Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Çok kötü CırCır oldum dünden beri , limonlukahve içtim kola içtim yaramadı şimide haşlanmış patates yiyorum yarın direksiyon dersim var 3 saat wc bulamıcam napıcamm bennn geçmesi lazım !!! help me ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ben 3 günlüğüne banlanmıştım zamanında dikkatli ol ehheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 kolanın içine aspirin atıp dene bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hadi ya bilmiyodum :) yemem inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Yemek yeme. Evden çıkmadan bütün kakanı yaptığından emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Patatese aban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 @batu kola kalmadı evde asda *edit : harf hatası [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 23:22 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 patates yiyom şimdi son umudum yoksa kursun arabaya yazık olcak edit: başka bir çözüm önerisi olan vamıı [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 23:22 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 garbıç? o yoksa kişisel olsun o zman. insanlar sana nasıl yardım eli uzatsın anlamadmki abi cidden yani ishal oldum ne yapılabilir ekmek arası pilav dene yoğurt ye. ailenden yardım iste tek oturuyosan komşuna danış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 -insanlar sana nasıl yardım eli uzatsın anlamadmki abi cidden yani ishal oldum ne yapılabilir- elle herangi bir yardım istemedim tek istediğim tavsiyeydi ve buraya konuyu açmayı daha uygun gördüm benim gibi mahdurlar kolay ulaşsın die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Senin gibi mahdurlar tuvalette aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Çay çiğne. Daha önce de yazmıştım forumda bi yerde, cidden çok işe yarıyor. Tadı acıdır ama dayanıcaksın artık. Bildiğin kaynatılmamış, demlenmeye hazır çay tanelerinden bahsediyorum. Takriben bir yemek kaşığı kadar al ve çiğne. Kocakarı ilacı ama iyi gelir heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 lopermid aslı hap 2 saat içinde kesiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Nişasta+yoğurt , sprite+aspirin dene:) kesmiyorsa "diafuryl" hap al eczaneden. Sprite aspirin falan kesmiyosa, ufak bişeyse diafuryl 1-2 güne bırakmaz.Baktın kesilcek gibi değil doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Meğersem Ne Gizli doktorlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 eczanede ishal hapı var mıdır ki?? bi de kola-saı leblebi ikilisini denedin mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 leblebi ye sürekli. kola falan içme ama yanında. yoksa seviye artar cırcırdan "tırrık"a ulaşırsın. tamamen sıvı yani. yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bu saatte eczane bulamam altımda araba yok zaten yarında erken direksiyon dersim o yüzden sabahda bulamam yani tek umudum doğal ilaçlar , kola-saı 2lisini denemedim hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 kahve-limon u tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Kahve-limon en sağlamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 kola-saı derken? saı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 sari sari leb sari leblebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Eğer zehirlenme gibi birşeyden yada sağlam miğde bozmasından cırcır olmadıysan mutlaka geçer kafana takma bu kadar. Bol bol su içsen bile geçer yarına ama dikkat et kayısı,incir gibi motoru hızlandıran yakıtlardan kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 tamam arkadaşlar dediklerinizi uygulayacağım ve saat saat gelişmeleri burdan yazacağım çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hepsini uygulama bence alttan üstten olur bu sefer dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar