Griswold Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Azmo benden yan yana 3 taneymiş yalnız, vallaha korktum. Güzel buluşmaymış, cici olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 arcane 10/10 bulusma hakkinda yorum yapmiyorum, hainler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Şöyle çok daha kral bi buluşma istanbulda olsa daha hoş olmaz mıydı :P beerporttafalan bayramda güzel olur ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 sensible da gelsin stres atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 azmo 3 kere atar tutar slyın kasından korkup 2 bira getirirsin zegna seni hayattan banlar dela tinercilerini üstüne salar tunca hem emo değildir hem de deli tekme atar fistan da tükürür hımm lahana yapar seni ezel ben deniz de çimdikleriz bilmiyorum artık karar senin ready? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 tamam kapışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 pro-elitist buluşma yapılıp burda konu açılırsa bende çinçinde unwanted-loser partisi veririm. Sarı gömlek ilk davetlimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 boy sirasina gecin, parayla degil sirayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 hadi bakalım ii eğlenmişsiniz =) seviyorum bu paticik buluşmalarını . yıllardır devam ediyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: IsAbeLLa üye [şikayet et] § 16 Eylül 2007, Pazar - 00:56 [ özel msj ] azmo 3 kere atar tutar slyın kasından korkup 2 bira getirirsin zegna seni hayattan banlar dela tinercilerini üstüne salar tunca hem emo değildir hem de deli tekme atar fistan da tükürür hımm lahana yapar seni ezel ben deniz de çimdikleriz bilmiyorum artık karar senin ready? ben bi de tekme atabliorum yannız ayrıca azmoyu da yolda yıktım hatırlatırım:) boş anıma geldi filan dicek şimdi inanmayın. omuz attım salladım valla.. sonra 3 kişi filan dio:D ama sly dan korkuorum:O bide dela aynı zamanda tinerji de oluşturabliio:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bugun ruzgarim bathory'i yikti, balkanlarin dinamosu yattara oldu auramdan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 biz delayı yıkarız deniz bakma tiner miner işte güya büyüleri var.. ezique.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ahahaha tamam ozmn :) *bi anda ninja bile olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 tuncayla isabella kaybolmasin diye ip baglicaktik bellerine malum ankarada yeniler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Abi Zegna, senin gözlerin olayı nedir tam olarak? Böyle bayık bakışlar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 kan yerine jack var adamda o yüzdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bileydik gelir idik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 abi galiba siz hep birlikte icmissiniz, sonra Zegna raki icmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 promil ya gozlerin olayi, ben gece 1 demi ne gittim bulusmaya, ondan oncede cok ictik bide orda biraya abaninca ole oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 biz oturduk bi içmeye basladik. sonra zegna bi gitti baska yere orda da icti heralde. sonra geldi tekrar icmeye bizle. ama ben de cok saglam içtim, 2 gün atamadım uyku halini üstümden sonra. N-c jnms korkma benden ya =( hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 N-C cim, ben orada arkadaslar kayboldu mu kaybolmadi mi diye bakarken ayrica bir ayagim havadayken ve dikkatim TAMAMEN baska yerdeyken omuz atmissin ve inanilmaz kasli bedenim HAFIF sarsilmis... bence o ani hafizandan sil :P 3 kisiye kadar her pozisyonda da alirim evet... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: dela tinercilerini üstüne salar Dela tükürür . Sen pek bilmiyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 dellama da deriz biz sendika arkadaşları olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Dela: olm golgen sana baksa Dela: sen de korkarsin Bİ DE BÖYLE Bİ ADAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 la olm golgem ters dusuyo, tirsiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar