Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Fistan 8 Eylül 2007, Salı - 01:18 tarihinde demis ki: [b]Mr_Hand 18 Eylül 2007, Salı - 01:06 tarihinde demis ki:lol direkt sabancıdan çalmış dsadasasd[/b] [b]Mr_Hand 18 Eylül 2007, Salı - 01:06 tarihinde demis ki:lol direkt sabancıdan çalmış dsadasasd[/b] [b]Mr_Hand 18 Eylül 2007, Salı - 01:06 tarihinde demis ki:lol direkt sabancıdan çalmış dsadasasd[/b] [b]Mr_Hand 18 Eylül 2007, Salı - 01:06 tarihinde demis ki:lol direkt sabancıdan çalmış dsadasasd[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ben buldum banane asd bug abuse yapmayın kill yersiniz gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=188784&syf=4 said: Brigand: Evet o hatalar var. Ama malesef onlar düzelmeyecek. Onlar için oturup saatlerce regular expression kasıp replace işlemi yazmak gerekir. Javascriptle bu ne kadar yapılabilir o konuda da kuşkuluyum. En basitinden, sen bi resim eklediğinde resmin şeklinde eklersin ve veritabanında böyle tutulur. Patide de böyle. Ama okurken şeklinde olur. Ben [img]'li olanlara erişemiyorum. o nedenle şeklinde alıntı yapıyor. Yani o öyle olacak, alıntı yapınca bir kez alıntıladığınız mesajı okuyuverin, hata varsa siliverin. Başka çaresi yok. script olanlar için küçük bir replace koydum ben zaten, siliniyor otomatik. taglarını otomatik [ b] [ i] [ u] şeklinde çeviriyor. Ama daha fazları için js biraz hafif bir dil kalıyor. Fazla imkan vermiyor, yapılamaz değil ama çok çok zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 he tamam o saman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aldin dimi cevabini, seni lüzümsuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aldım aldım über olmuş asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 :D eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 :P nese yahu, eyw. ie7 olayi über olmus. Hoslastim, ama alişkanlik olmus, halen yeni mesaj yaz a tikiliyorum arasira :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Alışırsın yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Helal kıs Güzel olmuş [spo]Deneme[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 deneme, hızlı cevap hedesini deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Baluu 18 Eylül 2007, Salı - 01:00 tarihinde demis ki: ne ekledin ki aga ? senin alttaki reklamı kaldırıp, onun yerine beğendiğim smileyleri ekledim. said: Mr_Hand 18 Eylül 2007, Salı - 01:06 tarihinde demis ki: lol direkt sabancıdan çalmış dsadasasd sabancıdan çalmadım :) kendi alanım orası, sağdan soldan çeşit yapıp oraya ekledim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 çalıntı ulen!!1 :) karıştırmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bu arada su soldaki menuyu kapayabiliyor muyuz? kodun basinda soyle degiskenler olsa da, biz onlari true false yaparak ozellestirebilsek sufer olmaz mi? bu arada ellerine saglik bri (soylemeyi unutmusum, ayip olmus) [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 16:27 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Aç JS dosyasını editle Mum, WriteMenu() olması lazım yanlış hatırlamıyosam fonksiyon, sil onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 brigand, başka bir arkadaşın yaptığı vardı ya quick reply falan. onda bir de başlıkların altında sayfaları gösteren olay var böyle 1, 2, 3 .... 14, 15, 16 diye. ondan yapsan tam olacak, arıyorum o olayı bu eklentide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: Brigand 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:26 tarihinde demis ki: Evet arkadaşlar 2 tane JS sistemi yaptım. Temiz bir başlık olsun diye tekrar konu açtım. Yaptığım değişiklikler ile şunlar oluyor.+ Sol tarafa bütün forumları içeren menü+ Hızlı cevap+ Hızlı cevapta BBcode tuşları+ Alıntı (tıklayınca mesaj otomatik alıntılanıyor)+ Mesaj attıktan sonra beklememe, direk yönleniyorsunuz.+ Üst bannerler siliniyor.+ Forumlarda pencere title'ı olarak forum adı, topiclerde de topic adı yazıyor. Firefox için Greasemonkey adlı eklentiyi kurmanız gerekmektedir. Greasemonkey eklentisi >> IE7 için IE7Pro eklentisi gerekmektedir. IE7Pro sitesi >>Wikipedia'da IE7Pro >>Not: IE7Pro eklentisi IE6'da da çalışıyor yazıyor. Ben Win Server 2003 sistemi üzerindeki IE6'ta yükledim fakat IE7Pro aktif hale gelmedi. Win Server olmasından olabilir. Bu nedenle IE6'da scripti test edemiyorum. IE6'da Buglar olabilir, ama denemek isteyen varsa buyursun. Örnek resimler spoilerdedir: [ Spoiler ! açmak için tıklayın ] SOL MENÜHIZLI CEVAP & ALINTISAYFA TITLE'I[ Kapat ] Firefox Greasemonkey eklentisi içinInternet Explorer IE7Pro eklentisi için [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:32 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] deneme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Lan hızlı cevapta reklam çıkıo aloo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bu 10. söyleyişim filan heralde "reklam değil o haber :@" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar