Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 mutasyonun bir sürü çeşidi var nokta mutasyonun terslenmelere kadar gidip onları öğrenin sonra yararını zararının tartışırsınız. moleküler boyutta iyi bilmeden ne ihtimalle yararlı ne ihtimalle zararlı tartışmak olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yararlısı da var zararlısı da ama zararlısı daha çok görülüyor. (lise 3 biyoloji) [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 20:08 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mutantx [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 20:21 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bende başlığı okuyunca insanlar peruya gidince ordaki bi meteordan rahatsız falan zaten başım arıyo grip olcam galiba yatiyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bunlar peru turizimini baltalamak için yapılan dedikodular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Höyt.Ne oluyo laayyynnn.Mutant'ın zararlısı olmaz leeyn.Çağırtmayın şimdi Yolverin abinizi hepinizi biçer dolma yapar sonra da Caggırnat'a yedirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Fanboyların resmi geçidini izlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Fanboylukla ne alakası var bunun?Sen cidden takıntılı olmaya başlıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ben diyorum ki : Lisedeki biyoloji derslerine giren herhangi biri bile bilir ki türün sonraki nesillerine geçebilecek yararlı bir sıradışı gelişim yoktur.Sonraki nesillere ancak zararlı mutasyonun etkileri geçebilir (Bkz. sirke sinekleri deneyi) Basında ara sıra gördüğünüz vücunda lamba yakan , ateşte yürüyen , yada nefes almadan buz kalıbında 3 dakika kalan vs , kişiler bu yeteneklerini kalıtımla sonraki kuşaklara aktaramazlar.Bu yukarıdakilere ister anomali ister god-gift deyin ama yararlı mutasyon değildirler.Bu yüzdendir ki mutasyon sonraki nesillere aktarılabilen değişimdir ve bunun yararlısını göremeyiz. Mutasyon nedir? : Çernobilde kafasız doğan çocuktur.Japonya'daki cilt kanserli nesildir.Fil Adam olayıdır. Embriyoya geçiş öncesinde genlerin laboratuvar ortamında ayıklanması ve kobay yavrunun potansiyel hastalık zayıflıklarından muaf olarak doğması olayı diyeceksiniz , bu da bir mutasyon değildir , canlıya gen kodlarının sağladığının fazlasını sağlamaz.Sen ek birşeyler katmak için istediğin kadar uğraş , hilkat garibeleri elde edersin. sen diyorsun ki : Volverin beni deler , Juggırnat ezer. sonuç : Ben fanboyum arkadaşlar [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:23 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:25 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hadi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ateşte 3 dakka yürümek godgift değil nasırdır. Yararlı mutasyon da gayet olur, mesela Ardeth bir topicte açıklamıştı bulamadım, yeşil bir yerde yaşayan bi böceğin renginin yeşil olması mutasyon sonucudur. Bu adam genlerinde meydana gelen bi bozulma sonucu mutasyona uğruyor ve yeşil doğuyor. Çevreye uyum sağladığı için de yaşama şansı artıyor ve baskın tür oluyor. Sonuç olarak o türün bütün bireyleri yeşile dönüyor. Bu yararlı bir mutasyondur. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:26 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Sen yeşil böceğin rengine mutasyon diyorsun = "evrimleşti" demeye denk gelir , onun varlığının başından beri öyle olmadığını nereden bileceksin? Hadi diyelim ki dinozorlar 65 yıl önce vardı , timsah boyunda da dinozorlar vardı , timsahlar da... O halde neden 1-2 metrelik dinozorlar bile kalmadı da timsahlar neden var? [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:30 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Peki Allah var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Hay allahım ya wolverin'li geyik amaçlı atılmış bir mesajı bile böyle anlıyorsan üstüne de biyoloji dersi vermeyi deniyorsan cidden terapiye ihtiyacın var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Sen kimsin be :) ilk defa görüyorum kimin charısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ufodur ufo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ateşte yürümek kadar lüzumsuz bi atraksiyon var mıdır başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ateşte yürümek iyidir sonra hava atıyolar benim ayakta bu kadar nasır var yok ben 2000 derecede yürüyom bende daha çok nasır falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Akuma çok kaptırıyorsun kendini animelere onlara bunlara bir fanboy tutturmuşsun gidiyorsun en ufak şeyleri bile ciddiye alıyorsun topicin konusuna bak senin vardıgın noktaya bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 olm beni de karınca ısırdı geçen çimlerde de bişi olduğu yok. ulan en azından anteni çıkar insanın, marjinallikten kazanırız. yok arkadaş olmuyor. hayır ben de istiyorum kendimden 15 kat büyük şeyi taşımayı karınca. ama işte. olmuyor. ısırdın da noldu hıyar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Timsahlar seçilmiş ırk... Niye bu kadar gaza gelindi ki bu topicte, mutasyonun yararlısı olamaz diyen kaynak kimdir nedir yani? Gende dış etkenler nedeniyle meydana gelen değişim mutasyondur. Nasıl değişeceğinin bütün olasılıklarını hesapladınız mı ki bu olmaz falan diyorsunuz. Adaptasyonlar modifikasyonlar, mutasyonlar iç içe konular zaten. Radyasyon belası son 100 senedir konumuz olduğundan daha güzel örneğini veremiyoruz mutasyonun. --.Sen ek birşeyler katmak için istediğin kadar uğraş , hilkat garibeleri elde edersin. -- Kaç senedir deniyorsunda olmadı mesela? Bütün bilim alemi bıraktı mı gen değiştirme olayını? [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:03 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ssjsangoku yarın ilk iş paticik üyeliğimi sildiriyorum fanboya fanboy demek terapi sebebi oldu ya burda işim kalmadı demektir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Aahahh sen üyeliğini sildir bende imzama "Akuma_Blade'in kölesi" yazdırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: ssj4songoku 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:14 tarihinde demis ki: Aahahh sen üyeliğini sildir bende imzama "Akuma_Blade'in kölesi" yazdırcam. Kendin de yazabilirsin. Her şeyi adminlerimizden beklemeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar