smash Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 MrLevie said: tunch said: 00-00 unaired pilot leaklenmiş.. görüceğiniz hatuna şaşırıcaksınız. memelere dikkat heheh ahah hakkaten ilk bölümden dizinin sonuyla ilgili spoiler vermişler=) ben de onu söylemeye geliyodum :) çok daha güzelmiş o sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 beyler 8. sezon başladı... oh be sonunda izlencek bişi çıktı piyasaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ahah an orgy requires minimum 6 participants; masturbation-> 1on1 -> threesome -> 2 couples swinging -> 2 couples swinging with 1 watching -> orgy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 mardox said: beyler 8. sezon başladı... oh be sonunda izlencek bişi çıktı piyasaya :D olley ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 charlie var mı ? para konusunda anlaşamamış diolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 charliesiz olur mu? charlie çok iyiydi ufaklığın bu hali daha iyi. ki zaten tee ilk sezonda veletken kafası basıyodu, sonradan mal olması kötü olmuştu. alan ve berta ayrı chelsea spoiler çelsi gitmiş galiba. hiç adı bile geçmedi. iyi olmuş :D beni böyle kahkahalarla güldüren başka diz yok :) 8x2'yi bekliyom artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gelmiş geçmiş en güzel bölümdü herhalde bu haftaki . süperdi tek kelimeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 benden başka izleyen kalmamış sanırım diziyi heh :) "aha kız" diye açtım bu hafta , bakalım nolucak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Biz izliyoruz, hatta eşimin izlediği tek sitcom sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben de izliyorum bozmadan devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 izliyoruz takibe devam bozmayan tek sitcom heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Two and a half men izlenmezmi her hafta izlediğim ilk dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 güzel dizi hala ama eski performansı yok gibi. charlie de zaten bitse de gitsek gibi oynuyor ya da bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 dizi guzel de, ne kadar guzel olursa olsun bir sure sonra civigi cikiyor isin. yeterince uzattilar artik, charlie'yi baska projelerde gorelim biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 smash said: MrLevie said: tunch said: 00-00 unaired pilot leaklenmiş.. görüceğiniz hatuna şaşırıcaksınız. memelere dikkat heheh ahah hakkaten ilk bölümden dizinin sonuyla ilgili spoiler vermişler=) ben de onu söylemeye geliyodum :) çok daha güzelmiş o sıralar. şu memeleri ben göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 charlie'yi başka projelerde görmeyelim bence, keza adam alkoliğin teki, başka kimse katlanamaz ona. 8x8 bayıktı, 6. ve 7. sezonun zirveleri kadar iyi olmasa da bu sezon da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi 8x13 Alaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bu hafta mükemmeldi. Alan bi süre bu şekilde takılır inş:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 charlie sheen ayrılacağına göre dizi devam edecek belli oldu. alan yeni charlie olma yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Alan zaten Charlie den öndeydi benim için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 dizi alan etrafında dönüyodu ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Charlie Sheen in dizideki rolüne son vermişler. göndermişler adamı. http://www.tvline.com/2011/03/breaking-charlie-sheen-terminated-from-two-and-a-half-men/ bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 charlie sheen ile yeniden anlaşmışlar fizban said: charlie'yi başka projelerde görmeyelim bence vivid teklif vermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 charlie sheen ile anlaşma yok. hatta john cryer (alan), başka diziye geçmiş. http://www.imdb.com/news/ni8832637/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar