Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

301

well played goriru-san

en efsane bölümler arasında giriş yapmış direkt, okita vs kamui efsaneydi. bitişi de gene efsane.

ŞOOOOGUN KA YOOOOOOOOOOOOO?!!!!!!!!!!

Mesaj tarihi:
Ne kadar iyiydi bu bölüm ya
Bu arc efsane olmuş resmen.

301

Sho-chan kurtulmuş ya sonunda sevindim.
SHO-SHOGUN KA YOO!!!'yu da ciddi olarak ilk defa kullandılar sanırım.

Okita vs Kamui dövüşü de mükemmeldi.

Mesaj tarihi:

302

lol momoçi çok iyi çıktı ya, kalıcı char olur umarım katliam olmadan kurtulabilirse.

yalnız zenzo da ilk defa cool olurken dedim öldürdüler mi ama saççansan kurtardı. henüz kamui ortada olmadığı için abuto ile başederler herhalde ama bir de malum ekip var. umibouzu yetişse keşke son anda.

yazık olmuş ninjaya da, bir işe yaramadı gibi kendini feda etmesi.

yalnız lau böyle konuşuyor diye her bölümü yüreğim ağzımda izliyorum ha.

bir de ed iyi ama op en kötü gelmiş geçmiş ya, gintama op'u skipliyorum ilk defa. yakışmamış bu arc'a rebeka friday friday tier şarkı.
Mesaj tarihi:
ahah hata ouji cuk olmuş ya.

303

vay anasını, herkes desu flag açtı ama kurtulurlar herhalde ya. bu kadar katliam gintama'dan beklemem normalde ama yüzlerce bölümdür beklenen dövüşler bir de. sonda çok kritik giriş oldu.

efsane arc cidden, yato'larla da iyi başettiler gene yani. momoçi çok iyi yalnız lol, kurtulsun ehu. süper kurtardı bizimkileri. abuto'nun da cidden kolundan ne istiyorlar ahah.

Mesaj tarihi:

303

Death flag'i göndere çekmeyen kimse kalmadı abi ya ahahahah. Literatürdeki death flaglerin yarısını filan tek bölümde kullandılar herhalde ^^
Tabi yapmasınlar öyle bişey. Sacchan ölmesin. Momochi de ölmesin o da çok iyi.

Yalnız o son sahne ne biçim gaza getirdi ya, epic dövüş geliyor. Takasugi vs Gintokiyi deli gibi bekliyorduk zaten de Kamui vs Kagura daha da feci heyecanlandırdı.

Mesaj tarihi:
Kitabi daha iyi sakasi bile yapamiyorum :( adamlar nasil dokturmus ya, gitamanin en iyi arci su acik ara. Hikayeyi bildigim halde bolum sonunda fak yuu diye bagirdim bolum bittigi icin

Benizakura gibi buna kiyasla "zayif" bir arci film yaptilar, su 4 bolum bile icerik olsun, duygusal bag filan olsun son yillarda izledigim her seyi sildi atti

Fucking goril :(
Mesaj tarihi:
hani soyle diyim bu arc gercek anlamda beginning of the end olmus :P

dun gece mangayi oturup biraktigim yerden okiyim dedim abov, sorachi umut sarikaya olmasinin yaninda grrm kadar ince islemis megersem karakterleri. gecmiste goze sokulmayan ama foreshadow yapilmis ole cok sey koymuski oturup bir daha izlicem sanirim. hani sonunda nasil toplar kestiremiyorum ama coluk cocuk isi bri suru shounenin oldugu ortamda cidden hayvan gibi plot islemis adam filler bolumlerle filan, karakterleri oyle guzel oturttuki birebir bagdasabiliyorsun

tam bole eglenceli grim derp gidiyor su anda allah bozmasin, animeyi izlerken hep beraber cosucaz burda :D

hideki sorachi - the man who trolled the world

http://www.youtube.com/watch?v=BPnkJJnla4k

http://www.youtube.com/watch?v=VcWAQ5a1NdI

bittigi zaman hergun zirliycam ama simdilik dondure dondure bu arci izliyorum :D
Mesaj tarihi:
vay arkadaş ne oluyor ya

spo

takasugi vs gintoki savaşında katsura bulunacak diye düşünmüştüm hep ya
keşke katsura çıksa kenardan, herkesi kurtarsa kaguraya yardım etse kamui savaşında vs
zura :(

Mesaj tarihi:
Laurelin said:

http://www.youtube.com/watch?v=BPnkJJnla4k

ahaha şu herifi araştırdım, adam sadece 17K poundu kişisel şeyleri için kullanmış expense ederken fatura matura göstermeemiş, işte otel, hot spring falan tarzı. Denetlemede ortaya çıkmış. Bu yüzden bu şekilde basın açıklaması yapıp istifasını vermiş ahhaha

17000 pound abi. Türkiyede bu politikacının minimum hakkı ya 17k yı poundu istedii gibi harcamak
Mesaj tarihi:
o adam 2014'ün filan en popüler meme'iydi japonya'dan ahah.

bu arada desu flaglar açıldı demişiz ama unutmayalım:
http://www.youtube.com/watch?v=w0UkQurA5gQ
herşey beklenir bu adamdan lol.
  • Yeni Oluştur...