Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mad Men (2007) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biri dizi polisine haber versin. Kıytırık vampir dizisi nedir :(

Hevesle bekliyor olduğumdan çıkar çıkmaz izlemiştim Mad Men'i eheh.

Çok iyi bölümdü ama benim için hüsran oldu çünkü zaman atlamalarını sevmiyorum. Çok olaylı bir yerde atladılar. Malzeme ve potansiyel vardı.

Draper'ın çapkınlık, karizma, yaratıcılık ve flashback namına formdan düşmemiş olması güzel. Cosgrove ile Campbell'ın asansör sahnesi çok iyidi ahaha.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dralnu'ya Donald Draper'ın Bruce Wayne'den daha karizma olduğunu anlatıyordum. İnanmayan izlesin:

http://www.youtube.com/watch?v=_7ZoqgO6ui4

ve bu sezon 1. Sezon 2'de daha da karizmatik.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mükemmel bir dizi draperı wayne ile kıyaslamam bile. sopranos'un yapımcıydı bu elemanlar onunla silip süpürmüşlerdi şimdi bunla devam ediyorlar. hll olsun sigara muhabbeti süperdi bu arada kavrulmuş asdklasdl
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni izledim 3x13'ü de.. oy ya ne kadar güzel bir sezon finaliydi yahu bitmesin istedim..

helal draper.. yeşil sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar =P..

aynısını dedim bro.. hatta Joan "art department kilitli" diyince ümitlendim ama Don'un kapıyı yıkası geldi =P..

bir sonraki sezonda gelecektir diye tahmin ediyorum.. senaristler, tüm celebrityleri son bölüme tıkmak istememişlerdir =P

Mesaj tarihi:

lucky strike bunlarla calıstıgı surece salvatore donemez ki :, o da gelse tam dream team olurdu eheh, gerci su haliyle de imba, joan FTW ya =)...

edit: gerci lucky strike'daki herif sadece bizim proje'den alın demisti, ama kovdular sonucta...

Mesaj tarihi:
bugün e2 şeyine baktım gördüm mad meni 3. bi şansı hakediyolar belki bu kez sevişmezler dedim.

açtıktan 10 saniye sonra sevişmeye başladılar. erotik dizi falan mı bu sadsa
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni bitirdim 3. sezonu müthiş bitti yahu.

Diyeceğim şu ; bir dizi anca bu kadar güzel uzatılır ve tazelenebilir.(tu)

İlk sezonda nasıl sıkıla sıkıla izlemiştim şimdi gelmiş geçmiş en sevdiğim dizilerden biri oldu.

4. sezon ne zaman cıkar acaba ?
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Her gece mi var bu dizi yahu. Bu kadar mı sıkıcı olur bir dizi. Ne kasıntı karakterlerdir onlar ıyyyyy

bomba atarım evine sözlerine dikkat et. Dayanamıyorum çıksın biran önce 4. :/
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hızlı başlamadı ama güzeldi ilk bölüm. sonlara doğru ilerde olacaklara dair heyecanlandırdı. Ah betty vah betty diyorum. spartacus ta avucunu yalasın.
  • Yeni Oluştur...