Lucky Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: LEVENT TÜZEMEN Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın’a ’Pankreasta kanser başlangıcı’ teşhisi kondu. Henüz hastalığın başında olan Canaydın, bu hafta içinde ameliyat olacak .. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın’a ’pankreasta kanser başlangıcı’ teşhisi konuldu. Başkan Canaydın, geçen hafta içinde Acıbadem Hastanesi’ne giderek check-up’tan geçti. Yapılan kontroller sonucunda Canaydın, hastalığından haberdar oldu. Erken teşhis dolayısıyla tedavi ve iyileşme şansı yüksek olan başkan Özhan Canaydın’ın bu hafta içinde Memorial Hastanesi’nde ameliyat edileceği öğrenildi. Başkanın bir ay süreyle nekahat dönemi geçireceği bildirildi. SABAH Spor Servisi olarak başkan Özhan Canaydın’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz. Çok üzüldüm gerçekten... [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 03:44 tarihinde, Lucky tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 kanser ettik adamı :( milleti memnun edecem diye sağlığını bozdu. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 çok geçmişler olsun .iyi ki erken tanıymış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 erken tanı olması iyi haber..geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 geçmiş olsun. adamın yüzü çöküktü gerçi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 adamı haketen kanser ettiler acayip te dürüst bir adam.. Ben bülent ecevite benzetiyorum acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: geçmiş olsun. adamın yüzü çöküktü gerçi :p Yersiz olmuş esprin. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 14:29 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 acil şifalar dileriz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: Yersiz olmuş esprin. haklısın da espri olarak demedim. tahmin ediyodum rahatsızlık gibi bişi haklı çıktım kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Geçmiş olsun,umarım iyileşir hakikaten iyi bir insan. Fair Play ödülü bile var =) 6-0'lık maçta Aziz Yıldırım'ı tebrik ettiği için fairplay ödülü mü almıştı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hayır aziz yıldırımı 5-1 lik kupa maçında karşı tribüne yolladıgı için almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar