dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 güzel bölümdü tam da kıytırık vampir dizilerinden gına gelmişken ilaç gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ABOAAAVV edit: biri arcane e haber versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Biri dizi polisine haber versin. Kıytırık vampir dizisi nedir :( Hevesle bekliyor olduğumdan çıkar çıkmaz izlemiştim Mad Men'i eheh. Çok iyi bölümdü ama benim için hüsran oldu çünkü zaman atlamalarını sevmiyorum. Çok olaylı bir yerde atladılar. Malzeme ve potansiyel vardı. Draper'ın çapkınlık, karizma, yaratıcılık ve flashback namına formdan düşmemiş olması güzel. Cosgrove ile Campbell'ın asansör sahnesi çok iyidi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Dralnu'ya Donald Draper'ın Bruce Wayne'den daha karizma olduğunu anlatıyordum. İnanmayan izlesin: http://www.youtube.com/watch?v=_7ZoqgO6ui4 ve bu sezon 1. Sezon 2'de daha da karizmatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abii bruce wayne kim "don draper'dan daha karizma" tartışmasını sadece roger sterling için yapabiliriz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 mükemmel bir dizi draperı wayne ile kıyaslamam bile. sopranos'un yapımcıydı bu elemanlar onunla silip süpürmüşlerdi şimdi bunla devam ediyorlar. hll olsun sigara muhabbeti süperdi bu arada kavrulmuş asdklasdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 3x13 MÜKEMMEL. Sezon finali dediğin böyle olur (tu)(tu) Süper oldu bu ama Salvatore da geri dönmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yeni izledim 3x13'ü de.. oy ya ne kadar güzel bir sezon finaliydi yahu bitmesin istedim.. helal draper.. yeşil sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar =P.. aynısını dedim bro.. hatta Joan "art department kilitli" diyince ümitlendim ama Don'un kapıyı yıkası geldi =P.. bir sonraki sezonda gelecektir diye tahmin ediyorum.. senaristler, tüm celebrityleri son bölüme tıkmak istememişlerdir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 lucky strike bunlarla calıstıgı surece salvatore donemez ki :, o da gelse tam dream team olurdu eheh, gerci su haliyle de imba, joan FTW ya =)... edit: gerci lucky strike'daki herif sadece bizim proje'den alın demisti, ama kovdular sonucta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bugün e2 şeyine baktım gördüm mad meni 3. bi şansı hakediyolar belki bu kez sevişmezler dedim. açtıktan 10 saniye sonra sevişmeye başladılar. erotik dizi falan mı bu sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bu sezon finali ağlatıyor arkadaş, böyle bişey olur mu ya..bittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 efsaneymiş sezon finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bi de duckla neden ayrılmışlardı hatırlamıyorum ama gıcık ingilizin yerine o gelseyd daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yeni bitirdim 3. sezonu müthiş bitti yahu. Diyeceğim şu ; bir dizi anca bu kadar güzel uzatılır ve tazelenebilir.(tu) İlk sezonda nasıl sıkıla sıkıla izlemiştim şimdi gelmiş geçmiş en sevdiğim dizilerden biri oldu. 4. sezon ne zaman cıkar acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben yeni basladım izlemeye. ilk 3-4 bölümü sıktı biraz ama sarmaya basladı simdi yavastan. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 mad men her sene yazın başlıyor temmuz sonu-ağustos başı, bu sene de herhalde böyle olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Her gece mi var bu dizi yahu. Bu kadar mı sıkıcı olur bir dizi. Ne kasıntı karakterlerdir onlar ıyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 zamanına göre algılaman gerekiyor, senin yaşadığın zamanı anlatmıyor =) hippy falan yok daha, rahat insanlar da yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Buddha said: Her gece mi var bu dizi yahu. Bu kadar mı sıkıcı olur bir dizi. Ne kasıntı karakterlerdir onlar ıyyyyy bomba atarım evine sözlerine dikkat et. Dayanamıyorum çıksın biran önce 4. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bye Bye Birdie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mad Men Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yeaaaaaaaaaaaaaaa çıktı bu sabah ilk bölüm, yer yer hafif baysa da altmetinler yardırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hızlı başlamadı ama güzeldi ilk bölüm. sonlara doğru ilerde olacaklara dair heyecanlandırdı. Ah betty vah betty diyorum. spartacus ta avucunu yalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar