EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 nası gidiyo maç izleyemiyorum :L adamlar maçı ankaranın 30km dışındaki stada koymuşlar götümün dibinde 19 mayıs dudurken :L [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:37 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 kaleci topu elinden kaçırdı 90+3 de gol oldu , pozisyonda nobre oldugu için hakem golü iptal etti , talihsiz bir andı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 böle aleni şike, eyyam izlemek her zaman nasip olmaz ben böle bi gol iptali hatırlamıyorum. bi metin tokatın sergenin frikiğinde bomboş topu tokatlayan antepliyi görmemesi vardı bu da oldu 2 oldu. bravo vallahi buna da tanıklık etmiş olduk hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 iptal yani gol; 0-0 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 kimin golunu yedi hakem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 cemad o vanspor maciydi yanlis deilsem.sergen frikiki tam 90a yollarken barajdan bi dengesiz tabir-i caizse "smac"lamıstı topu ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 van mıydı yahu? antep diye kalmıs aklımda. hatta karlı bir gündü orasını da hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 canlı izlerken o pozisyonu çözmek çok zordu yanlız , nobre çok dengesiz geldi kalecinin üzerine , eli kolu açıktı , saliselik bir olay ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aynen öle, kar nedeniyle kirmizi futbol topu vardi bide anasini sataim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 yan hakem golü verdi vedat efendi ben gördüm dedi. ne diyelim yeni cem papila bu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 iyi olmus bjk puan kaybetti guzel oldu :P (let the flame wars begin...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Nice voleybolcular gördük de golü sayılan, böylesi hiç yoktu. Buz gibi bir golün kurallara aykırı hiç bir şey olmadan iptali üstüne pozisyon ile alakası olmayan oyuncuya sebepsiz yere sarı kart. İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 pozisyonu görmek filan zor değildi hakemin açısından. kamera açısından bakınca yapıştırınca bile anlaşılıyor hemen. hakem göremiyorsa defolsun gitsin körebe oynasın bunun yanında kötü oynadık haketmedik galibiyeti. verilmeyen gole bu yüzden üzülmüyorum ağlayacak da değilim tabi ki olur hakem hataları. gerçi bu hakem hatası değildi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Buz gibi gol. Yan hakem iptal ettirdi galiba. Maç ise genel olarak BJK'nin hakkı değildi. Ankara'nın daha net pozisyonları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 hakem açısından zor değildi zaten , orta hakem verdi golü , yan hakem iptal etti , yanlız oradaki oyuncu nobre degilde bobo olsaydı gol verilirdi bundan eminim adam mimlenmiş bir kere , eli kolu açık kalecinin üstüne gelince , böyle bir karar çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 iyi olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Oha diyorum oha...Gördüm pozisyonu şoka girdim.Buz gibi goldü ya.Şike demek istemiyorum ama bu nedir?Böyle bi hata olur mu???Kural ihlali resmen!Oldu olacak 18 in dışından vurulup ağlarla kucaklaşan toplarda gol olarak değer kazanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 maçla ilgili deil ama ertugrul saglam nobre yi kadro dışı bırakmamısmıydı neden oynattı bu mac ole bi hareketten sonra bence oynatmamlıydı tukurduunu yalamak denir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 affedildi nobre çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 tmmda ole bi hareketen soora nası hemen affediolar bende bunu anlamıorm ya istedii kadar ozur dilesin bence affedilmemeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 eet ufak bi para cezasi ile bagladilar olayi sanirim da simdi izledim pozisyonu.bu ne ya .. abi 30cm rahat fark var kaleci ile nobre arasinda.ne diye sayilmaz iptal ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 yazık oldu beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 üst üste 2 maç kaçırdım 2side berabere bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aga sen maça gitme gidersen kaybederler bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 şike falan denmişte..nobre son anda çekiyor elini..hakemin hatası sadec.şike mike abartmayın..yıldırım da aziz gibi sahadan çekeriz takımı hede hödöye başladı maç sonu..yavaş diyorum ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar