roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 özel okullarda okuyan kızlar daha zengin. konu uplamada saçmasapan görüş belirtme tekniği vol32
kitana Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hayatımın 9 senesini özel okulda okuyan bir insan olarak söylemeliyimki. *purosundan bir fırt çekerken dişleri parlar* dediğiniz olay külliyen YALAN.
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 doğrudur, hepsiyle ayrı ayrı tanışmak isterim
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 college fun fest denilen bi olay var sonuçta, gençler bir araya gelip birbirlerine fıkralar anlatıyorlar eğleniyorlar.
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 zydar said: Bu arada özel okullarda ki kızların cheerleader yada college fuck party lere gittiğini hayal edenler vardır herhalde. tek diyebilceğim.. evet abiğğğ ^^ neaaa yokmu o partiler şinci!? lan biz kıskanıp kıskanıp boşunamı dövdük okadar özel okul bebesini lisede:D
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ginaly said: adam özel okullu lan. vay zengin. benim aklıma hiç üni gelmedi lan özel okul deyince kolej filan geldi. çok pedoyum galiba
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 şöyle bi mantık kurmuştum eskiden. zengin erkekler güzel kadınlarla evleniyorlar çünkü güzel kadınlar zengin erkeklerle evlenmek istiyor. güzel kadınların güzel çocukları oluyor ve bunlar kolejlere gidiyorlar. sonra patide böyle bir topic açılıyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 lisede değildi. üniversitede de daha çok bölümüne göre. misal bir matematikten felsefe dersine geçince lokal güzel kız konsantrasyonu 5 katına çıkabiliyor
Voys Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hayır BİZ ÖZEL OKULLARDA OKUYAN ERKEKLER en yakışıklı olduğumuz için, kızlarda kendini tartıyor okula gırmeden önce. ulan 5 sene sırf ders mi yoksa en azından garanti 1-2 tane erkek arkadaşımın olabileceği istanbul teknik üni. gibi bi yerde mi okusam diye. güzeller özele geliyor.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yok abi okula göre değişiyo.saçma sapan özel okullarda güzel kız oluyo baya.derslerde başarısız işte gidiyo bi okula.genelde güzel kızlar oluo onlarda.adı güzel,doğa koleji vsvs koç da iyidir dsf
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yok artık ornitorenk afrikanın zwailand'dan sonra bi de fistan çıktı
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ben ilkokulu tedde okudum hepsi sümüklüydü ama :(
Öne çıkan mesajlar