bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 babam beni en son 3 hafta önce aradı -aloo nerdesin? -dışardayım baba noldu -eve gelme bidaa -nie baba -şerefsiz bu viskileri ne zaman bitirdin gelmeğğğlann evee alkolik senlemii uğraşcam ne ikram etcem misafirlere şimdi ben gelmeağğğ -pki baba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 eralp şefkat plx -_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Zoom x6'nın flash belleğini yakıpta annemin yemek sitelerine erişimini engellediğimde, bırak annemin gözüne girmeyi, annemin gözündeki değerimi yitirmiştim ben :( Airties tr-205'in parasının cebimden çıkması ayrı bi dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 var ya girip kişisele kardeşim dicektim o nasıl bi başlıkmış be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bende smdı kahvaltı hazırlayıp annemın gozunu kör etmeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 üzmeyin insanları babanız sizinle gurur duyuyor olabilir.bazılarınınki mesela benimki bir şeyi alabilmem için önce hak etmem gerektiğini düşünür .hak edinceye kadarda ben yaşlanmış oluyorum mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 asrın muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 heyt be ne reklam yaptım http:/www.babanıngozunegirmyolları.com/kullanıcınınelkitabıcilt1.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 gurur duyulacak harekete bak ya , wireless on-off dugmesinin yerini bulmaya dayali aksiyon-takdir hali =D Ben de bizim kangal la gurur duyuyorum tuvalet kapisini acinca, pavlov-vari bir psikoloji.. tanrı ne babalar yaratiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 4. başlık hayatımı kuruttu ne biçim cilt o =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bi babamız olmadı ki gözüne girelim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 türkiye seninle gurur duyuyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Laptopun wireless görmesi için klavyeden bir tuş kombinasyonulay aktive etmen gerekiordu ctrl + alt + f6 gibi bir seydi yanılmıyorsam. Onu yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Babamın gözüne girdim sen ne diyon artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 geçmiş olsun :( (^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Arkadaşlar sizlere bir soru daha sormak istiyorum.Adsl'im son 5 gündür çok sık kesiliyor.Modemi kapatıp açınca tekrar geliyor.Bu sorun bende mi acaba?Yada sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 baban kızmıştır modeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Çabuk halledelim adam düşmesin gözden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bazı laptoplarda wireless açma kapama düğmesi FN+ESC tuşudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ben bu yıl sınıfta kaldım özel ünide babam beni tutttuğu yerde öpecek bi laptop alsada bende şeklimi koysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar