Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Tales of the Past

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Veidonun çekimi için 1000 den fazla kişi uğraşmış falan gerçekten çok emek sarfedilmiş. Hele 2. videodaki orduların karşılıklı toplanma sahneleri falan harika.
Mesaj tarihi:
güzel baya bunu dunemaul da çektiler adamlar tales of the past çekilecek dediği anda direk outlande kaçıyorum world server down her seferinde :D bi ara bwl raidleri zamanında çekiyolardı direk raidler iptal tabi
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
tam yazacaktım abso uplamış. 3. filmi az önce izledim. dikkat ederseniz "film" dedim, video demedim.

bildiğiniz film olmuş. hemde bayağı epik bir film.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
yaklaşık 6 aydır uğraşılıyor çekimleri için.
Stream bulan olursa linkini koysun lütfen.

6 ay degil de 1.5 sene de bitirmisler. gunde ortalama 3 saat ve her gun. stream su anlik koymamislar cok buyuk diye, ilerde bikac parcaya bolerek stage6 a yada filefront a koyarlar sanirim.
Mesaj tarihi:
razienz said:
Güzelmiş, blizz şu pvp sistemini ne zaman meydan savaşı yapmaya elverişle hale getirecek.Kaç sene oldu ya

''Pvp size sunduğumuz bir yan eğlence'' demeyi kestikleri zaman B)-
Mesaj tarihi:
razienz said:
Güzelmiş, blizz şu pvp sistemini ne zaman meydan savaşı yapmaya elverişle hale getirecek.Kaç sene oldu ya

Mlsf serverlar kaldırmıyor böyle savaşları önce serverları adam etmeleri gerekiyor ;)
Mesaj tarihi:
Akerfeldt said:

2 yi izlemeyen okumasin

bi gnome icin bu kadar uzulecegim de aklimin ucundan gecmezdi.

Gnomeaterların başını çeken biri olarak Arcatraz son bossdaki gnomeuyu gördüğümden beri gnomeları seviyorum,sayıyorum gözlerinden öpüyorum
Mesaj tarihi:
Ya TR filefrontan ban filanmı yedi ya hiç bişe izleyemiyorum stream den alla alla 3. bölümü kesin görmem lazım 1 seneyi aşkın zamandır bekliyordum eleman çok emek harcamıştı cidden hele 2.bölümün bitimi efsanedir :P
  • Yeni Oluştur...