Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi insan neden intihar eder

Llama

Öne çıkan mesajlar

Kaybedecek çokta bir şeylerin yoksa intihar gayet edilebilir. Tabi bir şeyler derken çoluk çocuk eşten falan bahsediyorum gerisi faso fiso.

nedeni ise basit, sonsuzluğun içinde dolaşırken yaşayacağın 80 senenin çokta bir önemi yok aslında, hem dünya da iyi ve adil bir yer değil sende bunlara katlanmak zorunda değilsin.

ek olaraj saykodelikler bu tarz şeyleri algılamanın kapısında gezdirir. O yüzden doors diye bir grup var :P

Müslümansan cehennem bekliyor ama.
Sosyal ağlarda paylaş

hadise neden insan intihar etmez temalı olmalı.

insana hep bir iş yüklendi kafası dolu olsun diye. ha en başta survivaldı tabi, sonra sonra savaş mavaş, şan şöhret derken hep doluydu kafası insanın.

şu an da öyle. doğ, büyü, oku, işe gir, evlen, çoğal, yaşlan, öl beklenti. yani tek bir boş zamanı yok insanın. ha bu ne lan böyle hayat mı olur diyince boka sarıyor zaten. "normal" in dışına çıkınca farklı şeyler düşünmeye başlıyor insan. "ulan eşek gibi çalıştırıp bi bok vermeyecek bu düzen bana, sadece araba mı alsam yoksa salonu mu yenilesem diye ikilemde kalacam, ney lan bu" dediğin zaman sıçızlıyorsun işte.

o zaman amacını sorguluyorsun. "40 sene daha yaşarım heralde de e sonuç?"

dine inanmıyorsan çok farklı şeyler düşünebiliyorsun.

ama intihar saçma geliyor bana hala. bi arkadaşa bakıp çıkmamak lazım, oturup iki sohbet ederiz belki. ha bi bok olacağından değil de işte, merak bu da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...