toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 abi ondan gormedi ki sarı kartı. itiş kakıştan yedi. zaten geriye cekti hakem onu ilk ondan sonra yine uslu durmayınca yedi işte kartı. sakin olması lazım. hakemin de hiç acımadıgını biliyor olmaları gerek, biraz dikkat etse yemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 uefa açıklama yapmış maçtan önce ceza sahasında itişme kakışmaya sarı kartı direk çıkartıp hatta penaltı bile verebilecekmiş hakem.önemle vurgulamış hatta,bu ne demekse sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Sağ tarafa acilen Collin Kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 allah bozmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 interin yedekleri söylemedi yada ben denk gelmedim kimler var acilen figo ve crespoyu istiyoruz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ibrahimovic, Feneri RODA falan sanıyor öle çalım atacam sanıyor bizim defansa euhe. Ajax'tayken attıgı bi gol sonrası juve almıştı. orda kalmış hala. Kezman iyi mücadele ediyor. iki kere vuramadıgı pozisyonda penaltıydı bence. cok sert giriyolar caktırmadan. golde de Kezman sağa nefis çıkardı alex'e. Bu haftanın en güzel CL golünü yazdı Deivid'de. 9-0 a gider 2. yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 wederson carlos baya iyi solda nazar degmesin, hizli herif wederson ya biraz daha iyi teknik olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 dunku hakem dogru yonetti diyosun yani :) neyse bişey demiyorum o zaman zegna bana gore kartlar dogru. zaten ikinci yarı da boyle giderse kartlar sorun olmaz mac için. umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yalnız Inter'de 8, 9 kişi yokmuş, yakalamışken yeneriz umarım, Inter diğer maçlarda alsın puanları üçer üçer, son maçta böyle yakalayamayız, son maçtan önce garantileyelim ilk ikiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hakkaten wedersonda cok iyi oynuor carlosda. bu sekilde giderse en kotu ihtimalle beraberlik. volkan urkutuo volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 evet collin kazim girebilir ama defansif yonu cok iyi degil kazimin.. sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 adamların yedekleri yine süperki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 inter 55. dakkaya kadar çok yüklenecek. eğer golü bulamazlarsa 75. dakkaya kadar rahatız. 75ten sonrası tehlikeli. muhtemelen inter 75. dakikadan sonra bir gol bulur. bu arada 55-75 arasında belki bir gol daha bulabiliriz. 75ten sonra gol bulma şansımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 su anda ondere ve kezmana -rep ama roberto carlos & wederson bayagi iyi oynadi. Alexte resmen costu ya, o nasil bir calim ve orta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Fener'in gol atması lazım, 1-0a yatarsa sonu kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 wederson fantastik şutlar çekmeyi bırakırsa çok daha süper olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 kezman ya da önder çıksın semih girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 crespo yedek. önder çıksa çok iyi olur. gökhanı alabilir ama oda heycanlanabilir. böle oynamaya devam edersek ayağa paslarla. inter bastırıcak çünkü oyunu domine edersek çok güzel olur. çok zevkli bi maç sonuç ne olursa olsun fenere teşekkür ediyorum abi ben. böle bi ilk yarı.. çok güzel umarım bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 aurelioyu unutmayın beyler.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 diablo ilk sutu cok kotu degildi, tutsa cerceveyi baya kaos yaratir o tip sutlar, en kotu moral bozmaya yarar... Bu arada golumuz cok guzel de dun inzhagi de cok benzer bir gol atti, youtubeda vardi simdi linkleyemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 o nasıl bi ortadır o nasıl bi vuruştur o nasıl bir goldür david kendini buldu,sezonun başndan beri oynamak istediğini gösterdi en çok da buna sevindim umarım aynen devam eder inter bu oyuna inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 HASTASIYIM PLS. DEİVİDİN TERAZİYE ABANDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 kezman golde valla donup vurmaya calisicak sandim, hayret gordu alexide super bi pas atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 önderin çıkmasına gerek yok, defansif yönü hala kullanılır , kezmanı çıkarıp sağa collin kazım alcak , 4-5-1 devam edecek...keşke..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 kac zamandir gol diye bole icten bagirmamistim hakkaten tebrik etmek lazim feneri insallah yenerizde devami gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar