rayka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 adamın gözü dönmüş seni ölmek mi caydırır hayatının geri kalanını bir odada geçirmek mi? o odada hergün ölmüş olmayı isterdim demek beni daha çok caydırır [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 17:02 tarihinde, rayka tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 tecavüzcülere hadım evet. kessinlikle katılıyorum. gerçi orda da işte yanlış yargı olursa feci d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: insanlar neden ceza verirler intikam almak için mi sadece? 2 3 post yukarı bakarsan, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 tamam o zaman adam cezanın varlığından haberdar olup suç işlemekten korkmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Rahşan affı gibi bişey olabiliyorsa bizim ülkede,idamın da olması gerektiğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: noxite üye [şikayet et] § 16 Eylül 2007, Pazar - 16:46 [ güncelle ] [ özel msj ] cezanın amacı suçu azaltmak olamaz ki. cezalar zaten suçu işlenmiş varsayarlar. -1 cezanın amacı intikam almak değil, suçu azaltmaktır, ya da öyle olmalıdır. EH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Diyorum , tecritte müebbet idam yerine . Hayatı boyunca ufacık bir odada bir daha insan yüzü görmeyeceğini bilerek suç işlemek zor gibi . Düşüncesi bile daralttı içimi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 @ noxite :bende aynısını söylüyorum zaten [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 17:05 tarihinde, rayka tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 müebbet hapis+1. idam ceza değil bence, kendime +1. hatta ufacık bi odada, karşısına sadece cons u da koyabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: adamın gözü dönmüş seni ölmek mi caydırır hayatının geri kalanını bir odada geçirmek mi? o odada hergün ölmüş olmayı isterdim demek beni daha çok caydırır gözü dönmüş bir adamı hiçbişey caydırmaz. cezanın amacının sadece suçtan caydırmak olduğunu söylüyosunuz, peki suç işlendikten sonra napıcaz? ortada zaten işlenmiş suçlar için idamdan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 idam ederek eline ne geçicek peki. sonuçta müebbet çok daha sıkıcı bir ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Sıkıcı? Ahahahsffhdfhsdfsdhgdasdhgshdfsdgfhsdgfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 sıkıcı mı? heh. sorun sıkmaksa ümüğü sıkılsın darağacında. bişeye yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 wow oynatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 İdam cezası caydırıcı olarak kullanılır başka da bi boka yaramaz . Caydıramazsan da yapacak bişey yok . Sonuçta idam edeceğin adama müebbet versen de farketmez , her iki türlü de topluma bir zararı olamaz o saatten sonra . O yüzden idamdan çok daha caydırıcı şeyler olmalı diyorum hala , kendimi tekrar ettiğimi bile farkettim yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bence müebbet idamdan daha caydırıcı bana göre öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Hayattaki tek amacı adam katletmek olan birine idam verirsen hediye olur zaten , öyle bir şey de var . Bak Ted Bundy , halk kahramanı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Hmm o da doğru. Şey yapalım. Hayatının sonuna kadar tetris oynasın. oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Hapiste de adamı hayatı boyunca beslemek lazım. 5 para etmez bi herif için yok yere masraf çıkıyo. Sen git katili,tecavüzcüyü besle, ölene kadar bekle... Hadi gökten para yağar, anlarım da... Ne biliyim ülkede o kadar muhtaç insan varken tuhaf bişey tabi... [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 17:22 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 idam etmek kaçiş yolu aslında. ama idam yine de olmalı, ama nasıl? adam kaç yaşindaysa, ona göre oldukça ileri bi tarihte edilmeli. hangi gün öleceğini yıllar önceden bilen birisi, kendini yaşadığı an boyunca .ok gibi hissedecektir tahminimce. acı çekmeli yani yaptiği iğrençlikler yüzünden. bi kerede ölüp kurtulmamalı. yıllarca hapiste çürüyüp idam edilmeli. evet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 İdam cezasına karşıyım. Sebepler: İnsana pişman olma şansı vermiyor, 10 larca yıl sonra masumiyeti ortaya çıkabilen mahkumlar var, ayrıca adi suçlar için önü açılırsa siyasi mahkumlar fikirleri yüzünden idam edilebilir. İran'da olduğu gib sadece özgürlük isteyen insanlar idam edilebilir. Caydırıcı da değil sanıldığı kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Yargı süreci Hiçbirzaman bitmez. O yüzden bir insanı Öldürmek o kişiye yapılabilecek En büyük haksızlıktır. Bir suç üzerinde Kesin Sonuçlara Varmak İmkansızdır. Örneğin: Bir insanı 1 ci dereceden cinayet suçundan İdam ettiniz. 1 yıl sonra Adamın Suçsuz olduğu ortaya Çıktı.. Ama elinizde O adam için yapılabilecek hiçbirşeyiniz kalmaz. Yargı sürecinin ömür boyu devam ettiğine inanıyorum. O yüzden idam a karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Asıl soru şu olmalıdır : Soykırım suçu işleyen bir bölücüyü , kız erkek yüzlerce çocuğa tecavüz eden bir sapığı , milyonlarca dolar halk parasını hortumlayan hırsızların aldığı her nefesi onlara helal ediyor musunuz etmiyor musunuz? Müebbet verecen ne olacak , adamın sana yıllık maliyeti 10binlerce dolar.Ne diye? O 10binlerce doları okula , eğitime falan harcarım be , tek kurşunun fiyatı kaça ki? Mollaları ve Texas valilerini şimdi daha iyi anlıyorum. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 17:30 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: 1 yıl sonra Adamın Suçsuz olduğu ortaya Çıktı bunu bi zahmet yargı kolları halletsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 aslında mesh in sylediğide güzel bu süre içinde adamın suçsuz olduğuda çıkarsa ortaya kurtulmuş olur ama bu sefer işe etik taraftan bakmaya başlamak lazım oluyo yani yine adamı öldürme hakkımız varmı tartışmasına girilecek. yinede beğendim ben bu yöntemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar