Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 tvde gördüm şimdi, almanya plakalı bi araç bulgaristan üzerinden giriş yaparken sürücünün şüpheli davranışları bulgar yetkililerin dikkatini çekmiş bunun üzerine türk yetkilelirini uyarmışlar, gümrük de izmir e gittiğini söyleyip ankaraya yönelince takibe alınmış ve ankara sınırları içinde bi yerde(neresi olduğunu söylemedi) yolu kapatılıp yakalanmış içinden bi öncekinin 2 katı miktarında hammadde ele geçmiş ama maddelerin ne olduğunu da söylemedi. kaynak bulabilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://www.sabah.com.tr/haber,79BAA9B7D0594E899D72364E20CCF9FB.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Vay anasina, abi niye ankarayi bombalamaya calisiyor olabilirler ki ? Ben en cok onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 olayın foyası cıkar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 abicim ayıp bu tv lerin yaptığıda ama resmen insanları panik etmeye çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bu arada MKE yetkilileri, malzemelerin kendileri için getirildiğini doğrulayarak, evrak eksikliği nedeniyle sorun yaşandığını açıklarken, araçta bulunan PETN'in, patlayıcıyı ateşleyen kapsülün yapımında kullanılan madde olduğunu kaydettiler. Bomba momba değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 tayyip dogru demiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 paticik jandarması viktor rte resmi koydu, vay ki ne vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 MKE nin ilgisi yokmus olayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hangisi doğru şimdi benim aklım karıştı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 korkmaya başlıyorum yahu, başka şehre taşıncam bu gidişle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 kayseriye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 blki fzla paranoyağım ama MKE nin böyle 1 hata yapmş olabilceğine inanıyor msnz?Bu kdr açık habersiz fln,he burası türkiye herşey olblr denebilir ama bnce daa fzla panik olmaması için geçirilen 1 kılıf bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bi gün bu topiclerden birinin başında ölü bulucaklar beni. /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 mke malzemelerını arabayla karayolundamı getırıyor nası iş bu ya madem oyle buda bi skandal pek tabi yanlıs ellere düşebilrdi. bence bariz kolpa kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 mke ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 makina kimya endüstrisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar