Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Inter Milan

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

Bu arada şunu hatırlatiyim ulusal bir organizasyon olduğu için Şampiyonlar Ligi Group Stage itibari ile ve uefa kupası 1. tur itibari ile şifreli veya kısıtlı yayın yasak..

O açıdan rahat olun

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:57 tarihinde, Trasty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

beraberlik çok iyi bir skor olur bence. Yenersek helal olsun. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum. Bu maça güvenerek çıkıcaz. Kazanmak için çıkıcaz. Görelim sizi beyler. İntere kabus gibi bir gece yaşatın.

Bunu dışında bu maçı takip edicek dünya basını olduğu için. üstüne birde italya toptan takip edicek. Oyuncuların kendini göstermek isticeğini düşünüyorum. O anlamda da ayrı bir motive olucaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

3sene önce oynanan Milan deplasmanındaki gibi mücadele ( alex'in penaltıdan gol attıgı ve 80'e kadar 1-0 önde odugumuz maçtır bu ) edersek bu maçtan kesinlikle puan çıkartırız.
İlk golu kimin atıcagı çok önemli olucak bu maçta..
Ama benim dilegim ilk golu Inter'in atması.
1 gol atıp klasik kontra futboluna dönücekler..Biraz güven ve kontrollu oynarsak 2.golu biz atarız ve en kötü 1puanla bitiririz..
Olurda ilk golu biz atarsak ki bu en korktugum fenerbahçe özelligidir.peşpeşe 2-3 gol bile yiyebiliriz.
Bizim ilk golu yiyip "kaybedicek birşey yok" felsefesinde oynamamız lazım diye düşünüyorum..

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 14:00 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...