Aykan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: Volkan Abur 14/09/2007 - 23:08 Emre'nin hareketi tabii ki yanlıştır. Ama futbolcuların özellikle basın tarafından nasıl bir psikolojiye itildiklerini de görmek durumundayız. Maçı kurtardığında çocuğu pohpohlayıp kötü oynadığında ağır söylemlerle gururuna dokunmak etik değildir ve en az Emre'nin hareketi kadar çirkindir. Cuk olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Eğer emre büyük futbolcu olsa orada susardı , el kol hareketleri yapmak yerine çıkar adam akıllı futbolunu oynardı , bu ülkede Hakan Şükür diye bir adam var , kimsenin yapamadığı işleri yaptı ,ve kimseninde almadığı eleştirileri aldı.Ama bir gün olsun çıkıpta böyle terbiyesizlik yapmadı , ben Fenerbahçeliyim ama şu ülkede en çok saygı duydugum futbolculardan biridir Hakan.. İşte bir tarafta büyük futbolcu olmak var adam gibi adam olmak var, bir taraftada emre gibi basiretsiz olmak var , sen bu eleştirileri kaldıramayacaksan o milli formayıda sırtına geçirmeyeceksin , o sırtına geçirdiğin çaput değil milli forma.Eğer hakkını vermezsen adamın bir tarafından kan alırlar bu ülkede.. İngilterede "köpekler" diye manşet atılıyor ya , emre ingilterede olsa ne yapacaktı gidip basın mensuplarınımı öldürecekti.. Sen ilk önce adam ol , saygı duyulmayı hak et , milli formanın hakkını ver sonra konuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: Eğer emre büyük futbolcu olsa orada susardıben her zaman büyük futbolcuyum öyleyse. bazen de basketçi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 En büyük futbolcular da tahriklere kapılır çoğu zaman. İnsanın sinirlerini neyin bozacağı hiç belli olmaz. Zidane'ın kafasını çabuk mu unuttuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 şerefsiz emre adam ezme onda ırkçılık onda kaptanlık bandı kolunda milli forma üzerinde çoluk çocuğun önünde hareket çekme onda millete arkadan tekme atıp sahamızı kapattırma onda bu herif milli takımda oynadığı sürece ben rakiplerimizi destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Biraz daha eskiye gidersek Eric Cantona'nın uçan tekmesini de örnek verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Emre'nin yaptığı haltı nasıl savunabilirsiniz ki? Nasıl bir medyaya sahip olduğumuzu hepimiz biliyoruz fakat milli takım formasıyla kimsenin böyle birşey yapmaya hakkı olamaz. Malta maçında ne kadar rezil oynadığını hepimiz televizyondan seyrettik. Tuncay'da, Fatih Terim'de, Servet'te en az emre kadar eleştirildi. Onlarda yapsaydı bi el kol... Hem Tuncay asistte yaptı. Bunlar aptaldıda emre akıllı mı yani? Yoksa karaktersizin teki mi? Ayrıca babasının hayrına oynamıyor hiçbiri yeteri kadar prim alıyorlar. Aurelio babasının hayrına mı oynuyor? Yoksa damarlarındaki asil kan mı onu Türkiye milli takımında oynamaya itiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 kart görünce kafasına şaplak yediği katil emre diye bagrıldıgını duyunca gözlerinin dolduğu masum yıllarının acısını çıkarıyo herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Hayatımda 1-2 kere mac izledim takımda tutmam ama konuyu gorunce yorum yapayım dedim.Türkiyeyi temsil eden bir adamın böle yapması terbiyesizlik resmen bilmiyorum haklı mı degilmi ama anasına küfretseler genede o hareketi yapmamalı orada.Ha tek basına ne bok yerse yesin.Fatih terimin bir sozu vardı dünya kupasımıydı ne macıydı hatırlamıyorum futbolcularına eger size tokat atarlarsa obur yanagınızı cevirin gibisinden bir laf yapmıstı .tabiki emrenin ruh hali nedir ne degildir bilinmez ama temsil eden bir adam hareketlerine kısıtlama getirmeli. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 11:49 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 sevgili emreden ricam birdahaki golünden sonra basın tribününe doğru başka bir uzvunu sallamasıdır. http://www.sabah.com.tr/haber,E0DC7F683E074E92B6074B1617779B3A.html Haberde ilginç bir nokta var. Emre'nin bileti New Castle'da da kesilmiş. Başka nerde kesildi ki bu adamın bileti? Ha pardon, medyacı ya bunlar kafalarına göre bilet keser, fatura basar istediklerini derler. Milli forma altında yapılması doğru değil denmiş, evet aslında doğru değil ama bu medya ne olacak ya? Aklım ve gönlüm bu konuda farklı şeyler diyor. Bu sefer gönlümden geçeni dile getiriyorum: Emree başka birşet salla bir dahaki sefere o tribüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 huun benim duygularımada tercüman oldun thanks bab:D [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 12:04 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Sam Allardyce, "Emre milli maçtan sakat olarak döndü. Macaristan karşılaşmasının ikinci yarısında sakatlanmış. Bu durum beni gerçekten de hayal kırıklığına uğrattı. Bizden gittiğinde zaten sakattı. Ama Türkiye'den yorgun döndü" sözleriyle Emre'ye olan tepkisini gösterdi. Anam bu ne biçim bir tepki vışşşş dövse daha iyi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bu adamın kronik sakatlığı olduğunu hocası da biliyo daha niye sitem ediyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Emre'yi unutun YAŞAR YALÇIN Macaristan maçındaki hareket, Emre Belözoğlu'na Ocak'ta yeniden formasını giymeyi planladığı Galatasaray kapısının da kapanmasına neden oldu. Başkan Özhan Canaydın; Adnan Polat ve Adnan Sezgin'e, "Bu transferi unutun" dedi.. Macaristan maçında basın tribününe yaptığı 'terbiye dışı' hareket, Emre Belözoğlu'nun gelecekteki futbol kariyerini de etkileyecek gibi görünüyor. Newcastle United'da artık tamamen istenmeyen adam haline gelen ve zaten sabıkalarla dolu dosyasına bir de bu hareketi ekleyerek büyük ihtimalle Avrupa'daki macerasının sonuna gelen Emre'ye Galatasaray kapısı da kapandı. Milli maçlar döneminde sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Adnan Polat ile sürekli görüşen ve Ocak ayında 21 yaşında ayrıldığı Florya'ya dönmeyi kabul eden Emre Belözoğlu, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'dan veto BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ Her ne kadar Galatasaray taraftarından zaman zaman büyük eleştiriler alsa da; centilmenlik ve fair-play'e verdiği önem konusunda hakkında kimsenin bir şey söyleyemeyeceği başkan Özhan Canaydın, Emre'nin Macaristan maçındaki hareketine tepki gösterdi. Özhan Canaydın, Adnan Polat ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in çok istediği Emre Belözoğlu transferi konusundaki son kararını verdi ve milli futbolcuya kapıyı kapadı: "Böyle bir hareket Galatasaraylı futbolcuya yakışmaz. Artık Emre'yi unutun." Emre de kesin çok üzülmüştür bizim medya valla gerizekalı ya emre bi tek gs ye kaldı zaten gs istese de gelmez ki emre zaten kaldı ki özhan canaydın da kalkmış biz almayız artık öcü bu triplerine giriyor kaldı ki o almasa fener alır ki bence de alsın çok kral olur hem eric cantona bundan daha beterini yapardı ama kimsenin gıkı çıkmazdı çünkü bu oyun futbol kim daha efendi oyunu değil. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 14:39 tarihinde, NoS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ya harbi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz , kendi dediğinize kendiniz inanmıyorsunuz , ben size hakan şükür örneğini veriyorum , siz zidane diyorsunuz , burası türkiye , başka ülkelerle kıyaslamayın , daha yakın zamandaki nouma örneğini bence siz çabuk unutmuşunuz.. ahlaksız sporcu bu ülkede barınamaz , barındırmazlar.. sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısı makbuldür bu ülkede , emreyi daha çok yıpratırlar , hazır olsun bence.. ayrıca basını eleştiren arkadaşlar delikanlı gibi cevap versinler , bosna mağlubiyeti ve malta beraberliğinden sonra akıllarından ne geçirdiler ya , hiç bir futbolcuya içinden küfür etmedilermi , bu ne biçim milli takım demedilermi , siz nasıl kendi aranızda eleştiriyorsanız milli takımı , onlarda milyonların gözü önünde eleştiriyorlar , ayrıca adamların işi bu hergün futbolla yatıp futbolla kalkıyorlar , takım bosnaya yenilmiş , malta denen saçma sapan takımla berabere kalmış aferin çocuklar , bravo emre deyip pofpoflamalarımı lazımdı... tekrar diyorum emrenin giydiği forma milli forma , formanın hakkını veremeyen herkesin biryerinden şırıngayla kan