Dela Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 kadinlarin goguslerinin piramitimsi cikinti yapmalari cok rahatsiz edici su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 süper dizi de, altyazısı geç çıkıyor. Türkçe olanından değil ingilizce olanından bahsediyorum. Dizi zaten eski, garip garip kelimeler var tam çözemiyorum. Eğitimi suçluyorum bok gibi ingilizceye sahibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 2. sezon filanda yok galba? torrentte 1. sezon packini buldum bir tek 13 bolum. neyse indiriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 13 bölüm çıktı toplamda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 arkadaşlar jenerik müziğini bulana upload edene binlerce +reput hatta terazisini kırarım plsss paylaşın bulun ya :S ::(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: rjd2 - beautiful mine(instrumental) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Sağol Arcane ama ismini ben de gördüm sorun bulamıyor olmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Azim yaptım buldum teraziyi unutmuyalim Buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Son 2 bölüm muhteşemdi. Senaryoyu Emmy adayları arasında görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya adamlar ne dizi yapmışlar demekten kendimi alamıyorum. 60 ları bu kadar iyi gösteren bir dizi olamaz. sigara, kadınlara ve zencilere bakış açısı, hayatlar, diyaloglar. herşey mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bu dizinin konusu sigara ya başka bişi değil içim eridi sürekli sigara tekrar başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 toptan izliyim dedim 1.sezonu. daha 8.bölümdeyim 1 paket sigara bitti öh be. her bölümde 20 kere sigara yakıyorlar time choose şansım olsa direk 60ların amerikası derdim, sırf bu yüzden basladım diziye üstelik baya kaliteli güzel gidiyor şimdilik. Don profilden robert de nironun ikizi gibi. yüzünü döndügünde bozuluyor ama olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kablo'da E2 yoktu eskiden,hep merak ettiğim ama izleyemediğim serilerdendir.Hala istiyorum izlemek ama netten çekmeye de üşeniyorum.Fakat artık yok,çekecem dayanamıyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yine bomba gibi, yine çok iyiydi. Buna Emmy verilmez de neye verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Çoğu izleyen şaşırmış, kimisi yadırgamış halbuki bence yine çok iyiydi. Devam bölümlerine sağlam zemin hazırladı. Don'u arkadan çektikleri sahne girişe hitaben ancak Don'un elinde sigara yoktu ve duruşu ters. Havuz başında o kadar önce iş tribine girdikten sonra Pete'i ekti. Don'un tekrar Dick Whitman olduğunda dair ilginç yorumlar var. imdb board'da 500 Things I've Learned From Mad Men diye şahane bir konu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 2x12Dick'e dönüşüm olayını onayladı ve çok iyi gidiyor. Yazarlar karakterin geçmişi üzerinde bayağı kafa yormuş olmalılar. Geçen bölümdeki tipler biraz çabuk ortadan kalktı gibi. İleride Pete / Penny, Don'ın Betty ile tanışması, Duck'ın patron olması, Betty'nin muhtemelen o atçı elemana yamanması hepsi bir arada olacak gibi, hepsinin zemini hazır. Muhteşem olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Yine süperdi :D Bir dizi bu kadar mı iyi olur. 2x13 Pete / Penny yalan oldu gibi, bakalım... Don ayarı verdi. Betty atçı elemanla olmasa da yaptı yapacağını. Dönemsel olayları her zamanki gibi muhteşem yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Hala başlamadım arşivde duruyor. O kadar iyi mi lan hakkaten diye düşünüyorum ama vakit bulamadım başlamak için. Gaz versene arçane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çok iyi de entourage dan sonra odaklanamıyorum bu diziye ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bugün e2de 2. sezon başlayacak diye çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bu haftaki The Simpsons'da Mad Men intro var ama tabii Simpsons versiyonu ve Don yerine Homer var: http://www.youtube.com/watch?v=KcmM7Jh2Y3k Sonrasında 1-2 Mad Men sahnesi daha var ama çok da önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ilk sezonu yeni bitirdim 4. bölüme kadar pek ilgi çekici değildi ama umutla izleniyordu, don draper ın geçmişine pek odaklanılmamıştı bol sigara, cenabet gezmeler, hamileyken içki filan şaşırıyordu insan filmin geçtiği zaman dilimi tamamen bilmediğim bişeydi(oğğ direk 60ların amerikası olmuş o lala yorumları görüyorum bazı yerlerde ki ulan daha anan baban kaç yaşındaydı o zmanalr, kim anlattı sana nerden biliyorlarmış oraları tmm o zmana ait materyaller vardır da bir yere kadar ammma uzuzn oldu paratentez), atmosfere alışmak lazımdı derken 5-13 bölümler arası muhteşem bir dizi oldu peter ın sabah üzerinden seviştiği minderi ters yüz edip oturması kopardı kodakın tekerlekli slayt makinası--> zaman makinası, atlı karınca oha dedim artık adam aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 2 sezonda hala 3 bölümün tr altyazısı var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ikinci sezon redemption çanlarıyla bitti. senaryo yazımındaki incelik ağlatacak düzeydeydi. donem dizisi diye izleyenler/izlemeyenler buyuk sey kacırıyor bence, ne reklamcılık dizisi ne donem dizisi, "sanat" diyeceğim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yeni sezon vatana millete hayırlı olsun http://www.facebook.com/video/video.php?v=147171755459&ref=mf en iyilerinden; kodak reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar