DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: çok etkiyelici - times said: deli olmuş - Washington Post said: Gözlerim kaldıramadı bu güzelliği - Clement Greenberg said: helal olsun - Brian Sewell [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Zaman zaman saykadelik olmuş. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: Böylesini görmediniz! - Bulvar Gastesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 sanatsal kaygıları açık seçil görebiliyorum. çok özenli bir çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 biraz daha güzel yapabilirdin, hep çizgi çizmek yerine, bazen daireler de koysan, denildiği gibi saykedelik rak olabilirmiş. o değil de, gülen yüzler dikkatimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 esas o da değil helal olsun'u brian sewell değil osman abi dedi bi kere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Görsel sanatları garbage'a çevirmesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bana kandinsky ve malevich'i hatirlatan bir calisma oldu. sanat kari kiz, manzara, elma armut cizmek degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bu çalışmanla bizlere bir nevi mayakovski'nin tutkulu futurizmini de yansıtmış oldun. ben sanki orada bir gönderme gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ama bu robotun dışı olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Prof. Dr. Julius Erving'in "Origins of Surrealism in Qing Dynasty" eserine yapılan gönderme ise göz dolduran cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 god bless dr. erving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 katilmiyorum, kesinlikle neoplastisizm ve suprematizm etkisi agir basmaktan futurizmden ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Sağ altta deforme olmuş gamalı haç ise kontrol edemediğimiz faşist güdülerin iç dünyamızdaki etkisini başarıyla gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bence skolastik düşünceyi ve haydar dümen felsefesini çok iyi yansıtan bu resim aynı zamanda naturalist ve emperyalist kaygıları ön plana çıkarırken futurist ve monarşik düşüncelerin de esintilerini taşımakta. Beğendim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bu kadar kisisel bir eser icin bu kadar kesin yorumlar yapmak oldukca yanlis sayin vörvolf. icra esnasinda icinde bulunulan trans halinin sonucu olarak rastlantisal bir sekilde ortaya cikmis olabilecegi gibi elbette bilincaltindan disa vurulmus da olabilir. @bizsiziarariz, lutfen gorsel sanatlari garbage'a cevirmeyin. biz geyik yapmiyoruz. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 23:21 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 dela, benim resimlerime de yorum yap =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bakınız sayın Dela, biz bunları kitaplarımızda yazdık. Tinere boğulmuş komprador burjuvanın değer yargılarından arınmamış paradigmalarla beni eleştirecekseniz hasiego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Dr. J iyi demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 halkin bu tarz calismalari anlamamasi, cop muamelesi yapmasi, veya yanlis yorumlamasi zaten alisik oldugumuz seyler, o yuzden bitte fickgehensie. sayin chiptech, uzgunum ki tahsilim, ilgi alanim ve uzmanligim fotografciligin sadece futuristik calismalarini kapsamakta. o yuzden yorumu paticik bunyesindeki diger uzmanlara birakmam en iyisi. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 23:33 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Oha süper. -Times New Roman Kim yaptıydı lan bu espriyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ahaha espiri süpermiş, ben yeni görüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 basquiat havası sezdim harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar