DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 lazanya yapıyor musun? italyanlık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 lazanya kolay tabi hamurunu hazır alınca hehe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 gerçek bir tatarın elinden çiğbörek veya türevlerini yemek ölmeden önce yapacaklarınız listesinde olsun, tatarım o yüzden biliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bay-bayan capn ? ( Valla abes kacti ama dayanamadim sorasim geldi . ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 CaNNi : peki tamam :) Aykan : Ilk bir kaç denememede benımde olmamıstı sonradan alısıyorsun kingpin : Tatarların yaptıgınıda yedım cok cok buyuk bır fark olmuyor. Babamın meslegı geregı Turkıye'nın heryerını gezdık degısık cok mutfak gordum Valeron : Sapına kadar erkek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 e o zaman yapsana bize bi ciğböğrek kingpin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ellerine saglik o zaman capn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Babaannem bi yapar bunu tadına doyamazsın ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: kingpin 23 Eylül 2007, Pazar - 01:55 tarihinde demis ki: CapN tatar mısın ? dızmana ve göbete de yaparsın sen şimdi hehe köbete süperdir ya of, siz göbetemi diyosunuz sşflkşls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Köbete deyip can evimden vurdunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmirian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tatar böreği de denir çoğu yerde çiğ böreğe doğrudur ama çorbası flana başka yemekler artık :D mühim noktalardan biri kıymalı iç harcını pişirmeden kavurmadan koyacaksınız aman dikkat . içine kıyma değil de peynir koyalım patates koyalım derseniz yaptığınız şey peynirli çiğ börek veya patatesli çiğbörek değil puf böreği olmaktadır bunu da eklemeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adomorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 arkadaşlar ne şi börek nede çiğbörek gerçeği çibörektir. bunu eskişehirde yaşayan arkadaşların hangisine sorarsanız söyler. :D bilgi: Kırım Türk mutfağının baç tacı çibörek uzun yıllar bu işin ticaretini yapan arkadaşlarımızın bilmeden yaptıkları hatadan dolayı yanlış tanıtılmaktadır. Oğuz Türklerinin kıpçak boyundan olana Kırım Türklerinin eski kıpçak lehçesinde çi kökü enfes, leziz anlamını vurgulamak için kullanılıyormuş. dolayısıyla çibörek enfes, leziz börek olarak tanımlanmıştır. kızgın yağda pişirilen bir aşın çiğ olması zaten mümkün değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Adomorn said: arkadaşlar ne şi börek nede çiğbörek gerçeği çibörektir. bunu eskişehirde yaşayan arkadaşların hangisine sorarsanız söyler. :D bilgi: Kırım Türk mutfağının baç tacı çibörek uzun yıllar bu işin ticaretini yapan arkadaşlarımızın bilmeden yaptıkları hatadan dolayı yanlış tanıtılmaktadır. Oğuz Türklerinin kıpçak boyundan olana Kırım Türklerinin eski kıpçak lehçesinde çi kökü enfes, leziz anlamını vurgulamak için kullanılıyormuş. dolayısıyla çibörek enfes, leziz börek olarak tanımlanmıştır. kızgın yağda pişirilen bir aşın çiğ olması zaten mümkün değildir. (tu) tam da bunu söylemeye gelmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 çibörek ne ya, çiğbörek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ay dün bandırmada yedim. çok güzel bir şey çiğbörek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar