Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Empire Total War

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
exp aldıkça coşuyo topçular.
repleniş olayına da çok takılmamak lazım. ordum azaldı kovalamıyorum o yüzden dememek lazım. savaşta yendiğin sayısını baya bi azalttığın orduyu rahatça kovalayabiliyosun. karşıda imba bi general yoksa sayı üstünlüğünden savaşa başlar başlamaz morali düşüyo karşının, o şekilde 0 zaiyatla kazanıyosun çoğu savaşı, kaçıyolar direk
  • 6 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Lan imdat bombardment açtım yanlışlıka topçularım çalışmıyor nasıl kapanıyor bombardment bulamadım.Olm bu savaşı kazanmalıyım topçular olmadan olmaz pause da bekliyor oyun yardım edin.
Mesaj tarihi:
super oyundu, canim cekti simdi, hemen acayim. shogun sarmamisti zaten.

ilk oynadigimda hindistan olmustum. onden avrupa lilarin basina bela olsun diye osmanliya beles beles teknoloji yagdirmaya basladim. sosyal tech lerden biraz fazla vermisim herhalde, rebels falan derken ihtilal oldu, republic e dondu osmanli :P kurtulus savasini istemeden yasattim yani hakkaten.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
şu oyundan hiç haz etmiyorum, birde medieval2...

gerçi oynadığım korsanlarda sorunlar vardı o zaman sonra oynamadım ama oyunlarda o kadar oynanacak oyunlar değil bence, bir r1 ve m1 s1 değiller
Mesaj tarihi:
kapsadigi cografya sebebiyle en buyuk oyun bu. hindistandan geliyosun amerikayi fethediyosun. bir de daha guncel medeniyetler olunca oynatiyo. ama tabi cok eksigi ve bugi var.
Mesaj tarihi:
Gelecek oyun medieval olur inş ben baya sevdiydim jihad ve crusade muhabbetlerini iyi grafiklerle güzel oyun olur.Warhammer ön siparişle aldıydım ama niyeyse beni kendine pek çekemedi ya
  • Yeni Oluştur...