MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ahaa patiler dayanamio yeni sistemi, kendileri inşa edior ! gozlerim yasardi ! terazini kırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ben terazili script istiyorum bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 terazimi doldurdunuz eyw arkadaşlar çok sevinçliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 süper über Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 eline sağlık terazine tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ya o diilde senden bi rica olsa, digerinin scriptteki yan menu olayi guzel, ama ben gri menu kullaniyorum, onun rengi turuncu huzursuz etti beni : ) Renk olayina girsen, bir de beklemek yok eklesen digerine daa gral olucak : ) [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:51 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 @Brigand; dostum kendine yeni terazi al söle bol rep alanindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 @balu Bir incelerim olabilitesi var ise, css dosyasındaki resimleri kullandırabilirsem yaparım. Ama css dosyasındakinler tablelar için ordakinler ise div. Ama bir bakarım olcaksa yaparım. @MyDyingBride Evet ben şopa gidiyom daha büyük bir terazi alcam almıyor artık repleri taşmaya başladı ziyan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Vaay be, harbi pati'yi inşaa calismalari super : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hatta eklemeden edemiyecem, senin hizli mesaj kolonu daa iyiydi. : ) Aslinda sen seninkine o yan menuyu ve quote'i eklesen daa ii olur sanirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hımm very nice olmuş.. yalnız mesaj penceresinin genişliğini artırsan daha şukela olur gibi, daha bi orjinal durur o zaman :) terazine gömüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yok ya, daha onceden yapilan pencere geniş, begenmedim ben itici geldi, bu arkadasin penceresi daa iyi. Bu nedenle ricam su ki; Kendi scriptine, quote ve menu olayini eklesin. Bizi sevindirsin. Boylesinin daa iyi olacagini dusunuyorum. Cunku diger scriptte, sayfa numaralari felan renkleri cok kotu abi, menu turuncu kaliyor, quote rengi hep mavi bagiriyor. Sanki sadece turuncu menuye yapilmiş gibi. Kendi scriptine, quote ve menu olayi eklesin super olucak bence : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 @Baluu Ekleriz dostum quote et seçileni filan diye :). @oper Büyük mü olsun hızlı cevap kutusu? Böyle minik daha iyi değil mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 neyse siz ellemeyin, ben kendim editliyorum, scripten anlamam aslında ama okuyarak çözdüm olayı, değiştirdim degerleri.. ama ufak daha iyiymiş evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 deneme.. edik: çalışıo :p eline sağlık Brigand +rep [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 20:41 tarihinde, Apeiron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hebelök! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 oha süper terazindeyim şu an. in dersen inerim. yoksa inmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 deneme se-aaaa Allahıma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bende istiyorum ama greasemonkey çalışmıyor ne zaman baksam yeniden başlatıldıktan sonra çalışıcak yazıyor mozillayı açıp kapamaktan yoruldum biri yardım edebilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 aşağıda bi mayumun kafası olması lazım. o gülüyosa çalışıyodur gülmüyosa 2 kere tıklat gülsün [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 21:53 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Züper eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 @guden Bilgisayarını yeniden başlat istersen. Belki sen firefoxu kapatında kapanmıyor yine exesi açık kalıyordur. Bazen denk geldiğim bir sorun benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 nedanko istifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Deneme.. Helal olsun be kocaman. Afferin kada. Yürü be ajan. Tamam... [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 01:55 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Brigand aga naaptin, quote olayini ve menuyu ekleyebildin mi seninkine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar