Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Hızlı Mesaj (by Brigand with GreaseMonkey)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya o diilde senden bi rica olsa, digerinin scriptteki yan menu olayi guzel, ama ben gri menu kullaniyorum, onun rengi turuncu huzursuz etti beni : ) Renk olayina girsen, bir de beklemek yok eklesen digerine daa gral olucak : )

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:51 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@balu
Bir incelerim olabilitesi var ise, css dosyasındaki resimleri kullandırabilirsem yaparım. Ama css dosyasındakinler tablelar için ordakinler ise div. Ama bir bakarım olcaksa yaparım.

@MyDyingBride
Evet ben şopa gidiyom daha büyük bir terazi alcam almıyor artık repleri taşmaya başladı ziyan oluyor.
Mesaj tarihi:
hımm very nice olmuş.. yalnız mesaj penceresinin genişliğini artırsan daha şukela olur gibi, daha bi orjinal durur o zaman :)
terazine gömüyorum
Mesaj tarihi:
yok ya, daha onceden yapilan pencere geniş, begenmedim ben itici geldi, bu arkadasin penceresi daa iyi.
Bu nedenle ricam su ki;
Kendi scriptine, quote ve menu olayini eklesin. Bizi sevindirsin. Boylesinin daa iyi olacagini dusunuyorum. Cunku diger scriptte, sayfa numaralari felan renkleri cok kotu abi, menu turuncu kaliyor, quote rengi hep mavi bagiriyor. Sanki sadece turuncu menuye yapilmiş gibi.
Kendi scriptine, quote ve menu olayi eklesin super olucak bence : )
Mesaj tarihi:
neyse siz ellemeyin, ben kendim editliyorum, scripten anlamam aslında ama okuyarak çözdüm olayı, değiştirdim degerleri..
ama ufak daha iyiymiş evet :)
Mesaj tarihi:
Bende istiyorum ama greasemonkey çalışmıyor ne zaman baksam yeniden başlatıldıktan sonra çalışıcak yazıyor mozillayı açıp kapamaktan yoruldum biri yardım edebilirse sevinirim.
Mesaj tarihi:
aşağıda bi mayumun kafası olması lazım. o gülüyosa çalışıyodur
gülmüyosa 2 kere tıklat gülsün

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 21:53 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@guden

Bilgisayarını yeniden başlat istersen. Belki sen firefoxu kapatında kapanmıyor yine exesi açık kalıyordur. Bazen denk geldiğim bir sorun benim.
Mesaj tarihi:
Deneme..

Helal olsun be kocaman. Afferin kada. Yürü be ajan. Tamam...

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 01:55 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...