oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Sivas 2'inci Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk ve devlet büyüklerine yönelik hakaret içeren görüntüler yayınladığı yönündeki suç duyurusunun ardından, görüntü paylaşım sitesi YouTube'ye Türkiye'den erişim yasağı konulması kararı aldı. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ya ama ama yeter ama. Şu bilişim hukukunu birileri düzeltsin mümkünse hakimlere de doğrusunu anlatsın. ek: yalnız ilginçtir mahkemeden ilgili firmadan görüntülerin kaldırılmasının istenmesi gibi bir karar çıkmıyor. direk siteye erişimin kaldırılması. hiç yapıcı bir tutum değil. PS: yarın mı gider youtube? hayır ya. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:22 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bende sorun yok alahala... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yok bende de açılıyor şu an. Telekominikasyon Kurumu'na ulaşacakmış önce karar vs. vs. yarın ya da sonraki gün gider bence erişim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 gene bir sorun olmaz dnslerini 4.4.2.2 yaparsan sorun olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yaşasın dns değiştirmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 :) oper sen cok seviyorsun dnsleri degistirmeyi farketimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 o değil mevzuu dns değiştirmek kolay. Google Türkiye'ye erişebileceğimiz bir e-posta adresi ya da form var mı ya? Yardım siteleri niye bu kadar iyi? insan bi e-posta yazar geçer ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 diienes miienes uğraşmıyorum ve bende açılıyo bodozlama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Kesin gayreeks videosu yüzünden. Utandım lan http://www.youtube.com/watch?v=aK2gAF6ci3o GAYREEKS, LİSTEN ME... YOU ARE SON OF A BİTCH... DAD OF A BİTCH, GAY OF A BİTCH... [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:32 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Abi şu Türk - Yunan absürdlüğünü durdurmanın bir yolu yok mu ya? Direk banlasalar şu userları, şu abaza olanlarla beraber. Her içinde XX kromozomu geçen videoya ohş, yalarım gibi salyalar akıtan saçma sapan mesajlar atanları da temizlemek lazım. Her bir videoya küfürlü yorum yazanları da temizlemek lazım. Youtube tayfasını elemek lazım. Yoksa biz daha çoook sansür yeriz böyle. Malum henüz yeni bir bilişim hukukumuz var. Bilmiyor kimse ne yapacağını anca rezil oluyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 cozum bu degil... cozgum egitimde... cozum insanlarimizin bilincinde nekadar internet erisimi engellenmeye calisilirsa calissin sonunda patlak verir bir yerinden. ki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 nasıl verilecek bu kitlesel eğitim benim aklım almıyor? İnternette de insanlar olduğunu karşındakinin sen görmeyince hayvan olmadığını ya da karşındaki seni görmeyince işin hallolmadığını nasıl izah edeceğiz bu insanlara? edit: typo [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:53 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yorumları okudukça utanıyorum.keşke yurtdışı çıkışları kapatılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Çocuğa bak ya. Gay of the bitch... Yeni kavram.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 auhsaudhsa çocuğu izledim tekrardan neşem yerine geldi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 gayet açılıo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 daha kapanmadı zaten..bu sefer hangi video yüzünden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 oahahfdas keyfim yerine geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ata demirer vidyosu altında kürt-türk savaşları dönüyo yani cok enteresan adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 youtube'da ne zaman türkçe yorum görsem ana avrat küfürler, ben mi şanssızım yoksa cidden pervasız mı türk kullanıcılar bilemiyorum. alakalı alakasız, her konuda.. mahkemenin kararı da abuk, değiştirsinler şu yasayı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 of o şikayet eden sivaslı da muhtemelen youtubeda küfredenlerdendir. hay allahım said: görüntülerin yayından kaldırılma sürecine kadar YouTube'ye Türkiye'den erişimin engellenmesine karar verdi. Bu ne abi görmüycez görmüycez naniiik (duymuyorum işte lalalalala gibi) said: Türk usulü internet bu olsa gerek. Aslına bakarsanız şöyle bir proje var kafamda; girmek istediğimiz internet sayfasının adresini ilgili makama gönderip onlardan nay aldıktan sonra "özgürce" sörf yapabiliriz... İşte Avrupadaki ülkelere sözümüz geçmeyince youtubea falan geçirip stres mi atıyoruz nedir. Milletede şebek oluyoruz bu sırada ama Video da efsaneymiş ayrıca. Bari bi kağıda yazsaydın önce Are you see? are you see? [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 02:35 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Geçende önce dns ban sonra ip ban atmışlardı. Yine ip ban atarlarsa hayatta giremezsiniz. Anca proxy kullanarak girersiniz. Dns değiştirmek filan fayda etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 o cocuk vidyosunu amerikan cocugu turkler hakkinda konusuyo seklinde tekrar koymuslar youtube'a, millet turklere kufrediliyo sanmis ve yorumlari okuyun hahah http://www.youtube.com/watch?v=idmM3lfufjg [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 02:44 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ahahahah Allahım sokak sokak dolaşıp amerikan halkının salaklığını kanıtlamaya çalışırlar ya afedersiniz ama bunun ondan aşağı kalır yanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar