Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
#258 mükemmeldi.

Gintama nın her serious arcı açık ara en iyi zaten, her seferinde kaliteyi boostluyorlar önceki arclara fark atıyorlar.

Ciddi arcların hepsi zaten mükemmel, ayrı ayrı belirtmeye gerek yok, her ciddi arc bölümünde de aynı şeyleri söylüyorum/söylüyoruz ama eklemeden geçmek zor gerçekten. Hem aşırı derecede ciddiyeti koruyup aynı anda güldürmeyi başarabilen başka yapım bulmak zor.
Bir yandan gaz verip, bir yandan ciddiyeti had safhada tutup, aradan drama sıkıştırıp, diğer yandan güldüren sahneleri aynı anda yapabilmeleri müthiş ya. Mod geçişlerinde filan yanak kaslarım ne yapacağını şaşırdı resmen.
Ciddi sahnelere giriş kısmı da çok iyiydi ayrıca.

Kadro seçimi de çok iyi.
Tsukuyo nun olduğu arcların tamamı mükemmel zaten(zaten Gintoki nin yanına en çok yakışan hatun Tsukuyo herhalde)
Nobume de çok iyi oturmuş arca.

Zura filan gelseydi daha güzel olurdu da Gin Zuradan bahsettiğine göre artık gelmez bence, gelse de en sona anca yetişir herhalde.
Bir de Shinsengumiye daha fazla screentime lazım.
Mesaj tarihi:
ya zaten bu kadar tonla karakter var ve yeni karakter ekliyor, her karakter de ayrı bomba. nobume süperdi bu bölüm gene. tsukuyo zaten süper. şogun, yeğeni, rotten cici filan hepsi iyi. geri kalan ana kadroda gene boş yok. hikayeyi çevirmesi, twisti filan zaten efsane. hep iyi hep iyi arkadaş. mangakayı klonlasınlar saklasınlar.

nobume

donut için rage açıp okita'ya daldığı kısımda koptum lol

yoşivara'nın üst seviye olmayan arc'ı yok zaten, hepsi birbirinden iyi. (tu)
Mesaj tarihi:

Birbirlerine saldırıcakmış gibi yapıp düşmanı biçme hareketini aşırı derecede fazla kullanıyolar sanki, her ciddi arcta en az 1 tane var neredeyse.
Ama olsun, her seferinde güzel yapıyolar:p

(Gifler biraz büyük, açmanız lazım)
http://24.media.tumblr.com/77d37d9aa6c2d7a441ecdad7db0ae42d/tumblr_mgs3e52cSn1ry9vkao1_500.gif

http://24.media.tumblr.com/f5269cf64bd19eb19293ed8f7ac5f6ec/tumblr_mgs3e52cSn1ry9vkao2_500.gif

http://25.media.tumblr.com/f2bf28b3a1e2896e90eb3d0ece3574cd/tumblr_mgs3e52cSn1ry9vkao3_500.gif

Mesaj tarihi:
ya en azından bleach'teki gibi "GÖZÜNÜ YUMANA KADAR ARKANA GEÇTİM" "LANET OLSUN NE ZAMAN ARKAMA GEÇTİ" olayları yok, en cılkı çıkarılmış olaylardan biri oldu o heh.
Mesaj tarihi:
KONO REIATSU!!!111

ile

KONO JUTSU!!!11

dan 23324234 kat iyidir gene ehuehu

guzel olan yani karakterler o kadar serseri mayin gibiki yiyorsun bunu, shogunun kicina bayrak dikilen, nabunaganin boklu donu uzerine 10 dakiak konusulan bi anime yani, sakalli travesti sumocu tek basina star derstroyer basip pata kute allah ne verdiyse girisio filan

gintamdan herseyi bekliyor insan
Mesaj tarihi:
bi' de, senede bir ciddi arc ya oluyor ya olmuyor. 200 250 arasi 2 tane oyle sahne var, ondan cok yaptilar gibi gelmis olabilir. ikinciyi daha izlemedim(bahsettiginizi), ama ilki, gayet normaldi.

sonucta savas stratejisi olarak once ortak dusmani yok ettiler, sonra kanka olmadilar yani(oldular da olmadilar fjsdkfj), tekrar dovustuler.

Mesaj tarihi:
Yok zaten Gintamanın hiç bir şeyine lafım yok, en cılkı çıkmış muhabbeti bile gayet güzel yapıyolar ama tekrar izlerken gözüme takıldı ondan belirtme ihtiyacı duydum^^
(Bir de Nobume&Okita mükemmel ikili olduklarından bu bahaneyle gifleri de koydum işte, fanship muhabbeti açmak istemedim tabii)

Bir de dediğiniz gibi animede hissatsuwaza olmadığından aptal aptal teknik adı bağırıp aptal aptal efektler spamlamıyolar, son derece akıcı dövüşler, aşırı sağlam dövüş koreografileri filan var(dövüş koreografisi açısından en uber anime bile olabilir aslında, şöyle bir düşününce bununla kıyaslayabilecek anime bulamıyorum bile).
Olayın ciddiyetini vurgulamak için bir bunu bulmuşlar işte.
Her animenin her bölümünde RASENGAN! GETSUUGA TENSHOU! KARYUU NO hedehödö! GOMU GOMU NOO~ hödöhede! duymaktan gına geldikten sonra varsın Gintamada 20-30 bölümde bir ciddi arcta dövüşe klişe pozlarıyla başlasınlar o kadar rahatsız eden birşey değil zaten :p Çevire çevire istedikleri kadar kullansınlar.

(Bir de gerçekten düşman oldukları kişilerle bunu sanırım 2 defa yaptılar da onun haricinde de aynı pozu verip karşılıklı birbirine kılıç çekme pozisyonunda durup son anda başkalarına daldıkları bayağı bi sahne var diye hatırlıyorum.)
  • Yeni Oluştur...