Xaero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Sevgili dostlar Alman müzik endüstrisi donkey serverlere açtığı davayı kazanmış ve serverleri kapattırmış yani donkey serverler'a elveda diyoruz saygılarımla.... FILE-SHARING service eDonkey suffered a body blow last Friday as German music industry lawyers won a fight in the battle to to shut down the 'Donkey servers. Kaynak: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=41056 Not: server sahipleride tutuklanmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 emule un bittiği andır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 razorback i de kapatmışlardı elbet yeni bir oluşum olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hakkaten emule serverlara bağlanmıyor yaw vay vay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 serverların kapatılması bize niye koyuyo ki? yani emule den çok dosya çekerim ama sistemi tam bilmiyorum. sonuçta biz kullanıcılar birbirimizden çekmiyo muyuz dosyaları? bu serverlarda dosya mı var? bunu bana açıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 torrent'e dadanmıştım tam da, bence geçin torrent'e, pek birşey kaybetmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 torrent işinde çıkan dosyayı ya hemen cekiceksin sonraya bırakmadan yada bir daha çekmeye çalıştığında 1 hatta 2 hafta bekliceksin ama emulede öle değil istediğin dosyayı istediğin anda çekmeye başla mutlaka kaynak bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 of yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 iyi oldu bu :) yeni bir essek acilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 heh eşşek şansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 uzun zmndr kullanmıyodm ama bu çok kötü oldu işte hakkaten bitti emule,yeni oluşum da kolay kolay olmz pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 iyi trackerlara uyeyseniz torrent > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 napster vardı eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 alman mahkemelerinde cikan kararlar almanyayi bagar buda demekki almanyadaki serverlar kapatilir isvecdeki kanunlar sebebiyle mesela isvecte torrent trackerlar kapatilamiyo ani hesap dier ulkelerdede uygun yasalar bulunur serverlar acilir bu arada eski dosya isteyen arkadasalri dc++ hizli dosya iseyen arkadaslari bittorrente davet ediyorum share reacgtor kapandiginda bitmistir donkey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 of be kardeşim yapılır mı bu ya? of kaynaklarım tükeniyor gitgide böhü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bi ara da emule kullanıcıları tutuklanıyo diye bi geyik vardı. almanya 8000 dosyayı paylaşıma açanlar mıydı neydi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 almanyada makinanda emule yüklü olsun tutuklanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 geçmiş olsun arkadaşlar.zamanında metallica da buna benzer bir oluşumu kapattırmıştı repçi olmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ahauahua apaçi rolfmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bunun üzerine torrentçilerden tutorial beklerim yani=) hangi trackerlar iyidir falan bittorrent mi utorrent mi falan filan bu iş bence hem admin olarak hem de torrent king olarak zegnaya düşer=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 emule güzeldi. razorback'in kapatılmasından sonra %50'si gitmişti ama, şimdi neredeyse tüm serverları kapatmışlar, bağlanabilecek server bulmak çok zor. said: torrent'e dadanmıştım tam da, bence geçin torrent'e, pek birşey kaybetmezsiniz. said: iyi trackerlara uyeyseniz torrent > all. yok öyle bişi. şurda birbirimizi kandırmayalım, torrent'in sistemi farklıdır, emule'un sistemi farklıdır. torrent için, release edecek kişilerin ağzının içine bakman gerekir, emule için, herkes istediği dosyayı istediği gibi share edebilir. torrent'in güzelliği, kullanıcıların pack şeklinde dosya sunmaları. bir dizinin tam sezonunu, bir şarkıcının bir albümünü vs vs indirmek istiyorsan torrent siteleri faideli kaynak. ancak tek tek dosya indirmek istediğinde emule oldukça geniş bir arama imkanı sunuyor. bu yüzden torrent'te istediğin kadar dolaş bulamıyacağın dosyaları, emule'da kolayca bulabiliyorsun. bu yüzden ikisini birden kullanıyorum ben. büyük dosyalar için torrent, daha küçük dosyalar için emule'de arıyorum. mesela torrent'te türk televizyonlarından görüntüler, resimler, şarkılar kolayca bulunmuyor. doktorlar, arka sokaklar vs gibi diziler yok mesela. çünkü türk dizilerini hep almanyada yaşayanlar kaydediyor, onlar da torrent'ten uzak, edonkey kullanıyor, torrent'e koymuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 türk trackerlarına üye ol o zaman ya sen bulamadın diye yok mu oluyo anlamadım yani... bir de sosyo-ekonomik değerlendirme yapmışsın =) emule'de dosya çekmek için 1.000.000 bağlı adama ihtiyaç yok global olarak KAD'dan çekersin... [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:19 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 şahsi konuşmak gerekirse, torrentte aramakta olduğum dosyayı bulmak için bir sürü site gezip zaman harcıcam, yok davetiyesiydi yok bilmemnesiydi v.s v.s halbuki emulede search sekmesine tıklıyorum ve direk aramakta olduğum dosya-lar tek tek karşıma cıkıyor. emuleyi sevimli buluyorum :) yoksa yanılıyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 iyide releaserlarin azina bakmanin nesi kotu ki e muleda cektigin dosyalarin 3/4 u salak salak fakeler torrentte duzgun siteler kullandigin surece 0 fakele mukemmel hizda dosya cekiyosun(128 kb max hizim 122 ile cekiyorum ul olursa 110 civari oluyo) ayrica search seven arkadaslar dc++ diyoruz cimri olmayip duzgun share verir duzgun hublara girerseniz en iyi share sistemi acik ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ya zaten 4 türlü adam var parasını verip rapidshare'den caps'lerine bakıp dl eden news sunucularından gözü kapalı güvenip dl eden emule / p2p'lerden download eden torrent'den davetiye vs. ugrasip yine fake / kalitesiz olma ihtimali olmadan film vs. download eden ---- açıkçası ben bir film ararken caps'e / kaç bit'le riplendiğine veya belirli release isimlerine bakarım... emule'de zaten gözün kapalı download ediyorsun, özellikle çok yeni releaselerde... en dandik türk dizilerini bile ripleyip, caps'leriyle o invite'li türk trackerlarına koyuyolar.. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 22:03 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar