tom Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Oyun süper, ilk başta biraz soğuk kalıyorsunuz oyuna, bildiğiniz total war dışına çıkmış gibi dursada ben çok beğendim, birçok özellik değişmiş, gelistirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ben Senditden aldım %10 indirim geyiği vardı dün 28.5 pound verdim collectors edition , posta dahil. Aral fiyatlarını abartı tuttukça acelem yoksa buralardan alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 oyunda nedense top tüfek sesi duyamıyorum. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 raider said: oyunda nedense top tüfek sesi duyamıyorum. ilginç Onun için patch çekmen gerekli. Orda bir bug var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 henüz bir saat filan oynadım, skirmish yapıp ana campaign'e girdim filan. bazı ilk izlenimlerim: - devir yalan dolan devirlerin alası, 18. yüzyıl heh. napolyon savaşları filan olur sanmıştım ama tam başlarken kesmişler. belli ki expansion malzemesi. - osmanlı gene ultra gudik tahmin ettiğim gibi, başıbozuk ordusu tam cuk oturmuş birimin ismi. oynayacağım ama 35 accuracy ile 50 accuracy'li adamların karşısında ne halt yiyeceğim bilmiyorum. - nihayet stratejik haritada "rebel" geyiğini bitirmişler, rebel yok herkes ayrı ülke. öte yandan niye minorları oynatmamışlar anlamış değilim. ayrıca hint fakiri nasıl major olur lol, çeşit olsun diyorsan 32675217651276815 tane avrupa ülkesinin yanına biraz daha seçenek koyardın. - stratejik harita güzele benziyor, henüz pek oynayamadım ama teknoloji ve binaları etrafa dağıtma konsepti hoşuma gitti. uygulamasını göreceğim birazdan. hükümet falan olayları da iyi olmuş, paradox kıvamı olmasa bile total war oyunlarında stratejik ölçeğin gelişmesi en çok istediğim şey. - sanki eski birbirinin birebir aynısı askerlere dönüş yaşanmış? tamam üniformaya geçiş devri ama gördüğüm birimler hep kopya gibiydi doğrusu. iki ileri bir geri olmuş sanki. - eski çağların combined arms tarzı total war'a güzel uyuyordu, piyade, süvari ve okçu dengesi vardı. üçünü birden karıştırıp hepsini dengeli kullanmaya çabalıyordum. burada cemaat yeniçeri spamleyip allah allah diye koşturacağım düşmana sanırım artık. - osmanlı seslendirmeleri süper olmuş, ALLAH'IN İZNİYLE, ARKADAN ÇEVİRİN! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ooo Osmanlı seslendirmeleri, sırf bunun için yükleyesim geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 osmanlı seslendirmeleri çok bomba, haşhaşi "gölgeler içinde bekliyorum" diyor movement point bitince filan eheh. osmanlı ile oynamak keyiflendi çok. yalnız hayret birşey, şunca insan burada "aynı anda ateş etmiyorlar böyle oyun olmaz olsun" diye ağlamış ama hiçbiri tech tree incelememiş anlaşılan. drill teknikleri arasında var bütün o istedikleri olaylar ve daha fazlası ama keşfetmek gerekiyor haliyle. valla şunu yazmak için oyundan çıktım, yazıp geri döneceğim: açık ara en mükemmel stratejik seviyedeki total war olmuş, çooooooooook geliştirmişler ve cansıkıcı neler varsa kolaylık sağlanmış. özellikle kumandanın otomatik asker toplaması olayları gözlerimi yaşarttı neredeyse. zone of control ve town sistemi de mükemmel. şu stratejik campaign'i rome veya medieval'a koysalar aylarca başından kalkamam. hatta bunları yazmak için de oyundan çıkmazdım. (:P) cidden şunu oynadıktan sonra eski total war'ları oynamak çok zor gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ne var ki oyun savaştan çıkarken ısrarla çöküyor save edemeden ki total war serisinin en nefret ettiğim bugıdır. europa barbarorum'da olurdu böyle 1 saatlik savaştan sonra, delirirdim. aynı salak savaşı iki kere tekrar etmeme rağmen gene çökünce doğru düzgün yamalanana dek bekleyesim geldi, auto-resolve da tokatladığım adama karşı bozguna uğratıyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 stratejik haritayı gerçekten güzel yapmışlar. eskisinde olan bir sürü abukluk kaldırılmış, özellikle rebel olayları daha mantıklı bir hale sokulmuş. ticaret kısmı oldukça güzel. mesela elinde sıkı bir donanma var. adamların denizden ticaret yolunun üstüne çörekleniyorsun privateer modunda adamlara ordan para gitmiyor (aynını onlar bize de yapıyorlar tabi). 