Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007 - 2008 Güz Dönemi Ders Programları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav bize ne saatinden kredisinden derslerin ismini de yazın da vaay ne dersler varmış falan filan diye ufkumuz açılsın d:

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 15:08 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

cuma günki hoca da yoklamadan bırakırım dediigidicekmişim derslere off=)
diğerlerinden bi ayar çekmem lazım,çakışan dersler de var zaten 2şer tane ayarlicaz artık

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 08:21 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
MATH 111.. PHYS 101
CHEM 101.. COME 107
IE 102.. ENG 101

Buyrun Efendim... (programı atmak için uğraşamadım dersler yeter)

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 20:05 tarihinde, Alfheim tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

benim ders programı değişti bu arada, kaşındım yine 7 ders alıyorum.

[spo]
[/spo]
HTR 311, 3. sınıf dersi, History of the Turkish Republic I

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 08:29 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
said:
İnsan mali mevzuatın üstünden keser öyle koyar. Bide ders saatlerini de kapatmış adam ahahahah

mali mevzuatın üstündeki ingilizce ondan muafım mali mevzuatla altındaki sekreterlik ve buro yönetimi seçmeli dersler zaten karaladım koydum ne kesicem iyi böyle :D
Mesaj tarihi:
said:
sekreterlik ve buro yönetimi
said:
sekreterlik ve buro yönetimi
:P

Ya ikinci öğretimde okuyan garipler ne yapsın? Hiç unutmam ateş manyağı bi gece saat 21:30 da başlayan dersi 24:30 a kadar uzatmıştı. Hocam arabayla merkeze siz bırakırsınız artık falan diyoduk, zaten kış kıyamet ne minibüs var ne bişey.
  • Yeni Oluştur...