Wayne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 vallaha furywarrior bi kere tam sp girişinde gidiorum kro gearlı bi warrior daldı bende pek bişey yapmıorum tasak geçiorum bikaç dot salladım baktım hp inmeye basladı felan sora deathwith actı fear atim dedim attırmadı interrupta etmedi ama skilli 9 saniye cast edemedim gibi bişey öldüm sora cok uyuz olmustum tek cektiğim mace rog lar stun proc bazen deli edior onun dısında bişey yok zaten dier bütün melee yi kite laya kite laya kesiosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 4. çözüm tek mücadele yöntemi cidden...Druid olarak az sövmedim warlocklara,feardan çikmadan 2341 tane dot yedirtiyor,ölürkende hala fearda oluyorum. Not:4. mücadele yöntemi iyi güzelde ya bir felguardi ya da felhunteri olsaydi yaninda? -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Patch ile resilence ler dotlarıda etkileyecek. nasıl olacak merak ediyorum. BG nin yarısı warlock oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Patchle gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 9k yerine 8100 gidecek yani 900üde pet tamamlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Patch yalan, ben full merciless armor ve staff'a sahibim, bu resilience'la patch'ten sonra saedce &10+ düşürüyorum dot damage'ını. Yalan yani bildiginiz. Ayrıca aglatan warlock felguard'tan ziyade affl/SL lock'tur. Her halta be karşılıkları vardır. Zaten spell'lerin %45'ini falan resistlerler. nova atarsın resist, bir daha resist, pet nova tutar, icelance crit'iniz 850'dir. Ağlamak istersiniz ama o bile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ben warlock oynuyorum. Şu ana kadar ne hikmetse beni bi tek shaman dövdü, diğer class'larla dövüşte robe ile pantalonu çıkarıp mayo ile adam kestiğimi dalga geçtiğimi bilrim full affli+fel ile. ama abartı geliyor. cidden dengelensin yani. ben oyun tarzını sevdiğim için warlock açmıştım ama arkadaş her taraf warlock be. lan bi gidin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 +1(bu arada dynun hangi serverda kasiyorsun sen,priest açma hayallerim var da benim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 cromagus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yani olay nereye varacak? herkez warlock olana kadar billizard bişi yapmayacak :P Tamam dot felan neysede. Pet nedir yahu? silence atar. Buff siler... Cast ettirmez (3 instant dot + fear + pet + her dungeonda yer bulma + istediği zaman kite edebilme + imp buff + + + + +.... ) başka? neyse. gidip bi warlock açam :P [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 01:43 tarihinde, Densiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: iste gidip warlock açıcam İşte sorun burada. Herkes kolayına kaçıyor, heryer warlock, heryer easy mode. Bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Gram zevki yok oynamasının mage ftw! (priest ile beraber bütün casterlar ile oynadım yok mage çok farklı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mage rules supreme canım. Baya bir damage nurf verdiler ama yine de çok zevkli. Bir rogue, bir mage. Gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 warlock pvp de avantajlı bir class olabilir fakat raidlerde etkili dps için hiç de easy mod değil. gayet skill gerektiren bi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Pve'de avatajlı olsun abi. Pve'de opposing faction yok, pvp reward yok, canı sagolsun. Ama biz de warlock öldürmek istiyoruz. Nede ölmüyorlar ha neden? :(((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Dps i zor olan tek class hunter gerisi fason... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: Ama biz de warlock öldürmek istiyoruz. Nede ölmüyorlar ha neden izlesene hemşerim videoyu, adam orda çok detaylı anlatmış warlock kesmek isteyenlere bunun nasıl yapılacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Gayette ölüyor warlocklar yeterki dana gibi savaşmayın. Biraz akıllı taktiksel saldırırsanız kesmemenize bir neden yok. Eğer düzgün specte iseniz kesersiniz. Ama PvEci isenizde BGye girip kesiliyorsanız yapabilecek birşey yok baştan kaybettiniz demek. Lock olarak kolay kesilen sınıflar bana göre Druid, Paladin, Shaman Zor olan sınıflar daha doğrusu sonucu %50 olanlar S.Priest, Hunter, Mage, feral Druid. İyice zor olanlar yani %30-40 kazanma şansım olanlar warrior ve rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 @Absolute; Abi geçen bgde biz 2 hunterı kesene kadar yanımdaki lock 1 warrioru feardan hiç çıkarmadan öldürdü arada hunterlara da dot falan attı. Bence locklar rogue hariç her classı alabilirler, kaldı ki sağlam spell dmg. vs. kasmış, resillianceı bol bir affli lock ya da yüksek hpli (13k+) bir demon lock da rogue mogue dinlemiyor anladığım ve test ettiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 gece netherstromda magramda grind yapıodum bi hunter geldi.. 6 kere genkledim.. sonra lock kankisi geldi... aklınca kesecek.. kestim.. sabah a kadar bi daha reslenmediler ertesi gece bi lock 1 warior geldi magrama :) gafil zamanında lock u indirdim boşa attığı instant howl of terro ve death coil için gg.. vanish atıp bide warior u kestim warior 69 lock 70 idi... ama şunu anlatmak istiyorum ben böyle cidden çok haz alıyorum istediğin kadar kral ol ama şu tadı alamazsın.. evde gece 3 te nuri alço gibi kahkahalar atıp bütün evi sahur a erkenden uyandırmakta var işin ucunda :) rogue ftw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 14k HPli 400 resli locku kesmek elbette zor olucak adam boru değil. benzer ekipmanlıe bir rogueu veya warrioru kesmek çok daha zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 akşam izledim bir duel lock 350 res vardı warior da 250 gibi çok rahat aldı warior u .. o warrior da realmin sağlam dps wariorlarından biri idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Warriord sinir olduğum sen daha ne olduğunu anlamadan HPnin yarısını götürüyor herifler. Trinket CDde ise zaten kazanma şansı baya düşük warriora karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Düşünkü o warrior roguea 3k düz, 4-5k civarı ability 5.5k üstü de execute vurabiliyor 2-3sn içerisinde :) . Warrior ilk darbe ve son darbede sakat, ilk başta kurtulursan bir şekilde kaçıp kitelıycaksın (intercept rangeine çıkmadan sakin sakin :p) yoksa haklısın warrior çok sakat. Succubus iyi bence warriora karşı. Bir kez seductiona girdi mi zaten bir daha fearan deathcoilden çıkamaz. Ama günümüz internetiyle kitetı feardı, seductiondı hikaye Türk insanı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: Düşünkü o warrior roguea 3k düz, 4-5k civarı ability 5.5k üstü de execute vurabiliyor 2-3sn içerisinde :) . Warrior ilk darbe ve son darbede sakat, ilk başta kurtulursan bir şekilde kaçıp kitelıycaksın (intercept rangeine çıkmadan sakin sakin :p) yoksa haklısın warrior çok sakat. Succubus iyi bence warriora karşı. Bir kez seductiona girdi mi zaten bir daha fearan deathcoilden çıkamaz. Ama günümüz internetiyle kitetı feardı, seductiondı hikaye Türk insanı için. 3k düz dediğin beyaz crit ise bence ya atıyosun yada rogue cıplak 0 armor ve warriorda full bufflı. 4-5k civarı ability dediğinde ms falan olsa gerek yine aynı fikirdeyim. 5.5k üstü execute mümkündür yeterki 100 rage olsun :> emin ol bu latency ile warrior oynamak warlock oynamaktan cok daha zor. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 13:24 tarihinde, Aluriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar