Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AHAHAHAH

213

kozenigata ile hardboiled theme girdi bi kere koptum
pesinden rock theme ile gengai geldi zuhahahah derken cakma gundam madao ile K.O. dirke, ehueheueheueheuehu

I HAVE NO CHINS IN THIS LIFE!!! ile raoh gondermesi superdi lan, HOSTO SHINKEN DENSHOUSHA KEN-OH AGOAH YOO

zaten sakalli travesti gurubu apayri bir facia eheuheuehu

jirocho da cok super akraktermis lan, gintokinin yasli versiyon udirek adam bosuna zenci gintoki cizmemis gencligini ehueheu, KUSOOO GANGURO JIJJIIIII

cok iyi arc lan ehuehu
Mesaj tarihi:
ROFL

213

HOSTO SHINKEN! KEN-OH AGO YO! dediği zaman gözümden yaş gelene kadar güldüm off, adam parodinin ustası resmen.

kagura'yı biliyorduk da şinpaçi de kendini gösterdi be sonunda, kenshinpaçi olmuş çıkmış lol. çinpirako da imana geldi neyse ama kada sanırım trajik villain olamayacak gibi. akagi veya kaiji çıksın kurtarsın ehu

bütün eski bir bölümlük karakterleri bile görmek çok güzel oldu ama itfaiyecisine kadar. kabajolar da gerçek hakim biziz diye çıktı ahah

of bomba bölümdü cidden, arc şahane evet. ganguro ciciye de ayrı lol

DENSETSU NO ANSATSUKEN!!!

Mesaj tarihi:

Hosto Shin Ken de sanırım gülmekten ölüyodum ya, dehşetti. Bölümün tamamı mükemmeldi gerçi. Komedi kısmı da aksiyon kısmı da muhteşemdi. Kelimeler yetersiz resmen. Yan karakterlerin teker teker savaşa katıldığı kısım bayağı iyiydi. Özellikle Gin in dövüş sahneleri filan ayrı süperdi. Shinpachi yle Kagura nın one-shot çektiği sahne filan da aşırı gazdı. Shinpachi noolmuş öyle ya, basit karakterlikten hero unitliğe terfi etmiş resmen.

Sanırım şu mesaja bölümün bütün sahnelerini saniyesi saniyesine yazabilirim ve hiçbiri de tuhaf durmaz, tek bi saniyesi bile boş değildi resmen her anı ayrı bi epicti.

Şu arc tam anlamıyla mükemmel. O kadar ara verdikten sonra güzel şeyler bekliyodum haliyle ama bu arc beklentilerimi solda sıfır bıraktı.

Mesaj tarihi:
burdakilere soriyim

ya gintamanın bi OSTsi var

böle iş ciddiye bindiği anlarda çalıyor hafif distorted gitarla arpej başlio sonra lead gitarlı riff girio falan çok kral

ama hiç bi yerde bulamadım o şarkıyı.

bu yeni sezondaki müzikler değişti mi tamamen.
Mesaj tarihi:
şu mu?
http://www.youtube.com/watch?v=_J2oLT9wz7I

bunu da yanlışlıkla koydum ama güzelmiş, kalsın bi kenarda.
http://www.youtube.com/watch?v=YkzADPkNYNI

bunlar değilse de related dan kurcala işte^^
Mesaj tarihi:
trollforce reporting for duty!

http://www.tolgaxp.com/wp-content/gallery/gintama-202/rumbel_gintama__-_202v2_hdh2645d3c23d6-mkv_snapshot_00-55_2011-04-26_17-04-43.jpg

http://www.tolgaxp.com/wp-content/gallery/gintama-202/rumbel_gintama__-_202v2_hdh2645d3c23d6-mkv_snapshot_00-56_2011-04-26_17-03-58.jpg

http://www.tolgaxp.com/wp-content/gallery/gintama-202/rumbel_gintama__-_202v2_hdh2645d3c23d6-mkv_snapshot_00-59_2011-04-26_17-04-48.jpg
Mesaj tarihi:
Gintama'da özellikle son sezonlarda kullanılan bir kaç şarkı ost albümlerinde yok. O yüzden yeni sezonun ost albümün çıkmasını özellikle bekliyorum. Jiraiya ile olan dövüşteki müziklerin yarısı hiçbir albümde yoktu. Bir tanesi Benizakura Movie ile çıktı o kadar

Evet baktım o da yeni müziklerden. Bir süre bekleriz onu :D
Mesaj tarihi:
vay be, güzel arc oldu. :) yalnız gelecek bölümü gösteren son kare MASAKA?!!! dedirtti ehu.

214

madao lawl

kada harusame'ye geri dönünce "bu beceremedi hadi kamui'yi yollayalım" diyecekler sanki. yalnız beyazlı uzay elfleri de bayağı çetin ceviz çıktı, uruk-hai gibi kesiyorsun hala devam ediyor.

Mesaj tarihi:
Sam said:

vay be, güzel arc oldu. :) yalnız gelecek bölümü gösteren son kare MASAKA?!!! dedirtti ehu.

214

madao lawl

kada harusame'ye geri dönünce "bu beceremedi hadi kamui'yi yollayalım" diyecekler sanki. yalnız beyazlı uzay elfleri de bayağı çetin ceviz çıktı, uruk-hai gibi kesiyorsun hala devam ediyor.

dediğin şeyle ilgili direk villian arcı olacak 2 bölümlük falan, mangaya uyarlarsa 1-2 haftaya yayınlarlar.
Ben daha 214 izlemedims
Mesaj tarihi:
o dediğin oldu bu hafta, muazzam, 10/10! (tu)

215

of çok feci oldu bizimkiler için, en sakat iki kötünün işbirliği. abuto'yu görmek de çok güzeldi, çok seviyorum zaten seslendirme faktörü de sağolsun. :p

kada da yazık tam gg olmuş, akagi'nin ahı tuttu.

tokyo yasasına göndermeler lmao

of çok çok iyiydi bölüm. çevirip seyredeyim sonra gene.

Mesaj tarihi:

215

En badass iki karakter kanka oldu, daha korkunç bi takım olamazdı heralde ya. Geçen arca mükemmel diyoduk ta Kamui&Takasugi ikilisi çok rahat bi şekilde gölgede bırakır bence.
Kada da kafayı sıyırmış feci şekilde, yazık olmuş. İyi komplo çeviriyodu arka planda, kesin geri döner diye bekliyodum. Gerçi hala dönebilir, pek belli olmaz.

Mesaj tarihi:
Gintama dediğinde bir patriot değil midir? Yanaklarım ağrıdı sırıtmaktan. Güzel bölümdü 216.

Edit: Aahhaha yanlıs görmediysem bir sonraki bölüme shogun geliyor :)
  • Yeni Oluştur...