ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH 203 MÜKEMMEL 203 Enfeksiyon ambitionla alakalı dediğinde oha çok saçma demiştim, Gintoki dünyadaki en uyuşuk insan muhtemelen ona niye bulaşsın ki. Sonu süper çıktı ama.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 LMAO 203 okita reinhardo hahahahah sonda da ultimate getsuga açtı gin-san ahahah yeni okita & kagura eşleşmesi çok tuttu ama, onlara özel spin-off lazım http://danbooru.donmai.us/data/8b6813ed050e11513f43ae7a0712fbca.jpg
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 gintama 203 http://1.bp.blogspot.com/_7XR8KrN7Dvo/SpORxnN1X9I/AAAAAAAAAF0/1XkL_0N8fQA/s320/awesome%2520god.jpg
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Of abi ciddi arca geçsinler yav geyik yapmak güzelde yeni arc çok bomba... bu sırada kapanıştaki eski fotoğrafta ortadaki hatun Otose-san mangayı takip etmeyenler için
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Anime'nin ilk episode'larında da görmüştük Otose'nin gençliğini. Hasta adam yatağına çağırmıştı. Unuttum şimdi kaçıncı bölümdü ama. Bu bölüm çok güzeldi, ciddi archa anime aradayken şöyle bir baktım, baya iyiydi.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 filler'ı bu kadar keyifli başka anime yok, acele etmesinler de yetişmesin gintoki'nin dediği gibi lol
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 off yeni izledim 202yi resmen özlemişim ya :D gözlerimden yaşlar geldi :p
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sad zura is sad http://www.pynkcelebrity.com/wp-content/uploads/2010/10/sad_keanu1.jpg
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 of kartlar çok iyiydi, "op'da devamlı görünüyorsunuz birşey yapmadığınız halde" kısmında yarıldım lol
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 207 başlıyor yeni ciddi arc.. bu sırada Anpan あんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱん
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 あんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱん 12354;んぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱん& #12354;んぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱんあんぱん
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi anpan ne irenç bişeydir varya japonyada sürekli böle aa ekmek aa poaça tadında bişey yiim die aliodum heepsinin içinden aralıksız anko çıkıodu ve anca kenarlarını falan yiip atiodum ekmekleri faking anpan, her dandrik tatlının içinde de anko var, başka hiç tatlı şeyleri yok adamların.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mortis said: abi anpan ne irenç bişeydir varya japonyada sürekli böle aa ekmek aa poaça tadında bişey yiim die aliodum heepsinin içinden aralıksız anko çıkıodu ve anca kenarlarını falan yiip atiodum ekmekleri faking anpan, her dandrik tatlının içinde de anko var, başka hiç tatlı şeyleri yok adamların. ahah bolum zaten onun ustune, anpandan tiksinin yamazakinin disiplinli olmak icin inatla 7/24 anpan yemesi sonra ciziyo kafayi
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 haha evet izledim bölümü o yuzden buraya içimi döktüm :) @Regalya: abi o anko denen şey, kırmızı fasulye ezmesi, böle görüntü olarak hani açmanın içerisinde nutella varmışcasına geliyor ama o tat felaket, japonlar hastası da ben nefret etmiştim.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 of anpan ve kondo ya lol biletleri alan kızın hikayesi lmao
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 son bölüm gene gintamada her şeyin olduğunu gösteren güzel bir bölüm.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 kasarin de transformasyona uğrayabiliyormuş demek lol
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 meh ciddi arcı ileri attılar... Ondan sonraki komik bölümü yapıyorlar...
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 gintama+game of thrones sayesinde berbat pazartesi kalıbından kurtuldum ya hayat ne güzel bişy ya anpan bile güzel valla bak
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 duke nukem foreverin japonca release de duke abimizi madao seslendiricekmis mukkemmel secim ahahahah
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 epikkk olur cidden, kaiji'de de kendinden geçiyor şu ara zaten.
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bi sonraki bölüm ciddi arc... ABOW
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 208 off koptum cyclops'a dönünce saççansan.
Öne çıkan mesajlar