Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TÜrkiye'de bir ilk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ya sorma bugun sırf bu olay yüzünden 2 saat boyunca kocatepenin etrafını dolaşmak zorunda kaldım arabayla.delirdim.ne hikmetse halktan kişilerin şehit düşen yakınlarına bu kadar önemli insan katılmazken.23002302 kişilik koruma ordusuyla dolaşan rte bile oradaydı.sırf bu yuzden 2 saat arabayla gezmek ne demekya.debriyaj balatalarımı yeni değiştirdim 2 saatte harcandı..

kusurma bakmayın sinirliyim bu konuda ciddi şekilde sert bir çıkışım olduysa edepsizmiş diyip geçiniz.fazla uzatmayınız çakarım!

allah rahmet eylesin.

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:08 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ahah adam stresten ölecek. git çıplak ayakla toprakta dolan bi :)

İlginç bi olay yalnız. Evet allah rahmet eylesin, tüm şehitler gibi...

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:09 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
allah rahmet eğlesin
de benim kuzenim askerde şehit olsa.....oğlunu sahte raporla askere yollamayan patorunum suratına tükürrüdüm.

her türlü..gençliğinden olan bir cocuk daha,üzücü.
Mesaj tarihi:
bi zahmet turlayın yahu. devlet buyukleri ankarada bulunur, dolayısı ile bu tur tıkanıklıklara alısık olmanız lazım sizin. ben bile alısmıstım 2 sene kaldıgım zaman içinde. adam siz az turlayın diye korumasız gidecek değil ya cenazeye.

allah rahmet eylesin.
Mesaj tarihi:
said:
bi zahmet turlayın yahu. devlet buyukleri ankarada bulunur, dolayısı ile bu tur tıkanıklıklara alısık olmanız lazım sizin. ben bile alısmıstım 2 sene kaldıgım zaman içinde. adam siz az turlayın diye korumasız gidecek değil ya cenazeye.

allah rahmet eylesin.

Doğru haklısın, vatandaş da kim oluyor ki yolların tıkanmamasını istiyor :P

Allah rahmet eylesin.
Mesaj tarihi:
motive etmesi açısından belki bi ateşleyici olur ama,

turlama konusunda yakınmanızı anlayamadım. Ankaralı dediğin böyle şeylere alışık olmalı. Korumasız gezip başına bişey gelse daha mı iyi? Bu sefer bütün ankaranın trafiği kapansa daha mı iyi? Bazen hakkaten diyorum ulan ben muhalefet takılıyorum ben mi bilinçsizim yoksa insanlar mı bilinçli vatandaşım trafik yaptılar bana şunu yaptılar bana diyip bilinçsizlik mi saçıyo
Mesaj tarihi:
ne demek alışmılş olmak lazım.cumhurbaşkanı gibi bir mertebedeki sayın Ahmet Necdet Sezer bile 4 tanecik koruma arabasıyla gezerken koskoca ankara'da.bana gelipte ben başbakanım önemliyim tribi atıp 34234234 tane korumayla gezmek mantıklı gelmiyor açıkcası.yoksa alışkınım.benim derdim kocatepe etrafındaki taklaşık 2 km karelik alan kapatıldı bu ne anlama geliyor.

+ bu kadar insanın hayatından 2 saat çalmakta KİMSENİN hakkı değil.sonuçta oda halktan birisi benim için mertebesi ne olursa olsun oda bir insan.tırsıyorsa bir nedeni vardır.

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:22 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
toggie 20 Eylül 2007, Perşembe - 03:34 tarihinde demis ki:

allah rahmet eylesin.

Turlamak var Turlamak var.
Akayın yarısı kapalı. Yukarı cıkıosun esattan donecen. Adam Gibide kapanmamış
  • Yeni Oluştur...