Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 http://i.imgur.com/vhXINtk.jpg ALLAHIM SANA GELIYORUM <3 <3 <3 spo yok bu arada, ara sayfaya koydugu random art bu :P
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 goril gintama'yi neden bitirmek istiyor bi' turlu anlamiyorum ben.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 uzatmak istemiyor, isledigi hikaye orgusunu okullarda ders olucak nitelikte isledi hani :P tadinda bitirmesi lazim zaten onu demis, ana hikaye biticek ama gintama bitmiycek :)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ha bitmiyorsa iyi de, ciddi arc gelmeyecek yani oyle mi?
takamuraa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Yeni OP çok iyimiş. https://www.youtube.com/watch?v=p98sDnoyG3w
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Yok ana hikaye biticek dedi iste, yeni yeni acmaya basladi onuda istekac bolum foreshadow kasip character building yaptiktan sonra Hani su and mangayi okurkern bin kere yapilmis shounen tropelarini takir takir cevirdifini goruyorum adamin, her bolum bir yoshiwara arc neredeyse :3 Meraktan catlamiyorsaniz uzak durun mangadan, animesini izleyince nirvanaya ulasirsiniz
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 306 nasil iyiydi ya :D offf ne olur bitmesin su :(
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 comeback klişeydi ama eye to eye olayını güzeldi.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 çok iyiydi, en sonda da ağladım. gülmekten. (:P) vay canına yalnız ne twist döndü, şamayalan aşka gelirdi. haftaya bakalım nasıl bitecek.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 en iyisi ya. one piece falan gintama'ya secde etsin. sonunda da kisneye kisneye guldum. serefsiz goril. ending de cok iyiydi.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 biji serok shige shige http://i.imgur.com/trsn3zF.png
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 40 a geldim çok güzelmiş Merak edip popularity poll arc ını izliyorum da, altıma sıçıcam gülmekten 2. bölümün başında
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 27.01.2016 SHOCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 koduğumun gorili... 307 Sho-chan a yazık oldu. Gerçi belliydi, bölüm boyunca birisinin kenardan fırlayıp kelleyi uçurmasını filan bekledim. Bayağı bi death flag açtılar, üstüne bir de böyle bağladılar filan. Hele bir de en güvenli yerdeyiz diyince tamam dedim kesin gidici. En azından huzurlu öldü böyle.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Demistim cok kufrediceksiniz gorile diye :( sonun baslangici bu iste
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 307..... Ya iki kere üzdü bir arcta, ama geçen sefer o kadar üzdü ki bu sefer de flagleri açınca saygı duruşuna geçtim zaten. ama son o sahnede AÇÇÇİİİİ KOÇİİİİNOYİDE diye bağırtılır mı ulan şarkıcı, ayıp. Ölüye saygınız olsun biraz. :X ŞOOOOGUNKAYOOOOOOOOOO son bir kez.. :(
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Tt-uL_frcEU
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Suna rastladim nette ahahah said: Oonishi: Usually in manga, characters would head in the direction of wanting to overturn a system or wanting to change the world. In Gintama, it feels more like “Let everyone find their own small happiness.” Usually, if they aren’t happy with amanto rule, why not beat up all the amanto. >Oonishi: Normally people wouldn’t think of rebelling if they aren’t satisfied with society. Characters in One Piece and Naruto are fighting for their dreams and goals, so even though manga going toward dreams are absolutely necessary, if all manga are like that, some readers might think “well, where should I go if I don’t have any dreams?” Or “what should I do if I didn’t do my best every day?” Then, they read Gintama and see everyone in there is living a lazy life, they’ll feel more at ease. Even if you’re lazy, you can still walk down your path of life, and you need to live well, like that. Ahah su animeyi sevenlerin neden "tuhaf" oldugunun ozetiymis ya :P son arcin neden bu kadar kuymetli oldugunuda acikliyor bu bakis acisi. Hayata ve siyasete sanirim en gercekci bakan yapimlardan biri olabilir, yonetici iyi niyetli, polis iyi niyetli ama ulke bok gibi. Kimsenin bir ruyasi yok, gercek anlamda ozgurluk yok, karakterler ya yoksulluk sinirinda yada direk kanun disi calisiyor. Sistem en tepedeki insanalra bile acimiyor ve hicbir sorumluluk almiyor filan. Butun karakterler bok gibi resmedilmis bir dunyada samata girgir ile kendi mutluluklarini bulmaya calisiyor, en gereksiz karakter tibi duran su yoshiwara arc artigi cocugun okul iliskileri bile dunyanin yapisina isik tutuyor hani. Baya bi kisi shogun arc hype ile baslamis da kacyuz bolumde insaa edilmis bir dunya ve karakterleri sirf main arclari izleyerek anlamak imkansiz. Filleri bile cok onemli su gorilin shogun arci izlemeyen bakmasin Shogun bolumleri olmasaydi misal nasil bu kadar yogun bir bag kurucaktik sho-chan ile? Ne kadar pozitif resmedilir ise resmedilsin sirf ciddi arclarla islenen bir shogunun olmesi bu kadar koymazdi. Third hokage oldugunde bile bu kadar yogun duygular yasatmamisti deli screentime oldugu ve izliyene deli gibi "bu karakter iyi bir insan" diye anlatildigi halde. En iyi gaglerden birini aldi goril hani shogun ekranda belirince o bolumun super olucagi garanti gibiydi, bize veda ettigi arcta gintamanin en kalite arci oldu ya. Disardan bakinca aptal duruyor belki gintama ama cidden bu derinlikte ve kalitede baska bisey cikmadi son yillarda, sarap gibi birde meret, gittikce sapiticagina tam tersi kiymetleniyor, her bolum oncekini asiyor ki shounenlerde hep tam tersi olur ahahah
Öne çıkan mesajlar