pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bir taraf paranın verdiği şımarıklıkla seksapelitesini öne çıkarırken diğerleri de zengin koca bulmanın peşinde. Güzellik bunun neresinde sorarım?
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 doğrusu "özel okullardaki kızlar mı daha kötü yoksa devlet okullarındakiler mi?" olmayacak mıydı? bi standart getirilsin kardeşim kafamız karışıyo. hay allaam ne hanzo tikiler var ya. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:33 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 8 yıl özel okulda okudum ve öyle bişi yok, her yerde herkes aynı
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 özel okuldaki kızlar olsa olsa daha bakımlı olurlar.. bakımlı kız göze daha güzel görünür...
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Pendik Lise'sindeki tanıdıklarıma bakıyorum. Bu sene Sabancı'da okuyan tanıdıklarıma güzellik bakımından koyuyorlar(!) Bu işin bir standartı yok bence..
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bakimlilik farkettiriyor cok tabi
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 özeli çirkini yok bence de işin. güzel heryerde güzeldir. he güzel ile bakımlı farklı şeyler tabi.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ben ilk 4 sene devlette okudum sonra 3 sene özel lisede 4 sene anadolu lisesi (devlet) şimdi yine özeldeyim üni.de sonuç: Bence özel okuldaki kızlar daha güzel oluyo genelde bakımlılık hikayesi yine.. ama bu devlet okulunda güzel kız olmcağı anlamına gelmiyo bi ayrım yapmak saçma olur.Sonuçta orta ayarda ama bakımlı bi kız insana güzel gözükür genel olarak.Neyse fazla felsefe yapmayalım çirkin kız yoktur az vodka vardır :) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:57 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Zep Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: pekaziz 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:20 tarihinde demis ki: Bir taraf paranın verdiği şımarıklıkla seksapelitesini öne çıkarırken diğerleri de zengin koca bulmanın peşinde. Güzellik bunun neresinde sorarım? sexapelitede hocam nerde olcak
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Bir taraf paranın verdiği şımarıklıkla seksapelitesini öne çıkarırken diğerleri de zengin koca bulmanın peşinde. Güzellik bunun neresinde sorarım? maksat farklı bir yorum getirmek yazıyor işte =P [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 22:00 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
rayka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ya özel okulda okuyan herkese şımarık diyemez kise. çocuğun ailesiin ekonomik durumu iyise neden daha iyi bir eğitim almasın? kız meselesine gelince güzel denilemez ama daha bakımlı olabilir... belki biri sabunla yıkıyodur saçını diğeri kremli şampuanla tabiki bunlar fark yaratıyo...insanın okulu dış görünüşünü biryere kadar belirler doğarken verilen şeyleri geri alamaz yada olmayan birşeyi varedemez... :D ayrıca hayatım boyunca hep özel okula gittim rezalet çirkin kızlarda vardı çok güzel kızlarda vardı normal bildiğin gibi kızlarda vardı. liseye geçince devlet okulundan gelen arkadaslarım oldu taş gibi kızlar onlar ilkokulda güzel değillerdide özel liseye gelincemi güzelleştiler töbeeee
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: ya özel okulda okuyan herkese şımarık diyemez kise. çocuğun ailesiin ekonomik durumu iyise neden daha iyi bir eğitim almasın? kız meselesine gelince güzel denilemez ama daha bakımlı olabilir... belki biri sabunla yıkıyodur saçını diğeri kremli şampuanla tabiki bunlar fark yaratıyo...insanın okulu dış görünüşünü biryere kadar belirler doğarken verilen şeyleri geri alamaz yada olmayan birşeyi varedemez... :D ayrıca hayatım boyunca hep özel okula gittim rezalet çirkin kızlarda vardı çok güzel kızlarda vardı normal bildiğin gibi kızlarda vardı. liseye geçince devlet okulundan gelen arkadaslarım oldu taş gibi kızlar onlar ilkokulda güzel değillerdide özel liseye gelincemi güzelleştiler töbeeee Ben bunu odama poster yapar günde 3 kez okurum arkadaş.
cemad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 en güzeli özel okulda okuyan rus kızları
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 adam topici acıyo kacıyo sizde yorum yapıyosunuz isin ilginci bu adam niye banlanmıyo fakeim diye bagıran biri bu arkadas
irin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 özel okul daha cok para daha cok kozetik demek oluo.eee kimisi bunu guzel buluo...
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 çünkü o bir efsane ve efsaneler asla ölmez. (bi an kendimi çinli yaşlı bi adam gibi hissettim sonra geçti)
EharD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 TikkyCemal konuyu açıp gene kaybolmuş ortalıktan... Kesin fake artık eminim..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ehard aynı şeyi sölicektim gözlemliyorum ilk mesaj atılıyo millet tartışıyo adam yok kimin fake i onu düşünmek lazım.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 9 sene ozelde okudum 3 sene liseyi devlette bitirdim ozelde sinifta 6 kiz vardi biri sisko idi digeri kendini jieltliyen bi satanik tipti bi dobi daha vardi bide ultra caliskan tip geriye iki tane kaldi heh okul icindede cok boel haim sahim tipelr goremedim devlette ise durum farkliydi valla okulundan okuluna degisiyior kefoglunda okudum bizim donemden 4 tane fotomodel cikti sirf bitanesi daha lise sondayken pasaparolada cikmaya basladi sinifta 17 kiz filan vardi yanlis hatirlamiyorsam bitane dobi yoktu garbage lik olarak guzel bir topic olmus ama
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Liseyi bilmem de Üni de bir sene vakıfta okudum ( ünilerin özeli işte paralı ya) 3 yıldır devletteyim. Özeldeki kızlar basar geçer. Ama oradan bize ekmek yok.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Önemli olan ekmeğini taştan çıkarmak ombak kardeş...
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: rayka § 17 Eylül 2007, Pazartesi - 22:07 belki biri sabunla yıkıyodur saçını diğeri kremli şampuanla Sssstt...Zeytinyagi sabunu kraldir.Duzenli kullaninca cillop gibi yapar saclari, zeytinyagi iyidir hem.
Öne çıkan mesajlar