3-4 tane kıtada sadece ticaret merkezleri var ordanda fildişi vs. gibi eşyalar taşımak mümkün, tek yapmak gereken ordaki limanlara "ticaret" gemilerini yanaştırıp onları korumak. ama buglar delirtiyor, saçma sapan bir şekilde oyundan atıyor. o yüzden arada bir save etmek lazım sanırım. oyunu daha stabil hale getirseler on numara oyun olacak. artık takmıyorum savaş olaylarına eskisi gibi, stratejik haritada dönen olaylar yeterince tatmin etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 oyunda en guclu avusturya-macaristan osmanli cok fazla azik hard-hard minimum oynanmasi gereken ondan altinda ulkeler savasta bile birbirine birlik gondermiyor avusturya nin bi birligi var tam 200 adam ve ozellikleride super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 oyunun orjinali türkiye'de ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bugün steam yaması çıkarmışlar ctd fixleyen güya ama dur bakalım. savaş bittiği anda otomatik save edebilse oyun campaign'e dönmeden önce neyse. ama bütün o emek pofff diye uçunca oynayasım gelmiyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Sam said: osmanlı seslendirmeleri çok bomba, haşhaşi "gölgeler içinde bekliyorum" diyor movement point bitince filan eheh. osmanlı ile oynamak keyiflendi çok. yalnız hayret birşey, şunca insan burada "aynı anda ateş etmiyorlar böyle oyun olmaz olsun" diye ağlamış ama hiçbiri tech tree incelememiş anlaşılan. drill teknikleri arasında var bütün o istedikleri olaylar ve daha fazlası ama keşfetmek gerekiyor haliyle. valla şunu yazmak için oyundan çıktım, yazıp geri döneceğim: açık ara en mükemmel stratejik seviyedeki total war olmuş, çooooooooook geliştirmişler ve cansıkıcı neler varsa kolaylık sağlanmış. özellikle kumandanın otomatik asker toplaması olayları gözlerimi yaşarttı neredeyse. zone of control ve town sistemi de mükemmel. şu stratejik campaign'i rome veya medieval'a koysalar aylarca başından kalkamam. hatta bunları yazmak için de oyundan çıkmazdım. (:P) cidden şunu oynadıktan sonra eski total war'ları oynamak çok zor gelecek. işte budur, pro yorumu görmek sevindirici:) yıllardır taş gibi ilerleyen serinin, bu kadar özenle yapılmış devam oyununa gereksiz laf atan arkadaşların bu yorumu okumasını öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 irenikus said: oyunun orjinali türkiye'de ne kadar 90 kaat normali 120 special edition Valla aral bu fiyatları koydukça ben dışarıdan almaya çalışacağım arada çok büyük fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ayıp etmişler gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Sam tutorial'ın birinci bölümündeki düşme problemi ile top sesleri meselesini hangi patch ile çözdün, nereden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 steamden alıncada nerdeyse 90 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bir ay önce pre-order edip alsaydın 75 milyon'a geliyordu ama, adamların suçu değil ki dolar çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Steam ucuz değilki sorun orada zaten =p Hem dijital content verip hem 50$ fiyat vermek eh yani. Elinize download ve bir key tamam işte yallah. Öte yandan ingiliz siteleri 60 lara kadar iniyor special edition için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 $50 standart oyun fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Darksun said: Steam ucuz değilki sorun orada zaten =p Yok artık yani, sanırım takip etmiyoruz pek steam'i. Geçen hafta mı iki hafta mı önce adamlar L4D'i neredeyse yarı fiyatına satıyolardı. Gecen hafta world of goo 5 dolar mı neydi. Sık sık haftasonu kampanyası yapıyor adamlar ve hiç de öyle "dandirik" oyunlara değil ve kampanyalar hiç de "ay %5 kırdık" kıvamında da değil. 50%, bazen 75% kırıyor adamlar be. Normal fiyatları da gayet standart oyun fiyatı. Ayrıca aynı fiyata da digital download'ı tercih ederim, ki otomatik patch update'leridir her seferinden CD degistirmemedir güzel seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Tamam ucuz değil işte, hafta sonu atraksiyonları babında ucuz oluyor orası doğru ama onun dışında fiyatlar birçok siteden daha pahalı. L4d yi ben 14 dolara aldım başka bir siteden mesela =p O kadar fiyat nasıl iniyor ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Apis said: Sam tutorial'ın birinci bölümündeki düşme problemi ile top sesleri meselesini hangi patch ile çözdün, nereden buldun? Fix çıktı, ama legal yollardan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Darksun said: Tamam ucuz değil işte, hafta sonu atraksiyonları babında ucuz oluyor orası doğru ama onun dışında fiyatlar birçok siteden daha pahalı. L4d yi ben 14 dolara aldım başka bir siteden mesela =p O kadar fiyat nasıl iniyor ben bilmiyorum. L4D için uzakdoğu sitelerinden alıp da steam'e yedirmeyi biz de denemeyi düşündük ama sonra account banlanır malum içinde oyunlar falan diye yapmadık. Dediğin avrupa sitesi ise, muhtemelen sadece key vermişlerdir; açıkçası ben de o tip yerlere güvenemiyorum. Sadece bir kod parçası veriyor sonuçta, yüksek ihtimalle çok miktarda alıp baya ucuza getiriyorlar ve o şekilde satıyorlar. Eğer gerçekten kutulu 14 dolara satan bi yer varsa görmek isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Hehe steam key satıyor zaten ama çalışıyor, http://g2play.pl/ site bu 9.99 ada satmış zamanında, bu zam gelmiş hali =) Aşağıda solda ingiliz bayrağına basın site ingilizce oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar