Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankaraspor - beşiktaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nası gidiyo maç izleyemiyorum :L
adamlar maçı ankaranın 30km dışındaki stada koymuşlar götümün dibinde 19 mayıs dudurken :L

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:37 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
böle aleni şike, eyyam izlemek her zaman nasip olmaz

ben böle bi gol iptali hatırlamıyorum. bi metin tokatın sergenin frikiğinde bomboş topu tokatlayan antepliyi görmemesi vardı bu da oldu 2 oldu. bravo vallahi

buna da tanıklık etmiş olduk hayırlı olsun :)
Mesaj tarihi:
Nice voleybolcular gördük de golü sayılan, böylesi hiç yoktu. Buz gibi bir golün kurallara aykırı hiç bir şey olmadan iptali üstüne pozisyon ile alakası olmayan oyuncuya sebepsiz yere sarı kart. İyiymiş.
Mesaj tarihi:
pozisyonu görmek filan zor değildi hakemin açısından. kamera açısından bakınca yapıştırınca bile anlaşılıyor hemen. hakem göremiyorsa defolsun gitsin körebe oynasın

bunun yanında kötü oynadık haketmedik galibiyeti. verilmeyen gole bu yüzden üzülmüyorum ağlayacak da değilim tabi ki olur hakem hataları. gerçi bu hakem hatası değildi ama olsun.
Mesaj tarihi:
hakem açısından zor değildi zaten , orta hakem verdi golü , yan hakem iptal etti , yanlız oradaki oyuncu nobre degilde bobo olsaydı gol verilirdi bundan eminim adam mimlenmiş bir kere , eli kolu açık kalecinin üstüne gelince , böyle bir karar çıktı :)
Mesaj tarihi:
Oha diyorum oha...Gördüm pozisyonu şoka girdim.Buz gibi goldü ya.Şike demek istemiyorum ama bu nedir?Böyle bi hata olur mu???Kural ihlali resmen!Oldu olacak 18 in dışından vurulup ağlarla kucaklaşan toplarda gol olarak değer kazanmasın.
Mesaj tarihi:
maçla ilgili deil ama ertugrul saglam nobre yi kadro dışı bırakmamısmıydı neden oynattı bu mac ole bi hareketten sonra bence oynatmamlıydı tukurduunu yalamak denir buna
Mesaj tarihi:
şike falan denmişte..nobre son anda çekiyor elini..hakemin hatası sadec.şike mike abartmayın..yıldırım da aziz gibi sahadan çekeriz takımı hede hödöye başladı maç sonu..yavaş diyorum ona da
  • Yeni Oluştur...