Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CırCır :S

Aykan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok kötü CırCır oldum dünden beri , limonlukahve içtim kola içtim yaramadı şimide haşlanmış patates yiyorum yarın direksiyon dersim var 3 saat wc bulamıcam napıcamm bennn geçmesi lazım !!! help me ty
Mesaj tarihi:
patates yiyom şimdi son umudum yoksa kursun arabaya yazık olcak

edit: başka bir çözüm önerisi olan vamıı

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 23:22 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
garbıç?
o yoksa kişisel olsun o zman.
insanlar sana nasıl yardım eli uzatsın anlamadmki abi cidden yani ishal oldum ne yapılabilir
ekmek arası pilav dene
yoğurt ye.
ailenden yardım iste
tek oturuyosan komşuna danış.
Mesaj tarihi:
-insanlar sana nasıl yardım eli uzatsın anlamadmki abi cidden yani ishal oldum ne yapılabilir-

elle herangi bir yardım istemedim tek istediğim tavsiyeydi ve buraya konuyu açmayı daha uygun gördüm benim gibi mahdurlar kolay ulaşsın die
Mesaj tarihi:
Çay çiğne. Daha önce de yazmıştım forumda bi yerde, cidden çok işe yarıyor. Tadı acıdır ama dayanıcaksın artık. Bildiğin kaynatılmamış, demlenmeye hazır çay tanelerinden bahsediyorum. Takriben bir yemek kaşığı kadar al ve çiğne. Kocakarı ilacı ama iyi gelir heh.
Mesaj tarihi:
Nişasta+yoğurt , sprite+aspirin dene:) kesmiyorsa "diafuryl" hap al eczaneden. Sprite aspirin falan kesmiyosa, ufak bişeyse diafuryl 1-2 güne bırakmaz.Baktın kesilcek gibi değil doktora git.
Mesaj tarihi:
bu saatte eczane bulamam altımda araba yok zaten yarında erken direksiyon dersim o yüzden sabahda bulamam yani tek umudum doğal ilaçlar , kola-saı 2lisini denemedim hayır
Mesaj tarihi:
Eğer zehirlenme gibi birşeyden yada sağlam miğde bozmasından cırcır olmadıysan mutlaka geçer kafana takma bu kadar. Bol bol su içsen bile geçer yarına ama dikkat et kayısı,incir gibi motoru hızlandıran yakıtlardan kaçın
  • Yeni Oluştur...