Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Eskiye göre daha çok bi erkek vücudu gösterme çabası var onun dışında izleniyor işte fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Holy said: geçen sene rating liderleri arasında ilk 5'te bile yokken big bang theory kazanmıştı liderliği. bu sene dizi big bang theory ile yine aynı günde yayınlanmıyor ama izleyici sayısı daha yüksek. izlemeyin zaten bu kadar zevksizseniz. Allah'ın zevksizi. bak canım benim. ratingler her zaman her zaman örtüşmez önce onu bi bil, Rules of Engagement diye tırto bir sitcom, HIMYM'dan daha fazla rating alıyordu geçen sezonlarda örneğin. rating'leri etkileyen tonlarca kıstas var, dizinin günü, diziden önce yayınlanan dizinin ratingleri, dizinin saatinde başka kanallarda ne olduğu vs gibi. Ha bütün bunlara rağmen, dediğin yalan, niye yalan? Çünkü geçen seneki ile aynı rating'leri alıyor Two and a half men, Charlie Sheen ayrıldı diye bi 30 milyon ile açtılar sonra yavaş yavaş düşmeye başladı. ha bıraktığımdan beri bakmadım ama düşüş muhtemelen de sürmüştür diye düşünüyorum. ayrıca rating rating dedin ama git aç bak biraz internette, dizinin eski izleyenleri %50 oranında falan bıraktılar diziyi. hatta muhtemelen daha fazladır. hala devam edenler de memnuniyetsizliklerini dile getiriyorlar. yeni izlemeye başlayanlar da ashton kutcher göğsü, poposu görmek isteyen orta yaşlı ev hanımları ile justin bieber bebesi kızlar herhalde, ratingleri onlar kurtarıyor. son olarak: big bang theory ile kıyaslamak değil amaç zaten. zira daha bir niche kaçıyor big bang, esprileri anlamayan absür bulan bi ton insan var. "bu ne" diyorlar ve izlemiyorlar ama olay kalite ve ödüllere geldiğinde big bang net daha yukardadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 başlarda bi bende sevmemiştim charlie ayrıldıktan sonra da ısındım yine diziye, bol bol güldürüyor, oturmaya başladılar yeni karakteri de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ashton bence thats the 70s show'daki karakterine benzer bir sey oynuyor orda da fena degildi, burda da charlie'den sonra cok gozume batmadi dizinin siki takipcisi degilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ben ilk bölümü izledim bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ashton Kutcher'a kalıp dar gelmemiş, adam sırıtmıyor, dizi hala iyi de..... Charlie Sheenle çok daha epicdi dizi. http://cdn2.hark.com/images/000/204/422/204422/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 yeni bölüm alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 daha da bozmaz diyordum ama önünü alamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ulan karı muhabbeti gibi olacak ama; allahım sen bana şu zoey gibi bir eş nasib et yearabbbiiiim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 abi bayadır kimse sallamıyor, herkes bıraktı belki ama hala izliyorum ben. sheenli halinin 10da biri bile zevk vermese de halen gideri var bence dizinin. 16. bölümü izledim şimdi, yaşadıklarımın üstüne cuk oturdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ben koptum diziden ama biriksin yazın bakarım belki kafasındayım. malum dizi kalmıyor sonra yaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 eski kalitesi yok ama yine de gayet güzel ilerliyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Sevgililer günü bölümü harikaydııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 baya başarılıydı bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 gülmekten önümdeki yemeği yiyemedim ben ya çok çok başarılıydı hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 uzun zamandır sesli gülmemiştim bu diziyi izlerken. bağıra çağıra güldürdü yani çok başarılıydı. charlie sheen'in tweetini göremedim tam ama takdir etmiş diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ashton saçları kesmiş oooo izlemeye devam :P dün izledim güldüm baya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bayılıyorum bu diziye, ashton kutcher da gelince daha da bayılır oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Charlie Sheen ile epic bir diziydi , şimdi sadece iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 baya underrated kaldı bu ya çok iyi gidiyor son 6-7 bölümdür (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Charlie Sheen'dan sonra meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 dizi bayagi iyi sheen'linin tadi farkli bunun tadi farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yok charlee'yi pek aratmıyor hani zaten tek başına götürmüyordu diziyi ilk 9.sezon biraz kötüydüde bu sezon baya olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar