Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Merhaba. Uzun zamandır yapmayı düşündüğüm bir proje vardı. 1 ay öncesinden kodlamaya başladım sistem artık tamamen bitmiş halde. Şimdi sıra içerik düzenlenmesine geldi. Kısaca içerikten bahsetmek istersem departmanlara göre üçe ayrılmakta. Bunlar yazar kategorisin de diskografi, biyografi ve albüm kritiklerini içeriyor, muhabir kategorisindeyse haber, ilgili metinler ve röportaj işleri yer alıyor. Diğer varolan kategori ise Forum yetkilisi, zaten adı üzerinde forumdan sorumlu olacak şahıs. Sitenin bazı bölümleri yukarıda belirttiğim şekilde. Eğer müzik ile ilgilenen kişiler varsa, ekibe katılmak için başvuru formunu doldurmanız yeterli. Başvurularınız değerlendirilip size olumlu veya olumsuz olarak yanıt verilecektir. Başvuru formu için http://www.rockazete.com adresine giriniz. Aklınıza ufak tefek takılan şeyler varsa lütfen sorunuz. Eğer eleştiri yapacaksanız da lütfen kırıcı olmayın :) Teşekkür ederim. edit: klavye pili bitmiş. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 00:33 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ne kategoriler var acep ? rockazete sankime rock uzerine bandler uzerine gidilmis gibi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 aşağıda sizce rokzade nedir die bi soru var. bende onu soruorum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 @Alis tam olarak içerikten bahsedemicem site açılana kadar fakat sitenin ana içeriği yukarıda yazdığım kategorilerden ibaret olacak. @cenx o soru sitenin sizce ne olduğunu, nasıl birşey olacağını soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Anladim hihi.. basvuru yapalim ozaman. Sadece rock uzerineyse olmaz tabi ama baska kategorilerde sanirim baya bilgi sahibiyim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ismi anlatıyor ama icerigi tam anlayamadım sadece rock müzikmi? [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 01:37 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Evet genellikle Rock, Metal, Soft, Blues, Jazz ve Classic müzik tarzlarını barındıracağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ayrıca ekibe kabul edilecek arkadaşlar için sitenin yaka kartları basılacak. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Başvururum akşam evden. edit: ahret soruları varmış Mayhem ya... Neden editör olmak istiyorsunuz? Sizce Rockazete.com nedir? Editör olursanız ne gibi faydalarınız olacak? gibi sorulara kısa cevaplar Özgeçmişiniz: (detaylı) bölümüne şurdan mezun oldu, burada okuyor tarzı yazsam olur mu? [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 16:16 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Olur gergecim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Yazar diye başvurdum ama muhabirlik de yaparım pek hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ha evet o şıkların hepsi seçilebilir olsun..sadece biri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Eheh, ulan mirc'da inat ettin solemedin,bu proje o proje mi : ) Bakalim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kişilere tek bir ünvan verilmememin sebebi, verilen sorumlulukların fazla olmamasını istemediğim içindir. Yoksa tabiki isterseniz yazar ve muhabir olabilirsiniz ancak yarın öbürgün işlere yetişememe gibi bir sorun cıktıgın da ben üzülüyor oluyorum. Bu sebepten dolayı ne kadar az sorumluluk o kadar fazla iş demek. Rahatlık açısından tabi. @Baluu evet :) [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:02 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 renkler cok bi pati tarzi olmus. Ya da bana oyle gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yok hem yazar hem muhabir olmak değil amaç..atıyorum 432423 kişi başvurdu 432420 si yazarı seçmiş ama sorsan muhabirlik de yaparlar..o adamı muhabir yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bir de abi, muhabir felan derken, bir orgut kurup bu işe kendinizi adayip, sifirdan internet televizyonculugu gibi bişi mi yapacaksiniz ? Röportajlar felan, anlamadim ben bir turlu ? Yani muhabirin amaci ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 gruplarla röpörtaj mesela?ya da bir konsere gidip kritik olabilir..veya bir kitap tanıtımı...benim aklıma bunlar geliyor misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 tmmda, ole hot diye grubun yanina salarlar mi seni, yani site yeni felan, daa taninmiyor, işinizde ne kadar ciddisiniz bilinmiyor, hem yani yeni bi bulus yok, yani fikir ii ama, degişik degil. Tutunmasi zor olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 konuyu bide muzik bölümüne açmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ayrıca 1 sistem yetkilisi alınacaktır. Şuana kadar toplam 63 başvuru gelmiştir. Yakında hepsi değerlendirilip herkeze eposta yolu ile olumlu veya olumsuz yanıt verilecektir. Paticikten sistem yetkilisi olmak isteyen kişiler var ise lütfen bana ÖM aracılığı ile ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar