Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rockazete.com editörler aranıyor

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Merhaba.

Uzun zamandır yapmayı düşündüğüm bir proje vardı. 1 ay öncesinden kodlamaya başladım sistem artık tamamen bitmiş halde.
Şimdi sıra içerik düzenlenmesine geldi. Kısaca içerikten bahsetmek istersem departmanlara göre üçe ayrılmakta.
Bunlar yazar kategorisin de diskografi, biyografi ve albüm kritiklerini içeriyor, muhabir kategorisindeyse haber, ilgili metinler ve röportaj işleri yer alıyor.
Diğer varolan kategori ise Forum yetkilisi, zaten adı üzerinde forumdan sorumlu olacak şahıs.

Sitenin bazı bölümleri yukarıda belirttiğim şekilde.
Eğer müzik ile ilgilenen kişiler varsa, ekibe katılmak için başvuru formunu doldurmanız yeterli.

Başvurularınız değerlendirilip size olumlu veya olumsuz olarak yanıt verilecektir.

Başvuru formu için http://www.rockazete.com adresine giriniz.

Aklınıza ufak tefek takılan şeyler varsa lütfen sorunuz.
Eğer eleştiri yapacaksanız da lütfen kırıcı olmayın :)

Teşekkür ederim.

edit: klavye pili bitmiş.

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 00:33 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Başvururum akşam evden.

edit: ahret soruları varmış Mayhem ya...

Neden editör olmak istiyorsunuz?
Sizce Rockazete.com nedir?
Editör olursanız ne gibi faydalarınız olacak?

gibi sorulara kısa cevaplar

Özgeçmişiniz:
(detaylı)

bölümüne şurdan mezun oldu, burada okuyor tarzı yazsam olur mu?

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 16:16 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kişilere tek bir ünvan verilmememin sebebi, verilen sorumlulukların fazla olmamasını istemediğim içindir.
Yoksa tabiki isterseniz yazar ve muhabir olabilirsiniz ancak yarın öbürgün işlere yetişememe gibi bir sorun cıktıgın da ben üzülüyor oluyorum.
Bu sebepten dolayı ne kadar az sorumluluk o kadar fazla iş demek.
Rahatlık açısından tabi.

@Baluu evet :)

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:02 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca 1 sistem yetkilisi alınacaktır.
Şuana kadar toplam 63 başvuru gelmiştir.
Yakında hepsi değerlendirilip herkeze eposta yolu ile olumlu veya olumsuz yanıt verilecektir.
Paticikten sistem yetkilisi olmak isteyen kişiler var ise lütfen bana ÖM aracılığı ile ulaşsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...