Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peru'ya düşen insanları hasta eden meteor.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

ben diyorum ki : Lisedeki biyoloji derslerine giren herhangi biri bile bilir ki türün sonraki nesillerine geçebilecek yararlı bir sıradışı gelişim yoktur.Sonraki nesillere ancak zararlı mutasyonun etkileri geçebilir (Bkz. sirke sinekleri deneyi) Basında ara sıra gördüğünüz vücunda lamba yakan , ateşte yürüyen , yada nefes almadan buz kalıbında 3 dakika kalan vs , kişiler bu yeteneklerini kalıtımla sonraki kuşaklara aktaramazlar.Bu yukarıdakilere ister anomali ister god-gift deyin ama yararlı mutasyon değildirler.Bu yüzdendir ki mutasyon sonraki nesillere aktarılabilen değişimdir ve bunun yararlısını göremeyiz.

Mutasyon nedir? : Çernobilde kafasız doğan çocuktur.Japonya'daki cilt kanserli nesildir.Fil Adam olayıdır.

Embriyoya geçiş öncesinde genlerin laboratuvar ortamında ayıklanması ve kobay yavrunun potansiyel hastalık zayıflıklarından muaf olarak doğması olayı diyeceksiniz , bu da bir mutasyon değildir , canlıya gen kodlarının sağladığının fazlasını sağlamaz.Sen ek birşeyler katmak için istediğin kadar uğraş , hilkat garibeleri elde edersin.

sen diyorsun ki : Volverin beni deler , Juggırnat ezer.

sonuç : Ben fanboyum arkadaşlar

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:23 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:25 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ateşte 3 dakka yürümek godgift değil nasırdır.
Yararlı mutasyon da gayet olur, mesela Ardeth bir topicte açıklamıştı bulamadım, yeşil bir yerde yaşayan bi böceğin renginin yeşil olması mutasyon sonucudur. Bu adam genlerinde meydana gelen bi bozulma sonucu mutasyona uğruyor ve yeşil doğuyor. Çevreye uyum sağladığı için de yaşama şansı artıyor ve baskın tür oluyor. Sonuç olarak o türün bütün bireyleri yeşile dönüyor. Bu yararlı bir mutasyondur.

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:26 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen yeşil böceğin rengine mutasyon diyorsun = "evrimleşti" demeye denk gelir , onun varlığının başından beri öyle olmadığını nereden bileceksin?

Hadi diyelim ki dinozorlar 65 yıl önce vardı , timsah boyunda da dinozorlar vardı , timsahlar da... O halde neden 1-2 metrelik dinozorlar bile kalmadı da timsahlar neden var?

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:30 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Timsahlar seçilmiş ırk...
Niye bu kadar gaza gelindi ki bu topicte, mutasyonun yararlısı olamaz diyen kaynak kimdir nedir yani? Gende dış etkenler nedeniyle meydana gelen değişim mutasyondur. Nasıl değişeceğinin bütün olasılıklarını hesapladınız mı ki bu olmaz falan diyorsunuz. Adaptasyonlar modifikasyonlar, mutasyonlar iç içe konular zaten. Radyasyon belası son 100 senedir konumuz olduğundan daha güzel örneğini veremiyoruz mutasyonun.

--.Sen ek birşeyler katmak için istediğin kadar uğraş , hilkat garibeleri elde edersin. --

Kaç senedir deniyorsunda olmadı mesela? Bütün bilim alemi bıraktı mı gen değiştirme olayını?

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:03 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...