Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 wow oynadığım dönemlerde gamersloot.com u kullanıyordum.ama şimdi 2kasımda hellgate london çıkacak bu oyunu cdkeyini satın alıp download etmem lazım , hangi siteler bu işi yapıyor ? not: kargo benim için çok zahmetli oluyor ve kutusu da okadar önemli değil oyunu aldıktan sonra bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Büyük ihtimalle gelir Türkiye'ye aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 download istememin nedeni de kıbrıstayımbu sene içinde.burda o oyunları orjinal bulma şansım yok işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paypal üzerinden star wars expansiyon keylerini almıştım ben sorun çıkmamıştı. Güvenebileceğin adamlarla çalışmak lazım tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 http://www.cdkeyburada.com/ var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum hic birşey almadım şimdiye kadar ama bazı forumlarda baya bi övmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ben cdkeyburada dan battlefield 2142 aldım(banka havalesiyle).Gayet güvenilir hatta 1ytl eksik göndermişim.Adam genede yolladı . Süper biyer tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 www.plaync.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 http://www.direct2drive.com [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:50 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 http://www.cdkeyburada.com fiyatlar komediymiş (piyasa fiyatları..) Alakasız.. Uçmuş amcm.. 35 ytl lik wow (piyasa fiyatı 70 demiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 burning le beraber 75 e gormusmustum sanki biyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hem uçmuş hemde piyasanın 2 vapur gerisinden geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 www.onlinecdkey.com Valla Lotro cd key i alana kadar sorun yaşamamıştım,aldığım lotro pre. order cd keyi için 1 ay bekledim pre falan bitti zaten,paypaldan paramı geri aldırdım ,genelde yeni çıkan ve çok rağbet gören oyunlar için arada sıkıntı oluyor galiba,onun dışıda bi yamuğunu görmedim. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 01:42 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar