Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 slam eskiden cok rezildi ya barlara koymazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 imp sız koyma zaten ama şu anda cok saplam, bi tek catingi world cd den kıssa sürüyo o saks... world cd bekliyosun her attığında tekralamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 slamın olayı ne tam olarak yani ekstrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ucuz mortal strike işte edit: cok şey oldu böle, ya cooldown'u yok ve mortalstrike ve bloodthirst 30 rage'ken slam 15 rage, cat cut atıyosun guzel oluyo. kötü yanı 0.5 sn sabit durman gerekiyo, ve her attığında attack cycle'ın sıfırlanıyo, ama coğu zaman 10 sn de ms le 5 attak yapıcaksan slamle toplamda 8-9 attack yapıyosun, ama işte %50 heal debuff'ı yok [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 02:15 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Şahsen kabusum olan 1vs2 warrior yanı mage benim için. Yani 1vs2de genelde 1ini öldürebiliyorken bu ikili geldimi maymun gibi kalıyorum ortada :) [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 02:49 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: combat roguela warrior keserim diyen yalan söyler. şahsen herhangi bir build ile düzgün bir warrior kestim diyen adam bende şüphe uyandırıyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Türkiye şartlarında dagger rogue oynayan insanların sabrına her zaman hayran kalmışımdır zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 warlocklar kendi kendilerini nerflemeye başladılar aslında. o kadar çok olmaya başladılarki şöyle bi orgrimara shattrath a bakınca ezik kalmış warlocklar göze çarpıyor. Bir zamanlar roguenin yaşadıklarını (az da olsa halen yaşadıkları) şeyleri yaşamaya başladılar (grup bulamamaya). şöyle bi nerf gelse fena olmaz. (dotlar en fazla 2 target a atılcak) :P + ad3m Boşda duran bir rogue acc miz var. Ark grubundan kimse oynamıyor. Hatta yeni başlayan birisi olursa bile 0 dan char kasıyor :D [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 04:59 tarihinde, Densiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: combat roguela warrior keserim diyen yalan söyler herşey parry ye bağlı.rposte atarsan kesersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Genelde koca bir immune yazar riposte atınca. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 11:16 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 subtetly rogue elime verdi ben full protken.normalde yeniyorum bütün rogları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Nasıl yani? Bi crip/deadly poi ye bakmıomu abi senin iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 İyide, riposte çakamazsın warrior'a. Immune dur çogu. Arms talent var hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 xhun boşver abi sen bunları gel bizim servera. mage pek bir inaktif oldu bu dönem. olmadı 2v2 yaparız seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 riposte magelerin cheapshota blink atmadığı dönemin abilitysi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: riposte magelerin cheapshota blink atmadığı dönemin abilitysi :P I lol'ed. @Greeny: Ben lock partner aldım 2v2'ya. Çalıştırıyorum it gibi abisi. S3'te döktürücez. If you can't beat them, join them. durumu oldu braz. Roleplayer'san sen gel. Buralarda ms'ler iyi, lamer falan çok az. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 14:58 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 senin lock neilyo videolarını izleyip seni senin rogue ile aldatmasın? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 @Xhun, gelmesine gelirdim de. Ne yazık ki PVE den PVP ye geçiş yok :( Edik: Ms ler burda da iyi, full yeşil. 7/24. Lamer' de az ;) [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 16:26 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 WM kapalımı ya tüh movie izlicektim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Aslında combat roguela warrior kesmek mümkün :P , şöyle ki; Hemo/mace oluyorsunuz, adrenalin rush vs. cdde ne varsa açıp (evasion hariç) dalıyorsunuz. Bir de garrotela değil de csyle dalıyorsunuz yani stunlock yapacaksınız adamı o.O . Sonra ar bitince cdleri yiyince prepe basıp tekrar. Zaten pek crite bakan bir build olmadığından çıtır çıtır doğramak mümkün warrioru. Bence warriora ciddi anlamda zarar verebilen (illa ki keser demiyorum) 2 rogue buildinden birisi 5/32/24 diğeri de, 21/0/40tır. Cheat Death biraz da şansla 5-6klık executeleri vs. engelleyebiliyor (rekorum üstüste 7 proctur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Warrior ve stunlock? Second wind yemesin sizi? Yani gear'lı bir warrior ''çok'' fazla can dolduruyor onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 O var da second wind varsa zaten rogue direk ölü demek :P . Öbür türlü garrote rupture olayına girince çok iyi bağlantı gerekiyor (çünkü kaçmak vanish atmak, blindlemek vs. lazım), bir de tercihen dwarf rogue olmak. Ama 21/0/40la garrote rupture yapıyoruz zaten. SW olamayan bir warriora karşı en avantajlı build 5/32/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 warriora evasion açmazsan feci dayak yersin; hem warrior hem rogue oynamış biri olarak söylüyorum ^^ (şimdi de palayız allah hayıra çıkarsın :p) [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 18:03 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Evayı açınca da overpower yiyorsun çok pis öyle bir durum var. İlk başta aç rage toplayamasın dersen de şunu söyleyebilirim, adamlar br şekilde ragei toplayıp o overpowerı gömüyorlar kafana.Ben de sürekli rogue oynuyorum arada da warriorla oynuyorum o yüzden warrior kesme yöntemlerini ve warriorun ona karşı ne yaptığını kestirebiliyorum azcık. Ha dünyanın en kazma warrior oynayan adamıyımdır o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 boşver ye overpower'ı okkalısından ama harmstring yeme, gerçi bunun piercing howlu falan da var. o anki etki-tepkiye bakıyo herşey aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar