ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Şimdi bu konu siyasi diye kilitlenecek galiba ama ben herhangi bir siyasi görüş öne sürmeden yazıyorum. Türkiye'de bir ilk oldu; Dışişleri Bakanımızın Kuzeni Şehit düştü. Daha önce herhangi bir büyüğümüzün akrabasının şehit/gazi olduğunu hatırlamıyorum. http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=19.09.2007&Newsid=137594&Categoryid=1
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Aile üyelerini askerden kaçırmak için raporlar çıkartmayan bir insanmış demek dış işleri bakanımız. Kendisine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum..
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ya ya sorma bugun sırf bu olay yüzünden 2 saat boyunca kocatepenin etrafını dolaşmak zorunda kaldım arabayla.delirdim.ne hikmetse halktan kişilerin şehit düşen yakınlarına bu kadar önemli insan katılmazken.23002302 kişilik koruma ordusuyla dolaşan rte bile oradaydı.sırf bu yuzden 2 saat arabayla gezmek ne demekya.debriyaj balatalarımı yeni değiştirdim 2 saatte harcandı.. kusurma bakmayın sinirliyim bu konuda ciddi şekilde sert bir çıkışım olduysa edepsizmiş diyip geçiniz.fazla uzatmayınız çakarım! allah rahmet eylesin. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:08 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ahah adam stresten ölecek. git çıplak ayakla toprakta dolan bi :) İlginç bi olay yalnız. Evet allah rahmet eylesin, tüm şehitler gibi... [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:09 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyla çok alakasız ama black lupin'in yazısını okuyunca aklıma geldi ; [spo] [/spo]
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Admin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Allah rahmet eylesin haberleri dinlediğimde bende çok şaşırmıştım
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Evet, sehit olmak icin askere gitmek gerektiginden, cok sik rastlanir bi olay degil.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 terorle mucadelede kilit rol oyniyan bir bakanligin bakanin basina gelmesi insallah motive etmistir tum sehitlerin ruhu sadolsun
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 allah rahmet eğlesin de benim kuzenim askerde şehit olsa.....oğlunu sahte raporla askere yollamayan patorunum suratına tükürrüdüm. her türlü..gençliğinden olan bir cocuk daha,üzücü.
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Evet Bugun bizde kocapetenini etrafında turladık baya. rte cim bile ordaymış. allah rahmet eylesin Diorum
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bu konu sakin, ama sakin siayset tartismasina donusmesin. ailesine sabir diliyorum sehit olan arkadasin.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bi zahmet turlayın yahu. devlet buyukleri ankarada bulunur, dolayısı ile bu tur tıkanıklıklara alısık olmanız lazım sizin. ben bile alısmıstım 2 sene kaldıgım zaman içinde. adam siz az turlayın diye korumasız gidecek değil ya cenazeye. allah rahmet eylesin.
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: bi zahmet turlayın yahu. devlet buyukleri ankarada bulunur, dolayısı ile bu tur tıkanıklıklara alısık olmanız lazım sizin. ben bile alısmıstım 2 sene kaldıgım zaman içinde. adam siz az turlayın diye korumasız gidecek değil ya cenazeye. allah rahmet eylesin. Doğru haklısın, vatandaş da kim oluyor ki yolların tıkanmamasını istiyor :P Allah rahmet eylesin.
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 umarim motive etmistir. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Allah rahmet eylesin. Ateş düştüğü yeri yakar derler, bakalım belki bundan sonra şehitlerimiz için daha duyarlı olur bakanımız ve hükümetimiz.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 motive etmesi açısından belki bi ateşleyici olur ama, turlama konusunda yakınmanızı anlayamadım. Ankaralı dediğin böyle şeylere alışık olmalı. Korumasız gezip başına bişey gelse daha mı iyi? Bu sefer bütün ankaranın trafiği kapansa daha mı iyi? Bazen hakkaten diyorum ulan ben muhalefet takılıyorum ben mi bilinçsizim yoksa insanlar mı bilinçli vatandaşım trafik yaptılar bana şunu yaptılar bana diyip bilinçsizlik mi saçıyo
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ankarada isen alışmış olman lazım zaten protokol trafiğine.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ne demek alışmılş olmak lazım.cumhurbaşkanı gibi bir mertebedeki sayın Ahmet Necdet Sezer bile 4 tanecik koruma arabasıyla gezerken koskoca ankara'da.bana gelipte ben başbakanım önemliyim tribi atıp 34234234 tane korumayla gezmek mantıklı gelmiyor açıkcası.yoksa alışkınım.benim derdim kocatepe etrafındaki taklaşık 2 km karelik alan kapatıldı bu ne anlama geliyor. + bu kadar insanın hayatından 2 saat çalmakta KİMSENİN hakkı değil.sonuçta oda halktan birisi benim için mertebesi ne olursa olsun oda bir insan.tırsıyorsa bir nedeni vardır. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:22 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: toggie 20 Eylül 2007, Perşembe - 03:34 tarihinde demis ki: bi zahmet turlayın yahu. devlet buyukleri ankarada bulunur, dolayısı ile bu tur tıkanıklıklara alısık olmanız lazım sizin. ben bile alısmıstım 2 sene kaldıgım zaman içinde. adam siz az turlayın diye korumasız gidecek değil ya cenazeye. allah rahmet eylesin. Turlamak var Turlamak var. Akayın yarısı kapalı. Yukarı cıkıosun esattan donecen. Adam Gibide kapanmamış
Öne çıkan mesajlar