Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Tek kelime ile muhteşem bir video. Günün birinde Wow filmi yapılırsa daha iyi olabileceğini sanmıyorum. Özellikle 2. video gerçek bi şahaser. İlk movie daha amatörce ama hepsini izleyin. Tales of the past I Tales of the Past II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 1.deki flashback kısmı müthiş. abisiyle domuz kesişi felan çok duygulandırıcı böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Veidonun çekimi için 1000 den fazla kişi uğraşmış falan gerçekten çok emek sarfedilmiş. Hele 2. videodaki orduların karşılıklı toplanma sahneleri falan harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 güzel baya bunu dunemaul da çektiler adamlar tales of the past çekilecek dediği anda direk outlande kaçıyorum world server down her seferinde :D bi ara bwl raidleri zamanında çekiyolardı direk raidler iptal tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 1. bölümde barrensdeki campa saldırırken aralarına düşük level bi undead karışmış onlarla birlikte koşuyo muaaa çok komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 cok güzel bir video büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Gerçekten çok kaliteli ve büyük emekler verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Tales of the Past III Yeni çıkmış 3. bölüm. Toplam 1.30 saatlik bir film. Henz izleyemedim ama yaklaşık 6 aydır uğraşılıyor çekimleri için. Stream bulan olursa linkini koysun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Çıktığı zaman için muhteşemdi de artık pek bi espirisi kalmadı. 3e bakalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 tam yazacaktım abso uplamış. 3. filmi az önce izledim. dikkat ederseniz "film" dedim, video demedim. bildiğiniz film olmuş. hemde bayağı epik bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Absolut said: yaklaşık 6 aydır uğraşılıyor çekimleri için. Stream bulan olursa linkini koysun lütfen. 6 ay degil de 1.5 sene de bitirmisler. gunde ortalama 3 saat ve her gun. stream su anlik koymamislar cok buyuk diye, ilerde bikac parcaya bolerek stage6 a yada filefront a koyarlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Güzelmiş, blizz şu pvp sistemini ne zaman meydan savaşı yapmaya elverişle hale getirecek.Kaç sene oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 razienz said: Güzelmiş, blizz şu pvp sistemini ne zaman meydan savaşı yapmaya elverişle hale getirecek.Kaç sene oldu ya ''Pvp size sunduğumuz bir yan eğlence'' demeyi kestikleri zaman B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 razienz said: Güzelmiş, blizz şu pvp sistemini ne zaman meydan savaşı yapmaya elverişle hale getirecek.Kaç sene oldu ya Mlsf serverlar kaldırmıyor böyle savaşları önce serverları adam etmeleri gerekiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 youtube da var tales of the past part 2 http://www.youtube.com/watch?v=MnG4MIQYqe4 1.bolum bu sadece, devamini bulabilirsiniz related tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 oha :( 2. bölümü izledim ağladım. valla ağladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 2 yi izlemeyen okumasin bi gnome icin bu kadar uzulecegim de aklimin ucundan gecmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mükemmel bir film olmuş, bir çok sahnede diken diken oldu tüylerim. Çok çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Akerfeldt said: 2 yi izlemeyen okumasin bi gnome icin bu kadar uzulecegim de aklimin ucundan gecmezdi. Gnomeaterların başını çeken biri olarak Arcatraz son bossdaki gnomeuyu gördüğümden beri gnomeları seviyorum,sayıyorum gözlerinden öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ben 3 ü izledim ya sadece Yapımcıların emeğini tahmin bile edemiyorum, aylar sürmüştür. Olağanüstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ellerindeki olanaklar ile bence muhteşem bir FİLM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ya ben 3. yü izleyemedim hala :( 2.3 Gb kotalıyım ben ühüh edit: dvxi 933 mb mış onu indiriorum heleloy <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 lootbagı (gorbag) gördüm gözlerim yaşardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 of harbiden son kısmında gözlerim yaşardı. ve über kişi ile malum kişi arasında dövüş çüşşştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ya TR filefrontan ban filanmı yedi ya hiç bişe izleyemiyorum stream den alla alla 3. bölümü kesin görmem lazım 1 seneyi aşkın zamandır bekliyordum eleman çok emek harcamıştı cidden hele 2.bölümün bitimi efsanedir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar