Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Steam accountu olanlar öncelikle şuradan accountlarını yeni sisteme adapte edebilirler http://steamcommunity.com/ Buraya girdikten sonra sag tarafta joine tıklamanız yeterli (sanırım daha deniyemedik , belki kurucu oldugumdan onaylama şeysi flaan gelir bana. neyse görcez girerseniz) (deyilmiş :) ) http://steamcommunity.com/groups/paticik [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 00:26 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Direk aktım ben. Ama ne herhangi bi steam oyunu kurulu, ne de steam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 şu patinin kedi logosunun büyük hali kimdedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Şöyle bişey varmış bende Bi aralar tişört için uğraşmıştı millet. Horaceta vardır belki daha büyüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 steam ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 koydum onu şimdilik degiştirirz biraz steam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 girdim community'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: steam ne yav valve'ın kendini microsoft sanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kendini microsoft sanması? X-Box live'a dayanarak mı söylüyorsun? Microsoft'un kendini Valve sanması olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 7 kişi olmuluz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ardeth ayrıca what is steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Geliyorum =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 avatarlar seçin beğenin beğenmezseniz boğazınıza dursun taaaaamı! [spo] [/spo] [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 13:06 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 sondan bi önceki gayet hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Sondan bir önceki ve en sonunucu gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 goksu eline saglik superler terazine sürttüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 sondaki bi önceki süper evet. ama altta paticik.com yazmasına gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Sondan bir önceki güzel, o geliştirilsin, URL yazmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Black_Lupin ele saglık rep bişi dim ben, sonuncu logodaki paticik fontu daha güzel. sondan bir öncekine aktaralım onu psd oladak duruyorsa sende onlar. yada sondan bir öncekinde hiçbişey yazmasın logoyu büyütelim biraz böle önerimsi yaptım bende. bide o 2 yazan yere steam logosu çakalım şukela olmazmı.duruyordur psdler inşalah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 kafanızda şemalar belirmiş şimdi daha kolay bilerek yaparım problem değil.acele ile yapılmış çalışmalar oldukları için tam verim alamadık ama yaparız yeniden nema problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 steam rating nedir peki bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 hiç görmedim nedir o haket? edit : he taam şu sagdaki şey. neye göre veriyor o titleları bilmiyorum lifelessmişim ben [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 15:12 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 sanırım oynadıgın oyun suresine gore veriyorlar titleları teh suck mısım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bende geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 belli bir aralık içinde ne kadar oynadığına bağlı sanırım, iki gün önce 7.1 idi şimdi 6.4 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar