Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Kaybedecek çokta bir şeylerin yoksa intihar gayet edilebilir. Tabi bir şeyler derken çoluk çocuk eşten falan bahsediyorum gerisi faso fiso. nedeni ise basit, sonsuzluğun içinde dolaşırken yaşayacağın 80 senenin çokta bir önemi yok aslında, hem dünya da iyi ve adil bir yer değil sende bunlara katlanmak zorunda değilsin. ek olaraj saykodelikler bu tarz şeyleri algılamanın kapısında gezdirir. O yüzden doors diye bir grup var :P Müslümansan cehennem bekliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hayırlısı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bilekleri kesip soğuk suya yatmak istemiştir belki canı, ondan etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Enine değil boyuna kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 İnşallah asla intiharı tek opsiyon görecek kadar bozulmaz akıl sağlığımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 BalisticGel said: Enine değil boyuna kesin. ben intiharı biliyorum gençleri 2000lerin sonunda bitmedi mi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Grego said: BalisticGel said: Enine değil boyuna kesin. ben intiharı biliyorum gençleri 2000lerin sonunda bitmedi mi arkadaş.http://www.imdb.com/title/tt2234003/?ref_=nv_sr_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 intiharı en iyi biz biliriz. RTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Kaybedicek hiçbişeyim kalmasa şu hayatı daha özgürce yaşayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 yaşamaya devam etmesi için hiçbir motivasyonu kalmayan insan intihar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bu durumu TEDAVİ etmek için bir tıp uzmanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Başarısız intihar teşebbüsü olan psikoloji öğrencisi arkadaşıma sormuştum neden yaptın diye. Hiç aklımda yoktu öyle biranda geldi demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 hadise neden insan intihar etmez temalı olmalı. insana hep bir iş yüklendi kafası dolu olsun diye. ha en başta survivaldı tabi, sonra sonra savaş mavaş, şan şöhret derken hep doluydu kafası insanın. şu an da öyle. doğ, büyü, oku, işe gir, evlen, çoğal, yaşlan, öl beklenti. yani tek bir boş zamanı yok insanın. ha bu ne lan böyle hayat mı olur diyince boka sarıyor zaten. "normal" in dışına çıkınca farklı şeyler düşünmeye başlıyor insan. "ulan eşek gibi çalıştırıp bi bok vermeyecek bu düzen bana, sadece araba mı alsam yoksa salonu mu yenilesem diye ikilemde kalacam, ney lan bu" dediğin zaman sıçızlıyorsun işte. o zaman amacını sorguluyorsun. "40 sene daha yaşarım heralde de e sonuç?" dine inanmıyorsan çok farklı şeyler düşünebiliyorsun. ama intihar saçma geliyor bana hala. bi arkadaşa bakıp çıkmamak lazım, oturup iki sohbet ederiz belki. ha bi bok olacağından değil de işte, merak bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Dworgian said: İnşallah asla intiharı tek opsiyon görecek kadar bozulmaz akıl sağlığımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 sıkıldığı için intihar edebilir. ölüm herkes için abartı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Laraken said: hadise neden insan intihar etmez temalı olmalı. geçen ben yazcaktım bunu da vazgeçtiydim bence çok daha ufuk açıcı tartışmalara yol açar sorunun böylesi, ama burda değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 önceden patideki intihar topiklrinde onları engellmeye çalışıyorduk tey tey ne günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar