık 3. sezonda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla ata demirer ayrıldıgı ilk gundne beri ben geri gelcek dedim hep :) gülse birsel hep gelmicek diodu.ama bilerke öyle dediğini dşünüodum.gelicek deseydi bi anlamı kalmazdı.supriz bi bolumle atayı geri döndürcekler.cunku atasız olmadı yani.şimdi volkan sacid falan filan dha iyi olur.gürgen öz cıksn.kapıcı olarak gelmicekti o.yanlıs yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Cem'in babasına yoğunlaşsınlar.En sağlam karakter dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Rutkay Aziz süper ya evet :) Ben sırf o bi de burhan için izliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 türkiyenin ürettiği en kalitesiz demeyeyim haksızlık olurda kalitesiz diziler demetinden bir tanesi diyelim. saçma sapan, engin günaydın'ı bile tüketti sinan çetin. o kadar etkisiz bir adam ki sinan çetin, insalara şunu yapın bunu yapın diyecek hali bile kalmamış. izlenmesi zaman kaybı kesinlikle. gidip grey's anatomy falan izleyin desp. housewives izleyin ama bunu izlemeyin ya. eski bölümlerini mumla aratıyor resmen dizi. en azından adam gibi bi konusu vardı bi zamanlar. bişeyi takip ediyoduk şimdi 10 milyon konucuk bi arada arasından seç seçebilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 eskiden Volkan-Sertaç zengin olma girişimleri. Aslı-Volkan kavgaları. Şesu-Burhan atışmaları. Burhanın-Selin'e yavşamaları. vardı.Güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sacit in konuşmaları kısaltmıslar komedi dükkanından dolayı mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hayde bi açıklama daha okudum ata dönmicek diye,hatta bu sene sonu dizi bitiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 izzet karakterinin dizideki ilk bölümü öldürmüştü beni. tam karikatür tiplemesi bence cok başarılı. hani şu sahte ceket yapma olayı. ata demirerin oldugu zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ata demirer gelsin tekrar izlemeye başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar