Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 adamlar yedekleriyle bile yenmesine yener ama yenilmemek lazım işte [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 17:10 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Valla FB'nin bu maçta işi zor ama en az UEFA'ya katılma garanti gibi bakıyorum ben bu maçta olmasa bile CL'ye de devam etme olasılığı yüksek diyodum. Ama son zamanlarda hiç iyi oynamıyo FB. Hani kadro var da oynayamıyo nedense... Bakalım çok fazla etken var herşey şans şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 valla abi artık kezmanın kredisi 0 landı bence deivid benğenmiyor du kimse ama adam bizi harbi yanılıttı bence bu takımda vederson sol bek cralos sol acık colin sağ acık ve deivid semih forvet 2lisi daha cok iş yapar gibi geliyor bana kezmanın kesik yemesi appiahı da monte eder bu takıma o zaman daha savascı bir orta saha ile daha iyi işler yapabiliriz diye düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Appiah'tan hiç verim alamaz Fener bu noktadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 interde çok eksik var burdisso adriano viera samuel ivan cordoba : ) herşey fenerden yana inter maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Gangren üye § 17 Eylül 2007, Pazartesi - 17:39 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Appiah'tan hiç verim alamaz Fener bu noktadan sonra ni yekine eğer appiah avrupada oynamak isitoysa ki istiyor bence bu sene cok iyi top oynayacak diye düşünüyorum eğer bu dediğim olursa zaten api cok iyi paraya gider ve daha iyisi alınır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 lucifel iyi değerlendirme katılıyorum sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Appiah zaten gösterdi kendini göstereceği kadar. Bildiğim kadarıyla bu sene de kontratı bitiyor zaten. O yüzden bedavaya gidebilir. Son 3-5 maç güzel oynayıp kendini hatırlatsa yeter adama. Ama iyi verim alamaz FB bana göre de Appiah'tan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 kontratı bu sene bitmiyor appiah'ın. ama rewendor'a katılıyorum. bana görede bu sezon satılmalıydı, belli ki adam gitmek istiyor. bu sene alınabildiği kadar verim alınmalı, sezon sonunda satılmalı düzgün bir fiyata. gerçi bu sene daha kendisini izleyemedik, ha izlesek şu karmaşanın içerisinde ne yapabilirdi ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 appiah ın schalke maçındaki golünü bilirim o kadar.o golünden sonra boş kaleye atamasa o adam işe yarar derdim.belki çok fazla değil ama az aklını koyuyor adam futbola.ah hagi ah.o adam süperdi abi zamanında.bilardo oynar gibi oynardı futbol top attığı yere giderdi.konuyla ne alakası var şimdi demi? ne açıdan.fener pas yapamıyor.mal mal adamlar orda önündeki adama pas atarken hatalı pas yapıyor.tuncay gitti top süren adam yok,tuncay defanstan forvete top süper bi adamdı zamanında...işimiz çok zor bu sene kim ne derse desin.fenerin o zamanında 6-2 yenildiğimiz manchester maçında bile ümitliydim onca şeye rağmen ancak bu sene hiçbir ümidim yok 5. 6. olursak şaşmam hatta.inter bize 5 atar.hatta belki 6 atar [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 19:41 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Lorrotar zaten Appiah'ın futbolculuğuna kalitesine laf etmiyorum. Avrupa'nın en iyi ön libero-ortasaha oyuncularından biri. Üstelik çok yönlü oynuyor. ister 10 numara ister sağ kanat ve hatta bek, ister ön libero isterse de tam göbekte dinamo şeklinde. Çağdaş ortasahanın her kalıbına uyuyor, uzaktan şut çekiyor, markajı iyi, tekniği fena değil, hızlı adam, bir oyun kurucu kadar olmasa da oyun da yönlendirebiliyor. Hatta Hagi'den sonra Türkiye'ye gelmiş en yararlı yabancı kim derseniz Appiah derim. Ama adamın FB ile işi bitti. Bu saatten sonra FB için pek kasacağını FB formasıyla gerçek topunu oynayacağını pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bi kaç kişi fener top yapamıyor demiş tamam doğru ama nedenini sölememiş fenerbahcenin forvet adamlarında ki yanlış secimi fenerin doğru dürüst 2 pas bile yapamamasını sağlıyor alex gibi oyuncusu olan bir takım daha cok yırtıcı sırtı kaleye dönük de olarak oynayabilen forvetlere ihtiyac duyar işte o zaman ziconun taktiği devreye girer mesela fenerbahce de djibril cisse gibi bi adam olsa ve kadroda 2 ufak değişiklik yapsa fenerbahce cok iyi top cevirir eğer fener cisse gibi bi forvet alırsa vederson sol bek carlos sol acık colin kazım sağ acık orta sahada appiah aurelio önünde alex cisse gibi bi 11 ile fener cok iyi ayağa pas yapan ve gol pozisyonu bulabilecek bi kadro kurmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 FB'nin en büyük sorunu zaten bloklar arasındaki devasa boşluk, defansla ortasaha, ortasahayla forvet arasındaki açıklıklar. Bir de sadece yırtıcı bir forvet alırsan üstüne bu açığı daha da deşmiş olursun. FB'de herşeyden önce adam gibi taktik idmanı lazım. Forvet atağa kalkarken defans çakılı bekliyo takım atak yerken forvetler rakip kaleciyle çilingir sofrası kuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar