Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube yine banlanmış

oper

Öne çıkan mesajlar

ya ama ama yeter ama. Şu bilişim hukukunu birileri düzeltsin mümkünse hakimlere de doğrusunu anlatsın.

ek: yalnız ilginçtir mahkemeden ilgili firmadan görüntülerin kaldırılmasının istenmesi gibi bir karar çıkmıyor. direk siteye erişimin kaldırılması. hiç yapıcı bir tutum değil.

PS: yarın mı gider youtube? hayır ya.

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:22 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu Türk - Yunan absürdlüğünü durdurmanın bir yolu yok mu ya? Direk banlasalar şu userları, şu abaza olanlarla beraber. Her içinde XX kromozomu geçen videoya ohş, yalarım gibi salyalar akıtan saçma sapan mesajlar atanları da temizlemek lazım. Her bir videoya küfürlü yorum yazanları da temizlemek lazım. Youtube tayfasını elemek lazım. Yoksa biz daha çoook sansür yeriz böyle. Malum henüz yeni bir bilişim hukukumuz var. Bilmiyor kimse ne yapacağını anca rezil oluyoruz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl verilecek bu kitlesel eğitim benim aklım almıyor? İnternette de insanlar olduğunu karşındakinin sen görmeyince hayvan olmadığını ya da karşındaki seni görmeyince işin hallolmadığını nasıl izah edeceğiz bu insanlara?

edit: typo

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:53 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

of o şikayet eden sivaslı da muhtemelen youtubeda küfredenlerdendir. hay allahım

said:
görüntülerin yayından kaldırılma sürecine kadar YouTube'ye Türkiye'den erişimin engellenmesine karar verdi.

Bu ne abi
görmüycez görmüycez naniiik
(duymuyorum işte lalalalala gibi)

said:
Türk usulü internet bu olsa gerek. Aslına bakarsanız şöyle bir proje var kafamda; girmek istediğimiz internet sayfasının adresini ilgili makama gönderip onlardan nay aldıktan sonra "özgürce" sörf yapabiliriz...

İşte Avrupadaki ülkelere sözümüz geçmeyince youtubea falan geçirip stres mi atıyoruz nedir. Milletede şebek oluyoruz bu sırada ama

Video da efsaneymiş ayrıca. Bari bi kağıda yazsaydın önce
Are you see? are you see?

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 02:35 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...