Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Yeni Sistemim PatiBri V2.0 (Hem IE hem Firefox'a)

Brigand

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan 8 Eylül 2007, Salı - 01:18 tarihinde demis ki:
[b]Mr_Hand 18 Eylül 2007, Salı - 01:06 tarihinde demis ki:lol direkt sabancıdan çalmış dsadasasd[/b]

[b]Mr_Hand 18 Eylül 2007, Salı - 01:06 tarihinde demis ki:lol direkt sabancıdan çalmış dsadasasd[/b]

Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/konu.php?id=188784&syf=4

said:
Brigand:
Evet o hatalar var. Ama malesef onlar düzelmeyecek. Onlar için oturup saatlerce regular expression kasıp replace işlemi yazmak gerekir. Javascriptle bu ne kadar yapılabilir o konuda da kuşkuluyum.

En basitinden, sen bi resim eklediğinde resmin şeklinde eklersin ve veritabanında böyle tutulur. Patide de böyle. Ama okurken şeklinde olur. Ben [img]'li olanlara erişemiyorum. o nedenle şeklinde alıntı yapıyor. Yani o öyle olacak, alıntı yapınca bir kez alıntıladığınız mesajı okuyuverin, hata varsa siliverin. Başka çaresi yok.

script olanlar için küçük bir replace koydum ben zaten, siliniyor otomatik. taglarını otomatik [ b] [ i] [ u] şeklinde çeviriyor. Ama daha fazları için js biraz hafif bir dil kalıyor. Fazla imkan vermiyor, yapılamaz değil ama çok çok zor olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baluu 18 Eylül 2007, Salı - 01:00 tarihinde demis ki:
ne ekledin ki aga ?

senin alttaki reklamı kaldırıp, onun yerine beğendiğim smileyleri ekledim.

said:
Mr_Hand 18 Eylül 2007, Salı - 01:06 tarihinde demis ki:
lol direkt sabancıdan çalmış dsadasasd

sabancıdan çalmadım :) kendi alanım orası, sağdan soldan çeşit yapıp oraya ekledim sadece
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brigand 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:26 tarihinde demis ki:
Evet arkadaşlar 2 tane JS sistemi yaptım. Temiz bir başlık olsun diye tekrar konu açtım.

Yaptığım değişiklikler ile şunlar oluyor.

+ Sol tarafa bütün forumları içeren menü
+ Hızlı cevap
+ Hızlı cevapta BBcode tuşları
+ Alıntı (tıklayınca mesaj otomatik alıntılanıyor)
+ Mesaj attıktan sonra beklememe, direk yönleniyorsunuz.
+ Üst bannerler siliniyor.
+ Forumlarda pencere title'ı olarak forum adı, topiclerde de topic adı yazıyor.

Firefox için Greasemonkey adlı eklentiyi kurmanız gerekmektedir.
Greasemonkey eklentisi >>

IE7 için IE7Pro eklentisi gerekmektedir.
IE7Pro sitesi >>
Wikipedia'da IE7Pro >>
Not: IE7Pro eklentisi IE6'da da çalışıyor yazıyor. Ben Win Server 2003 sistemi üzerindeki IE6'ta yükledim fakat IE7Pro aktif hale gelmedi. Win Server olmasından olabilir. Bu nedenle IE6'da scripti test edemiyorum. IE6'da Buglar olabilir, ama denemek isteyen varsa buyursun.

Örnek resimler spoilerdedir:
[ Spoiler ! açmak için tıklayın ]

Firefox Greasemonkey eklentisi için
Internet Explorer IE7Pro eklentisi için

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:32 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]

deneme sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...