alırlar bu ülkede..bir bir daha iki bu kadar basit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yahu biz de aşın bunları diye veriyoruz o Zidane örneğini. Bütün dünya Zidane'ın bu hareketi kabullenmişken, bizim Emre'nin hareketini kabullenmeyip onu dışlamamız bence yanlıştır. Ayrıca herkesin yorumu kendine göre, bence senin mantığın tamamen saçma. Türklerden örnek istersen Alpay - Beckham diyebilirim mesela sana. Ya da büyük oyuncu Mehmet Özdilek'in İsviçre maçı sonrası attığı tekme derim sana. Türk seyircisi ne kadar ahlaklı ki futbolcularımız mükemmel olsun. Unutmayın ki yenilgilerde kulüp binalarını basan, Rüştü'yü döven de Türk seyircisidir. Biz futbolun her türlü çirkin yanını da yaşıyoruz ülkemizde bilmem farkında mısın? Dip not : Fenerbahçe taraftarına bok attığımı falan düşünmeyin Rüştü olayı ile, ben de fanatik bir Fenerbahçeliyim ama ne olursa olsun yapılan yanlıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 buna sahip çıkan bunada sahip çıkar o zaman , appiah çapkınlık yaparken yakalanmış :) herkes her istedigini yapsın zaten , nasıl olsa avrupalılar yapıyor zidane dı oydu buydu , adamların herşeyini örnek alıyoruzya , avrupada oluyor abi bunlar bizdede olacak.. nice böyle manzaralara ne diyelim artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Emre'yi eskiden sevmezdim şimdi benim tuttuğum takımda oynamış kadar takdir ediyorum.Helal sana Emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bonjo, Türklerle ilgili örnekler de verdim. Niye sadece istediğin kısmını cevapladın anlamadım? Ayrıca iki hareket arasındaki 7 farkı 3 yaşında çocuklar bile biliyor artık. Biri "Bu da size kapak olsun" anlamına geliyor bence. En azından ben öyle yorumladım. Diğeri ise bildiğin küfür etmekle aynı kapıya çıkar. Ha Emre gitsin Türk Medyası'na küfür etsin o zaman savunmam sonuna kadar da karşı çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 böyle basını gıcık ve uyuz edecek her harekete eyv . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 her 5 dakikada bir, içimden geldiğinde böyle karşınıza çıkacam o zaman ben. normal birşey keza eleştirilecek bir yanı yok. mehmet demirkol a laf eden bir ton insan var da, sahi ben mi bilmiyorum, yoksa biz norveç i, malta yı mı yendik, macaristan ı şans eseri değil eze eze mi yendik ? heralde yanlış emre yi izliyorum ben ya, emre çünkü newcastle a gittiğinden beri ilk 11 çıkıyo bütün sezonlara. ben yanlış hatırlıyorum zaten dimi, benzeri için selçuk a 3 hafta ceza verildiğini yok yok, bende hata var ama serbest madem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 emre gitsin futboluyla got etsin edebiliyorsa..el kol haraketini acizler yapar ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Anlamayanlara biraz da Ahmet Çakar dilinde konuşarak anlatmaya çalışayım... :) Diyelimki gene bir milli maç , burda emreyi savunanlarda statda , emre rezalet bir oyun oynuyor daha sonra kırmızı kart gördü oyundan çıkıyor , sizde söyleniyorsunuz böyle topmu oynanır , yuh sana be emre diyip ıslıklıyorsunuz , emre sizin oldugunuz tribünlere dogru dönüyor , gene aynı koluyla şık bir hareket yapıyor.. Gene helal olsun emre iyi g.t ettin bizi dermiydiniz acaba lol Futbolda eleştiri her zaman vardır , futbolcular nasıl iyi oynerken ayakta alkışlanıyorsa , kötü oynarkende eleştirileceklerdir..Ama hiç bir futbolcunun böyle bir hareket yapmaya hakkı yok , çıkacak efendi gibi futbolunu oynayacak cevabını öyle verecek.. Benim mantıgımda olay budur ve eminimki doğrusuda budur , bunun aksini düşünen yanlış düşünüyordur ama onada saygı duyarım öyle düşünmeye devam etsinler , herkes aynı düşünecek diye birşey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: emre gitsin futboluyla got etsin edebiliyorsa..el kol haraketini acizler yapar ancak türkiye emreyle 10sa emresiz 1 falan ,sana öle sölim .edeceği kadar etti . @fizban :bizi basın kadar düşürüyorsun yani ? eyv . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 basina laf ediyosunuz da, siz nesiniz ki onu sorgulamak lazim once.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar