Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 AGBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AHAHAHAHAHAHAH 234 u simdi izledim, gundam fanservice i gectimde OHA OHA OHA OHA elizabeth amuro cikti lulz, char harci butun gundam efsaneleri tesrif etmis oldu gintamaya nerede ise ahahahahahah, ribbons dan sonra adami ilk defa duyuyorum ozlemisim ya sesini adsf seviyorum ya sunrise i sadffadsasdf
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 235 dsfasdgfadsfgdsfag FUCK THIS SHIT char gelmedi dedim, ikeda shuichi beyefendide once vader sonra rogue AI olarak tesrif ettile asdfgadsf, bridgebust sahnesinden tutun amuro vs char kapismasinin reenactmenta ve newtype geyigine MUKKEMMELDI bolum afdsfads http://forum.saiyaman.info/w2box/data/1093579836/amuro%20vs%20char.jpg tam dah fazla kaldiramiycam artik, psycho gundam renho ile gundamdan birebir alinmsi sahne planlari yeter diyordum sentai muzigi girdi GATTAI !!!! SUPER KAIEN fgadsadsfafdsadsf sapik hatunuda robotun cinsel organinin kontrolune vermeleri ve o son TOO EARLY geyigi asdfadsfasdf yerlerde yuvalarniyorum 1 saattir shinsengumi de bir yerden giris yapsa gelmis gecmis EN IYI gintama arci bu olucak benim icin, uzun suredir bu kadar gulmedim lan asdfasdffadsdsffads
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Ahahahahah sonu mükemmeldi. Haftaya da shogun bölümü var, öyle kanıksamışım ki previewde bile gülmeye başladım haftaya çok süper bölüm gelicek gibi.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ya preview tek başına komedi dizisi geçinen kimi serilerin bütün bölümünden komikti. 236 fumiko neee çaaaan :( (neyse kurtulmuş çok üzüldüm ama troll geleceğini hissede hissede gene üzüldüm lol) elizabesüüüü :( (gittiğine troll'ü hissetmeden üzüldüm gene bağladı ya mangaka tam şeytan heh) ŞOOOOOGUN KA YOOOOOOO armstrong cannon da döüş yapıyor 200 bölüm sonra lmao
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 236 bolum ve hala eskimedi eheuehu, yarim bolumluk fillerla rharic daha anira anira guldurmeyen bolum sayisi 3-4 filan ehue ahah tam diyodum nihayet birileri veda edicek seriye diye temp elizabeth cikti amuro asfdfasd, gene troll paso troll ya fumikonun kalici olmasina cok sevindim ama, cidden lazimdi seriye bole bi karakter ehueheu, resident sapik sa-chan baymaya baslamisti, kagura-otae-sa-chan-kyubei-tsukoyo sayko beslisine 6. sayko karakte rgeldi iste asfd gundam gondermeleri ise cok sahane idi ya, cidden cok zevk aldim bu arctan, iki efsaneyi konuk etmeleri zaten kafadan cok iyiydi, shuichi ikedayi charla tanismadan once tanistigim hiko karakterinden beri cok severim zaten, human revolutioni hala japoncasi cikar beklentisi ile oynamiyorum yani sarif i seslendiriyor adam diye
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Shogun bölümü beklediğimden daha güzel. Tek eksiği Matsudairayı pek göstermediler en başında vardı bitek onun harici süper. Helikopter sahnesi, karakterlerin birer birer olaya dahil olması filan derken bölüm boyunca güldüm. Ningenboard kısmında gülmekten gözümden yaş geldi. Viktor said: ahah tam diyodum nihayet birileri veda edicek seriye diye temp elizabeth cikti amuro asfdfasd, gene troll paso troll ya fumikonun kalici olmasina cok sevindim ama, cidden lazimdi seriye bole bi karakter ehueheu, resident sapik sa-chan baymaya baslamisti, kagura-otae-sa-chan-kyubei-tsukoyo sayko beslisine 6. sayko karakte rgeldi iste asfd Fumiko kalıcı mı oldu? Ben o en sonda sırf "patlamada ölmedi kurtuldu işte böyle mutlu mutlu yaşıycak" diye gösterdiler sandım. İlerki bölümlerde de çıkıcaksa süper, Sacchan a süper rakip olur Fumiko-nee den. Gintoki yle de bayağı iyi anlaşıyo zaten:P Temp. Elizabeth trollü de bütün animelerde gördüğüm en kaliteli trollerden biri ya. Beyin yıkamaya rağmen dostumuzu unutmadık uzakta da olsa dost kalıcaz modunda duygusal veda sahnesini o kadar güzel baltaladı ki takdir ettim, böyle bi dönüşü cidden beklemiyodum.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yeterince şogun ve armstrong cyclone neo armstrong jetto cannon yoktu ya. :(
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 238 off shogun ve zura bir araya gelince inanılmaz ettiler bölümü
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 239 AHHAhahhhhahHAHAHAHAHHAHAAH BU NASI EPISODEDIR LAN SDFASDADSASDÜ
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ahahahahah tam gintama lık bölüm olmuş bu, çok fenaydı. Gintoki neymiş öyle ya, bütün yan karakterleri sıradan geçiriyo(neyse ki Kagura ve Shinpachi ucuz kurtarmış işin içine bir de child abuse girse kesin yayın hayatları biterdi:P) Hepsini geçtim, bu nedir ya^^ http://img850.imageshack.us/img850/2918/kyubei.jpg
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 HAHAHAHAHAHAHAHHA HARİKA BİR BÖLÜM OLMUŞ. Elder god tier'i little elementary kid tier gösterecek bir tierde yer alıyor bu bölüm. 239 Hele Otose ile uyandıktan sonraki reaksiyonu... priceless.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 otose faciasini gectim madao ne ya ahaahahahahah
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 HAHAHAHAHHAHAHAHAH 239 NEDEN 20 DAKİKA?! of bombadan bombaya geçişler vardı, ichigo %100, fanservice %0 HAHAHAHA
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ahahaha 240 tam "bu intro'yla ne zaman oynayacaklar acaba" diye düşünürken asansörde madao belirdi lmao kage bunşin no cutsu da çok iyiydi lol tam böyle herşey çözülmüş gibiyken sol kroşe olarak gene madao kapattı olayı ahahah of ne kadar iyi ya gintama, her pzt'ye neşe getiriyor :)-D http://img695.imageshack.us/img695/4074/42417480.png
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 241 çok çok iyiydi, 242'de baya komik olacağa benziyor. Özellikle TOSHI'nin lets party sahnesi çok güldürdü Yeni OP ve ED de çok güzel olmuş. Yalnız yeni ED'yi görünce gene hatırladım, şu Gintama'da tonlan karakter var, hepsi bir şekilde akılda kalıyor. Diğer animelerde (ve aslında özellikle mangalarda) bunun 10'da biri karakter oluyor ve unuttuklarım oluyor takip ederken bile.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ya her bölümü birbirinden iyi, ya da ben yeni bölümü izlemeden önce hafızayı resetliyorum. Bölümleri kıyaslamakta zorlanmaya başladım artık ya çok iyi. Gin in kız kaldırdığı sahne çok başarılıydı sonu hariç sdf ED de bayağı hoşuma gitti. Arada çok başarılı olan ama tek arcla sınırladıkları karakterler filan var, keşke onlar da arada sırada tekrar hikayeye dahil olsa. Gerçi evet, tonla karakter var hangi birini yeniden dahil edicekler o da sorun. Ama yine de karakterleri tamamen rafa kaldırmasalar arada sırada figüran olarak bile gözükseler yeterli(Mesela kabukichou arcında birer birer kavgaya karışmaları filan çok hoşuma gitmişti)
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 evet öyle arada çıkıp geliyorlar 1 bölümlük filan, gene dramayı ve mizahı inanılmaz iyi harmanlayabildiği için en boş karakterlerden bile iş çıkabiliyor. kim bilir, gene birşeyler düşünür ileride. önceki op ve ed (özellikle ed şahaneydi) o kadar iyiydi ki bu yenileri hafif kalmış bence, (özellikle ed, heh) daha bütün yıl devam etse "neden değişmedi" demezdim hani. 242 of kızı kandırma başından sonuna her adımında ayrı komikti lol, illa sağ gösterip sol vuruyor her defasında bir şekilde. okita da tam uydu mesleğe lmao gelecek hafta herkes gelecek gibi, süper olacak ehe
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 offffffff gulmekten karnim agridi adsffasd http://www.youtube.com/watch?v=XfVmu2Z4A1s&feature=related gintamanin oldugu her hafta hayatta olduguma yeniden sukrediyorum ya ahahahahaha, lutfen hic bitmesin gintama asfdfads
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 HAHAHAHAHA çok iyi espiriler vardı bu bölüm 242 "It would be like throwing a chair into a bunch of Jackie's", sonra gidip Vageta'yı çekiştirmeleri... çok çok iyi bölümdü.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://i.imgur.com/XX8LY.jpg veeeee olmeden once yapilmasi gereken 100 sey listemden bir maddeyi daha sildim
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 oo neo armstrong cyclone jet armstrong cannon. isn't it perfect?
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 KANSEEE NE TAKE NA OOİİ? of jackie fırtınası ve i'll be back bitirdi. http://3.bp.blogspot.com/_7FAsUT6FePU/SjSvD7oR06I/AAAAAAAAA1U/crWXr4EwNTo/s400/t2.jpg
Öne çıkan mesajlar