Killer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 agalar çok değşet bi film niklıs keyc abimiz oynuyor.cinsellik yok filmde.film bi silah kaçakcısının hayatını ve işlerini anlatıyo.gerçek bi olaydan yapılmış filmdeki tüm olaylar felam gerçekmiş.filmin sonunda güzel bir yazı vardı paylaşmak istiyorm. özel silah kaçakcıları hala büyümekte ama onlardan büyük ve köklü silah satıcıları amerika ingiltere çin fransa almanya (oyle bişey dedi ülkelerden 2si yanlş olabilr)ve bu ülkeler BM'nin ilk 5 baş üyesi. önğ oldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Açılmışı var hehe. Cidden çok güzel bi filmdir, son sahne de bitirir olayı. Orda tam olarak dediği Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (ülkeler arası barışı korumakla yükümlü kurum) 5 daimi ülkesi, dünyanın en büyük silah tacirleridir. Amerika, ingiltere, çin, fransa ve rusya. Filmin yapımında gerçek silah tacirlerinden yardım almışlar, işin garibi hiç gocunmadan yaptıkları işi ve zorluklarını anlatmış elemanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Filmin girişi çok etkileyicidir, insanı filmin içine çeken cinsten. Severiz kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 en sevdiim filmlerden. çok sürükleyici çok eğlenceli çok dokunaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 harika bi film ya [spo]genç polisin bunu sorguya çektiği sahne filmin efsane sahnelerinden biridir[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Efsanedir orası evet . "The reason I'll be released is the same reason you think I'll be convicted. I *do* rub shoulders with some of the most vile, sadistic men calling themselves leaders today. But some of these men are the enemies of *your* enemies. And while the biggest arms dealer in the world is your boss - the President of the United States, who ships more merchandise in a day than I do in a year - sometimes it's embarrassing to have his fingerprints on the guns. Sometimes he needs a freelancer like me to supply forces he can't be seen supplying. So. You call me evil, but unfortunately for you, I'm a necessary evil. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ya digiturk moviemax de vardı maçtan dolayı izleyememiştim umarım birdaha verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Verirler kesin daha bu hafta yayınlanmaya başladı sanırım zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 "The first and most important rule of gun-running is: never get shot with your own merchandise." şahane filmdir bana göre. kaçırılmaması gerekir. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 15:50 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 DnR dan 4.99 YTL ye DVD sini aldım bugün... Üzüldüm çok. Böyle kelepir dvd ler serisine katılmamalıydı bu film. Son derece güzeldi çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 zamanında 26 milyon verip aldığım DVD'nin 5 milyon olması,gördüğümde yıkıldım diyebilirim. Bunun yanında Blow'da 5 milyondu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Askerdeyken izleyemediğim için firar edesim gelen filmdi, nihayet izleme fırsatı bulabildim. Öncelikle söyleyeyim: Mucizevi bir film, belki de Nicolas Cage'in en etkileyici performansı. Yönetmen harika bir iş çıkarmış ve mesajı her seviyeden izleyiciye verecek şekilde sunmuş. (Bu filmin Oscar'larda önemli dalların tümünde görmezden gelinmesine hiç şaşmamalı) Bir mesaj kaygısı var, fakat bu asla filmi karikatürize hale getiren kahramanlarla yapılmamış. Her karakterin hareket sebeplerini ve de filmin gerçekliğimize olan paralleliklerini oldukça iyi anlayabiliyorsunuz. Herşeyden önemlisi filmin belki de şu an dünyamız üzerindeki en önemli tehdidi bir "mutlu son" tuzağına düşmeden vermesi ki film 10/10u haketmiştir diyorum. Filmin yönetmeni (ve senaristi) Andrew Niccol zaten Gattaca'da (ve bir ölçüde de senaryosunu yazdığı Truman Show ile) kurduğu kurgu ve anlatım ile 90ların en iyi işine imza atmıştı. Film bu bağlamda yönetmenin geleceği üzerine çok daha büyük beklentilerim olmasını sağladı. Son sahnesinde aslında senin de başkasının da bildiği ama söyleyemediği filmleri bağıra bağıra söyleyip bitiş faslını izleyicisini tabir-i caizse karnına yumruk atarak bitirmiş, sırf bu yüzden bile saygı duyulması gereken kutsal bir film oldu gözümde. Hala izlemediyseniz kesinlikle izleyin, zira çok şey kaçırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 güzel filmde rutin konu akışı yok çok atlıya atlıya özet havasında gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 harika bi film.. iki cumleye hastayım: ilki There are two types of tragedies in life. One is not getting what you want, the other is getting it. ikincisi bu sozu tam hatırlkayamıyorum imdb de de bulamadım ama soyle birşeydi.. Sigara ve uuşturucu da her sene silahlar kadar can alıyor..en azından benim sattıklarımın emniyet kilidi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 dun moviemaxte veriodu oturdum bi daa izledim. gercekten cok guzel bi film ama cıktıgı yıl hic adından bahsedilmiodu. heralde buyuk ulkelere laf ettigi icin... ya da dogru duzgun bi nedeni varsa belki seyirciye ders verme sevdasının ortaya cıktıgı yerler var, belki o yuzdendir ama zannetmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ayrıca benim de en sevdigim sahnelerden bi tanesi sokakta boyle sarhosken halusinasyonlar goruoken nicholas cage'i iki zenci yakalıo, kafasına silah dayıolar, alet tutukluk yapıo, adam yapmaması lazım falan diip silahı kontrol etmeye calısıo. boyle garip bi tebessumle izliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Serhat, anlamadım içine mi doğdu da upladın lan bu topici. Az önce download ettim, canım tekrar izlemek istedi diye. Banyoda bir böcek öldürüp bırakmıştım, karıncalar hayvanı yiyip bitirdi, aklıma Afrika'da uçağı parçalayıp götürdükleri sahne geldi o yüzden download ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahahah abi ev iyice national geographic olmuş =) ben de gece moviemax de gordum vizyona el atmısken su super sozleri yazmadan gecmiyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 film d&r'da 5 lira, bircok abik film 30 40 lirayken pek alinasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 aha hadi bea hemen almam lazım hemen hatta suan off suan olmaz saat kac olmus beaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 20 Temmuz 2009 (bugün) saat 20.30'da Kanal D'de Lord of War yayınlanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar