Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 http://www.dailymotion.com/video/x30o20_but-de-fou-fenerbahce-inter-milan-e_sport Bu da gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Fistan üye [şikayet et] § 18 Eylül 2007, Salı - 17:15 [ güncelle ] [ özel msj ] marsilya 1 marsilya-bjk üst fener 1 fb-inter üst alt dicektim üstlere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 helal olsun guzel oynadik.alex,deivid, carlos ve edu muhtesemdi..ligdeki problem konsantrasyonla ilgiliymis demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 abi toplu mail atalım stara değiştirsinler şu spikeri allahaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 cambiasso nun topu yedii pozisynla ilgili bi resim yda video warmı elinizde wallpaper yapmak istiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 o ne güzel bir goldür futboldan annamam ama helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Gurur duydum.. 2 gün önce Herkes Marsilya maçına kolay dedi .. küçümsedi küçümsenecek takım değil herşeyin ötesinde Fransa liginin bir takımı dedim.. Beşiktaş yenildi.. Fenerbahçe puan alacaktır buraya yazıyorum dedim ilk sayfada mesajım. Tüm otoritelerinde böyle düşündüğünü söyledim dalga geçtiniz canınız sağolsun.. takımlarımıza güvenelim herşeyden öte dedim beni yanıltmadığın için teşekkürler Fenerbahçe maçın başından beri kazanacaz diyodum yanımdakilere .. Hep böyle olur işallah.. CSKA deplasmanındanda 3 puan bekliyorum bu arada ama yenilmicez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tebrikler fenerbahçe'ye zira son zamanlarda gördüğüm en güzel gollerden birini attılar. alex hayatında ilk defa top oynadı avrupa kupası maçlarında adam akıllı. neredeyse hep oyunun içindeydi ki deivid'in de inanılmaz katkısı yarıdganamaz. geçen biri dedi fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu deivid diye. haklı olabilir, adam nobre'nin 3 gömlek üstü falan bir adam. tekniği yüksek bitiriciliği de iyi. boşu boşuna harcamışız adamı geçen sezon oynayamadı diye. utandırıyor bizi. beşiktaş marsilya maçı ile ilgili olarak da, beşiktaş inanılmz güzel defans yaptı maçta. ama sanki maça berabere bitirmek için çıkmış gibilerdi. maç boyunca tek şutumuz var. ama eğer o kırmızı kart çıksaydı ve o kornerden gelen bonus gol olmasaydı maç berabere bitecekti muhtemelen. şanssızlık yaşadık. umarım ertuğrul bu takıma atak yapmayı öğretebilir. son olarak da fenerbahçe çok önemli 3 puan aldı. her şeyin yanında büyük bir avantaj elde etti. sonuçta psv ya da cska moskova kendi evinde inter'i yenemeyebilir ki yüksek ihitmalle yenemeyecektir. fenerbahçe sürpriz yapmadan cska ve psv yi evinde yenerse bir de beraberlik alırsa 10 puanla gruptan çıkar ki artırabilir puanını. keşke aynı şeyleri beşiktaş için de söyleyebilsem. biz yine her maçı oynadıktan sonra yorum yapabiliyoruz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: güzel maçtı, deniz'e rağmen baya güzel oynadık deniz uzun süredir takımın en istikrarlısı ve en iyisi genelde yapmayın bunu artık bırakın önyargıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: eagle_dnz deniz uzun süredir takımın en istikrarlısı ve en iyisi genelde yapmayın bunu artık bırakın önyargıları deniz cok kosuyor, basiyor, top kapiyor ama bir turlu ayagindan topu cabuk cikartamiyor..agir oynuyor yani..hatalarinin cogu da o yuzden eger pres varsa onun bolgesinde topu kaybetme ihtimali cok artiyor..bugun yine iyi oynadi ama kritik olabilecek 1-2 top kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 deniz her yerde var. her topa basıyor. o kadar mücadelenin içinde olunca o kadar çok topla buluşunca hata sayısı çok gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Geçtiğimiz yıllara göre daha olgun oynuyor deniz ama kondisyonu yeterli değil ve teknik kapasitesi fazla değil. Mesela ikinci yarı ceza sahasının girişinde bi topu ezdi rezil etti dikkat etmişsinizdir. Tehlike yaratabilen bi oyuncu değil ama iyi top topluyor. Fener'e gelecek olursak, bence son zamanların en iyi ve kontrollü topunu oynadık. Ligde bunu yapamamamızın sebebi bana göre anadolu takımlarının kapanarak kapasitesizliklerini telafi etme yoluna gitmeleri ve beraberliğe razı olmalarından geçiyor. Bu takım oyun oynamak için sahada olan takımlara karşı hep iyi oynadı. Derbiler ve avrupa maçlarında iyi görünmemizin sebebi bence sadece buna bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 beşiktaşlı olarak yazıyorum fenere helal olsun müthiş futbol oynadılar gurur duydum. tebrikler tüm fenerlilere ama ligde bu kadar iyi oynamayın plz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 fener bu hafta ligde ya mağlup ya berabere iddialara açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Fenerbahce bu hafta bu moralle ligde galip iddialara açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 deniz iyi guzel istikrar herseye tamamda, olmicak zamanlarda olmicak seyler deniyor bazen o cildirtiyor adami. geregi yok alma risk, bazen calimliyor gidiyor teknigi iyi olamamasina ragmen. yalniiz cidden alex nasi oynadi ya bi ara heryerdeydi adam. demekki isteyince kosuyomus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 çok güzel oynadı fenerbahçe, zevk aldım. hiç beklemiyordum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 macin ozeti. http://www.youtube.com/watch?v=gKWf58eUrmQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 (eternalin ricasıyla (biraz geç olsada)http://www.youtube.com/watch?v=VR96RBOAKcY (verilmiş gerçi) [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 09:11 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 abicim şu bu o değil. alexe laf edenler yutmuştur laflarını (ben dahil) başlarım ricardinhosuna delgadosuna. maçı çevirecek yabancı dediğin böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bugunki gazetelerin hepsinde alexten bahsediyo spor yazarlari, madem isteyince oluyor daha once niye boyle oynamadi diye? hatta genel olarak daha performansli oynadigi sezonlarda bile bu performansi gostermedi. işte bu adam koşarsa neler oluyo gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 feneri canı gönülden tebrik ediyorum. takır takır top oynadılar. rakip eksik meksik laf. deivid'in golde şahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar